330
Stranded Deep
-
Ironman2 #48 Tök jók ezek az élő közvetítések,van belőlük jópár darab minden játéknál.Mióta van ez steamon? -
Ironman2 #47 váóóó! valaki talált iránytűt! élő közvetítés a steamon:
http://steamcommunity.com/broadcast/watch/76561198024526642 -
Ironman2 #46 Itt van olcsóbbért akit érdekel:
https://www.g2a.com/stranded-deep-early-access-steam-cd-key-global.html -
Ironman2 #45 Lehetne benne multi,de akkor nagyobb szigetek kellenének,bár nem értem mi lenne a koncepciója? Egymás tábortüzéből lopkodnánk a rákokat? Vagy közösen mászunk kókuszért a pálmafákra? DDD -
szabokrisztiaan #44 igen, olvastam az ajanlasodat a 7 days-en, es gondoltam kiprobalom. nem rossz, csak hianyzik a multi:) -
Ironman2 #43 köszi neked is! -
Ironman2 #42
ok kösz,látom te is tolod -
Machete, és egy hajó roncsban volt. A "visszaépíteni" pedig azt jelenti hogy beteszed a pálmalevelet az inventoryba, és a leégett tábortűzre mutatva használod a bal egérgombbal. A kókusz pedig szvsz a legjobb kaja, mert 2in1 :) ,csak akkor van szívás ha olyan szigetet generál a game ahol nincs kókusz a pálmákon. (jártam már így) -
szabokrisztiaan #40 ha kiiszod a kokuszt, visszadobod a földre, kettevagod es a ket felet megeszed.. nem sokat er, de azert valamit megis
Utoljára szerkesztette: szabokrisztiaan, 2015.01.24. 21:43:59 -
Ironman2 #39 Amúgy tutajt még nem csináltam,az gyorsabb mint a rat? (gondolom motorcsónakot is lehet gyártani a rat-ból,csak még nem jöttünk rá hogyan.Teli van meglepivel a játék,ezért olyan jó.Nincsen külön craft menü,hanem ha megfelelő tárgyakat teszel a földre egymás mellé,akkor jön elő az adott szituációban lévő craft
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 21:43:25 -
Ironman2 #38 Mi az hogy visszaépíteni? Fát kell ráhordani,akkor lesz újra tábortüz,és meg kell gyújtani megint.Kókuszt hogy eszed meg? Kiiszok egyet,aztán dobhatom el,mert semmire nem tudom használni.Katanát azt találtad valahol? -
Megettem egy sült angelfisht, de mérgezést kaptam tőle. Ha tele van a kaja csík az életerő visszatöltődik, de a mérgezési tünetek nem múlnak el.
Pálmalevéllel vissza lehet "építeni" a leégett tábortüzet. A cápahúst pedig még tovább tart megsütni. :)
Ha meg úgyis kókuszt iszol, akkor érdemes meg is enni.
Itt egy picit izgultam...
...durva ahogy lökdösik a tutajt, de nem tudom hogy direkt vagy csak véletlenül.
( a nagy fehér cápát lehet hogy nem lehet megölni, nem mertem kipróbálni)
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2015.01.24. 21:35:28 -
Ironman2 #36 Jó sokáig tart mire megsül egy scrab,kellene sok tüzhely,de nincs kő,amihez el kéne utazni,nagyon jól kiszámolták mennyi kőre van szüksége az embernek a szigeten.Gondolom a nagy követ szét lehet ütni,de ahhoz erősebb szerszám is kell.Az alvással el lehet baxni az éhséget,szomjúságot,de az egészség nő tőle egy kicsit
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 20:51:27 -
Ironman2 #35 Az jó! kösz! ételt a scrabok sütögetésével nyerem,,ital meg kókusztej.Bár idegesitő hogy a leltárban összerakja a sült scrabot,a nyerssel,még jó hogy a sültnek más a szine (de jó hallani ahogy sül) halat még nem fogtam,majd csinálok egy szigonyt -
Ironman2 #34 előző mentésmnél volt bandage az egyik felszini roncsban,gondolom az jó rá,csak még nem tudom bandaget lehet-e craftolni -
Követ fejteni, Főzni miképp lehet ha lehet? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vacsi
Villogtattam nekik de hiába...
Nálam működik a lámpa
Földalatti cápa mozgalom, az eddigi legdurvább bug amit láttam a játékban
-
Úgy vettem észre hogy a gyógyulás automatikus ha full a kaja szint, mint a minecraftban. De lehet az italnak is tele kell lennie. -
Baxo #30 Nyers hústól Rustban is meghalsz :) A sün téma jó 5let. Jónak tűnik a gém. Kíváncsi vagyok milyen sűrűn jönnek, hozzá frissítések. -
beleléptél a tengeri sünbe.attól mérgezést kapsz,vagy ha nyersen eszel húst.tök jó feature -
Caleb019 #28 Passz, én eddig csak morphium-ot találtam, talán valami gyógyszert lehet szerezni a víz alatti roncsokból, vagy majd idővel elmúlik.
Mondjuk nekem szerencsére eddig még nem volt ilyen, ha megtaláltad majd a megoldást, ne felejtsd el megosztani :D -
Ironman2 #27 Elötte meg egy trópusi vihar jött a fejemre.Amúgy haláli az új mikróm.D Ágyam is van így nem kell megvárnom az éjjelt,de reggelre leamortizálódik az éhség,és szomjúság,szóval üres gyomorral nem szabad lefeküdni
Berakom a rákot,mikor megsül,akkor csilingel egyet a tüzhely,mint a mikrónál.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 17:27:32 -
Baxo #26 Elég jónak tűnik. Multi jó lenne! :) -
Ironman2 #25 Alólam is eltünt a Life Rat félúton a másik sziget felé.Ráadásul lementem a víz alá,és kaptam egy kis csalánkiütést,amitől most elkezdett fogyni az életem.Nagyon ronda így a kezem,ezt hogy lehet vajon gyógyítani?
:
-
Ironman2 #24 Igen -
Baxo #23 Ez is Unity engine-es? -
Ironman2 #22 Egy kis crafting help:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLeusrXH_hwpgyqEyOn18PXBuLiew0cW-e
Loool,az órán lehet váltani,és ott lehet látni az életünket is,na még nekem is vannak új dolgok.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 15:08:58 -
Ironman2 #21 De durva!!!! A kézen látszik minden,én most haltam meg,de teli volt a kéz kiütéssel,meg tiszta fehér pikkelyek jelentek meg,gondolom a kiszáradástól
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 14:39:15 -
Ironman2 #20 Most nézem steamen mindenki csak pozitív kritikát adott neki! -
Caleb019 #19 ígéretes a játék, nekem már most jobban tetszik mint a Forest, csak szerintem túl kicsit a szigetek.
A Forestben az a "baj" a favágással, hogy rönkökre esik szét, nem kell szétvágni mint itt. Viszont ott meg maga a vágás lett jobb szerintem, egy vastagabb fát körbe kell járni. Mondjuk itt ugye pálmák vannak, azok meg nem valami vastagak :D
De nagyon ígéretes a játék, sokat várok tőle :P (Amúgy ha jól tudom/emlékszem, akkor Coop lesz benne)
Utoljára szerkesztette: Caleb019, 2015.01.24. 13:56:29 -
Ironman2 #18 Nekem tetszik ahogy igazából elégnek a fák a tábortűz alatt.A favágás is tök jól van megoldva,ugyanúgy mint a Forestben,dől a faaaaaaa!.D
Nem is tudom a 7daysbe miért nem rakják be ezt a megoldást -
Caleb019 #17 A life rat nem tűnik el, vagyis érdekes a dolog, attól függ, honnan nézed, ott van, csak valahogy mégsem látszik mindig, csak X irányból.
Én is így jártam, azt hittem, hogy eldurrant, vagy nem tudom, feljöttem a víz felszínre és nem volt ott, aztán nagy nehezen sikerült visszavergődnöm a partra, összeütöttem egy tutajt, újra nekivágtam, és csodák csodájára, ott volt a víz közepén, ahogy melléértem, a tutaj ugyan azt produkálta mint a life raft, mintha vége lenne a pályának, megpróbáltam visszamászni rájuk, de ez sem jött össze, mert ekkor meg elindultam a végtelenbe felfelé :D
Kezdtem egy új játékot, ott először simán átjutottam a másik szigetre meg vissza, elindultam egy másik sziget felé, aztán megint eltűnt alólam a talaj, szóval érdekes, de hát még early acces :)
Amúgy ha egy követ(Rock) csapkodunk a baltával akkor szétesik és lesz 2 rock shard-t.
Abból lehet ugye kést csinálni, sőt, ha jól vettem észre, akkor önmagában is használható(kókuszt nyitottam már ki vele, de favágásra nem tudom, hogy jó-e) -
7days #16 Nem tudom ki mennyire emlékszik, ebből van egy ősrégi játék nekem az is nagyon tetszett annak idején, ez is fasza most nézegetem. -
A cápák megölhetőek, csak sokáig tart, de cápahúst lehet nyerni belőlük. Kalapácsot is lehet csinálni csak kő kell és nem szilánk. Két sziget között félúton eltűnt alólam a life raft, nem tudom hogy ez bug vagy elhasználódott. Egyedüli gáz a tutaj készítés, teljesen a szerencsén múlt hogy rájöttem hogyan kell. Viszont az én négy napos túlélésemet elcseszte mert töltés után a föld alá tett be ahol persze mozdulni se bírtam, és mivel szerinte még víz alatt is voltam, megfulladtam hamar. -
Ironman2 #14 qrvaéletbe,elcsesztem a késemet az elején,baltát nem tudtam még csinálni,pedig jó lenne,na majd délután folytatom,egyébként pár cuccom már van,összekotortam egy helyre.DD jó lesz ez a játék!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 03:26:24 -
Ironman2 #13 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #12 A fenébe,már ennyi az idő?
-
Ironman2 #11 Na ez állat! Érdekes a craftrendszere,csak akkor jön elő ha letesszük a tárgyakat a földre,és kombinálunk velük!
-
Ironman2 #10 Fára mászás,és kókuszgyüjtögetés nagyon bejön! -
Ironman2 #9 esetleg kilóméterekre lerakni mindenkit egymástól,térkép,és kordináta nélkül
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 02:08:36