Stranded Deep
  • atty707
    #191
    Nincs nagyobb tároló, csak a dobozok. Illetve de, mégis van. Egy szigeten (random) találsz egy hajókonténert dupla ajtóval, ha arra a szigetre költözöl, akkor abba lehet tárolni, vagy baltával szétbonthatod, de macerás a részeinek a szállítása. De építhetsz magadnak stick-ből is akár 1*1-es tárolót ajtóval, így nem hullik ki belőle. Én úgy szoktam csinálni, hogy készítek egy 2*3-as házat, ebből 1*3-as részt tárolásra használok (dobozokból csinálok sorfalat), majd a ház oldalába készítek egy 2*1 és egy 1*1-es tárolót elsőt a stickeknek, a másodikat a pálmaleveleknek. (Ez van közelebb a füstölőhöz is, a tüzet lehet pálmalevéllel is "etetni", nem kell a drága stick-et feláldozni tüzelésre.) Ezután a házon körbe csinálom az 1*1-es tárolót. Ha a későbbiekben találsz feliratozót, akkor az ajtókat is át lehet nevezni vele, valamint a kis dobozokat is, így tudod melyikbe mi van.
    A yucca-k is újraspawnolnak majd, a fiatal pálmákkal azonos az újraspawnolási idejük, a levágásuktól kezdődik az idő mérése, azaz ha délután 5-kor vágod le, akkor kb. 3 nap múlva du. 5-kor terem újra.
    Ha türelmesen csinálod, kb. 20-25 játéknap után már annyi lashing-od lesz, hogy nem fogod tudni hova rakni, és még másik szigetre sem kell átmenni érte. Az idő elütésére csinálj cápavadászatot, azzal úgyis elmegy majd az egész nap. :)