319
Stranded Deep
-
Ironman2 #38 Mi az hogy visszaépíteni? Fát kell ráhordani,akkor lesz újra tábortüz,és meg kell gyújtani megint.Kókuszt hogy eszed meg? Kiiszok egyet,aztán dobhatom el,mert semmire nem tudom használni.Katanát azt találtad valahol? -
Megettem egy sült angelfisht, de mérgezést kaptam tőle. Ha tele van a kaja csík az életerő visszatöltődik, de a mérgezési tünetek nem múlnak el.
Pálmalevéllel vissza lehet "építeni" a leégett tábortüzet. A cápahúst pedig még tovább tart megsütni. :)
Ha meg úgyis kókuszt iszol, akkor érdemes meg is enni.
Itt egy picit izgultam...
...durva ahogy lökdösik a tutajt, de nem tudom hogy direkt vagy csak véletlenül.
( a nagy fehér cápát lehet hogy nem lehet megölni, nem mertem kipróbálni)
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2015.01.24. 21:35:28 -
Ironman2 #36 Jó sokáig tart mire megsül egy scrab,kellene sok tüzhely,de nincs kő,amihez el kéne utazni,nagyon jól kiszámolták mennyi kőre van szüksége az embernek a szigeten.Gondolom a nagy követ szét lehet ütni,de ahhoz erősebb szerszám is kell.Az alvással el lehet baxni az éhséget,szomjúságot,de az egészség nő tőle egy kicsit
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 20:51:27 -
Ironman2 #35 Az jó! kösz! ételt a scrabok sütögetésével nyerem,,ital meg kókusztej.Bár idegesitő hogy a leltárban összerakja a sült scrabot,a nyerssel,még jó hogy a sültnek más a szine (de jó hallani ahogy sül) halat még nem fogtam,majd csinálok egy szigonyt -
Ironman2 #34 előző mentésmnél volt bandage az egyik felszini roncsban,gondolom az jó rá,csak még nem tudom bandaget lehet-e craftolni -
Követ fejteni, Főzni miképp lehet ha lehet? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vacsi
Villogtattam nekik de hiába...
Nálam működik a lámpa
Földalatti cápa mozgalom, az eddigi legdurvább bug amit láttam a játékban
-
Úgy vettem észre hogy a gyógyulás automatikus ha full a kaja szint, mint a minecraftban. De lehet az italnak is tele kell lennie. -
Baxo #30 Nyers hústól Rustban is meghalsz :) A sün téma jó 5let. Jónak tűnik a gém. Kíváncsi vagyok milyen sűrűn jönnek, hozzá frissítések. -
beleléptél a tengeri sünbe.attól mérgezést kapsz,vagy ha nyersen eszel húst.tök jó feature -
Caleb019 #28 Passz, én eddig csak morphium-ot találtam, talán valami gyógyszert lehet szerezni a víz alatti roncsokból, vagy majd idővel elmúlik.
Mondjuk nekem szerencsére eddig még nem volt ilyen, ha megtaláltad majd a megoldást, ne felejtsd el megosztani :D -
Ironman2 #27 Elötte meg egy trópusi vihar jött a fejemre.Amúgy haláli az új mikróm.D Ágyam is van így nem kell megvárnom az éjjelt,de reggelre leamortizálódik az éhség,és szomjúság,szóval üres gyomorral nem szabad lefeküdni
Berakom a rákot,mikor megsül,akkor csilingel egyet a tüzhely,mint a mikrónál.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 17:27:32 -
Baxo #26 Elég jónak tűnik. Multi jó lenne! :) -
Ironman2 #25 Alólam is eltünt a Life Rat félúton a másik sziget felé.Ráadásul lementem a víz alá,és kaptam egy kis csalánkiütést,amitől most elkezdett fogyni az életem.Nagyon ronda így a kezem,ezt hogy lehet vajon gyógyítani?
:
-
Ironman2 #24 Igen -
Baxo #23 Ez is Unity engine-es? -
Ironman2 #22 Egy kis crafting help:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLeusrXH_hwpgyqEyOn18PXBuLiew0cW-e
Loool,az órán lehet váltani,és ott lehet látni az életünket is,na még nekem is vannak új dolgok.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 15:08:58 -
Ironman2 #21 De durva!!!! A kézen látszik minden,én most haltam meg,de teli volt a kéz kiütéssel,meg tiszta fehér pikkelyek jelentek meg,gondolom a kiszáradástól
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 14:39:15 -
Ironman2 #20 Most nézem steamen mindenki csak pozitív kritikát adott neki! -
Caleb019 #19 ígéretes a játék, nekem már most jobban tetszik mint a Forest, csak szerintem túl kicsit a szigetek.
A Forestben az a "baj" a favágással, hogy rönkökre esik szét, nem kell szétvágni mint itt. Viszont ott meg maga a vágás lett jobb szerintem, egy vastagabb fát körbe kell járni. Mondjuk itt ugye pálmák vannak, azok meg nem valami vastagak :D
De nagyon ígéretes a játék, sokat várok tőle :P (Amúgy ha jól tudom/emlékszem, akkor Coop lesz benne)
Utoljára szerkesztette: Caleb019, 2015.01.24. 13:56:29 -
Ironman2 #18 Nekem tetszik ahogy igazából elégnek a fák a tábortűz alatt.A favágás is tök jól van megoldva,ugyanúgy mint a Forestben,dől a faaaaaaa!.D
Nem is tudom a 7daysbe miért nem rakják be ezt a megoldást -
Caleb019 #17 A life rat nem tűnik el, vagyis érdekes a dolog, attól függ, honnan nézed, ott van, csak valahogy mégsem látszik mindig, csak X irányból.
Én is így jártam, azt hittem, hogy eldurrant, vagy nem tudom, feljöttem a víz felszínre és nem volt ott, aztán nagy nehezen sikerült visszavergődnöm a partra, összeütöttem egy tutajt, újra nekivágtam, és csodák csodájára, ott volt a víz közepén, ahogy melléértem, a tutaj ugyan azt produkálta mint a life raft, mintha vége lenne a pályának, megpróbáltam visszamászni rájuk, de ez sem jött össze, mert ekkor meg elindultam a végtelenbe felfelé :D
Kezdtem egy új játékot, ott először simán átjutottam a másik szigetre meg vissza, elindultam egy másik sziget felé, aztán megint eltűnt alólam a talaj, szóval érdekes, de hát még early acces :)
Amúgy ha egy követ(Rock) csapkodunk a baltával akkor szétesik és lesz 2 rock shard-t.
Abból lehet ugye kést csinálni, sőt, ha jól vettem észre, akkor önmagában is használható(kókuszt nyitottam már ki vele, de favágásra nem tudom, hogy jó-e) -
7days #16 Nem tudom ki mennyire emlékszik, ebből van egy ősrégi játék nekem az is nagyon tetszett annak idején, ez is fasza most nézegetem. -
A cápák megölhetőek, csak sokáig tart, de cápahúst lehet nyerni belőlük. Kalapácsot is lehet csinálni csak kő kell és nem szilánk. Két sziget között félúton eltűnt alólam a life raft, nem tudom hogy ez bug vagy elhasználódott. Egyedüli gáz a tutaj készítés, teljesen a szerencsén múlt hogy rájöttem hogyan kell. Viszont az én négy napos túlélésemet elcseszte mert töltés után a föld alá tett be ahol persze mozdulni se bírtam, és mivel szerinte még víz alatt is voltam, megfulladtam hamar. -
Ironman2 #14 qrvaéletbe,elcsesztem a késemet az elején,baltát nem tudtam még csinálni,pedig jó lenne,na majd délután folytatom,egyébként pár cuccom már van,összekotortam egy helyre.DD jó lesz ez a játék!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 03:26:24 -
Ironman2 #13 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #12 A fenébe,már ennyi az idő?
-
Ironman2 #11 Na ez állat! Érdekes a craftrendszere,csak akkor jön elő ha letesszük a tárgyakat a földre,és kombinálunk velük!
-
Ironman2 #10 Fára mászás,és kókuszgyüjtögetés nagyon bejön! -
Ironman2 #9 esetleg kilóméterekre lerakni mindenkit egymástól,térkép,és kordináta nélkül
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 02:08:36 -
elejétől fogva kérdezik a multi miatt.azt mondták az már nem adná vissza a hangulatát ennek az elveszettségnek.Szerintem nem lesz benne.De nagyobb sziget meg több cucc és mittomén barlangok jöhetnének bele.kalózkincs stb. -
Ironman2 #7 köszi a helpet,még amúgy nagyon korai verzió,egész jó kis játék lesz majd ebből ha elkészül szerintem.multiról nem olvastam,majd belesek az oldalukra,remélem lesz benne multi -
na most hagytam abba.volt mindenem,ágy,rengeteg kókusz,motor(1/4) vödör, lámpák megtaláltam az easter egget is.
el kellett mennem kőért a másik szigetre,onnan a harmadikra háromszög alakban,megyek az alapszigetre és már nem az ahova mentem úgyhogy ha a bója mellett elmegyünk szerintem onnan újragenerál...
na persze 0.01v de eddig rohadt jó.figyelni kell a vizet mert néha látszik az elsüllyedt hajó árbocának teteje.A cápa megölhetetlen,ne próbálkozzunk vele valaki elvileg talált ak47-est és azzal meg tudta ölni.
Ja és van valami deadex doboz is de még nem jöttek rá hogy kell kinyitni.
Amúgy segítségként:
elején yukkát késsel vágjuk le(gy lesz kötél) és egy követ vegyünk fel meg egy botot.abból baltát csináljunk.
A krumpli újraterem érdemes 3 krumplis helyen berendezkedni.a kókuszt baltával üssük meg és mikor zöldből barna lesz,ismét,drinkable coconut lesz,megisszuk újra megütjük és ehető.A ráksütéskor meg hallani lehet egy konyhai időzítő csengést mikor kész.
van három lámpa de nekem egy működött csak.Hajót még nem csináltam.
Ja mentőcsónak,ha sokat pakolsz elsüllyed,ha sok cucc van nálad nem tudsz gyorsan evezni.a kettő kombójakor kattintani kell minden evezéshez.
kb ennyi hirtelen.jó lesz ez :)
-
Ironman2 #5 Érdekes,le van végtelenítve a táj,mint a 7 daysnél,annyit úszkáltam már szigetről szigetre,aztán nincs széle a pályának.Amúgy állati az egész,felül szinte semmi,alul van az igazi élet benne,lesz meglepi -
Ironman2 #4 Egyébként van egy kis játszható prológ,és van mentés is,de többet nem árulok el,van linkem is de az sajna warez,így akit érdekel,és még nincs rá kerete,az dobjon privit!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 01:02:05 -
Ironman2 #3 Itt egy másik videó,tegnap jött ki a játék:
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 00:57:13 -
Ironman2 #2 Amúgy már most többet tud mint a Forest szerintem,igaz a fizikai modell szül néhány képtelenséget,meg nevetséges helyzetet is. Gumicsónakból kiszállva a parton is eveztem a lapáttal.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 00:55:42 -
Ironman2 #1 Ismét egy túlélős,egyszemélyes kalandozós játék (early acces),hasonlít a The Foresthez,itt viszont a tengerbe zuhan a gépünk,és egy lakatlan szigeten kezdünk.Minden bejárható,és elmozdítható,lehet búvárkodni,felderíteni roncsokat,craftolni,építkezni,a természet velünk van!
Bemutató videó:
Steam oldal
Beam Team honlapja
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.01.24. 00:53:24