Stranded Deep
-
Caleb019 #17 A life rat nem tűnik el, vagyis érdekes a dolog, attól függ, honnan nézed, ott van, csak valahogy mégsem látszik mindig, csak X irányból.
Én is így jártam, azt hittem, hogy eldurrant, vagy nem tudom, feljöttem a víz felszínre és nem volt ott, aztán nagy nehezen sikerült visszavergődnöm a partra, összeütöttem egy tutajt, újra nekivágtam, és csodák csodájára, ott volt a víz közepén, ahogy melléértem, a tutaj ugyan azt produkálta mint a life raft, mintha vége lenne a pályának, megpróbáltam visszamászni rájuk, de ez sem jött össze, mert ekkor meg elindultam a végtelenbe felfelé :D
Kezdtem egy új játékot, ott először simán átjutottam a másik szigetre meg vissza, elindultam egy másik sziget felé, aztán megint eltűnt alólam a talaj, szóval érdekes, de hát még early acces :)
Amúgy ha egy követ(Rock) csapkodunk a baltával akkor szétesik és lesz 2 rock shard-t.
Abból lehet ugye kést csinálni, sőt, ha jól vettem észre, akkor önmagában is használható(kókuszt nyitottam már ki vele, de favágásra nem tudom, hogy jó-e)