Vampyr
  • Zero001
    Gondolom a WoD reboot nem tett jót a régi frencsájz még élő maradványainak... Tényleg, arra miért volt szükség egyáltalán? ÚjWoDban csillámlanak már a vámpírok, vagy mi?

Bloodlines meg tényleg jó, csak valahogy a végére mindig elfogy a lelkesedésem. Kb az összes klánból való karakterrel eljutottam a kínai vámpírokig, és ott meguntam, abbahagytam a játékot, és mikor legközelebb előkapartam, újrakezdtem.

A Redemption-ben meg régóta tervezem, hogy csinálok egy solo run-t, csak Cristoph-ot használva. Az a játék még elég oldschool RPG, legalábbis abból a szempontból, hogy teljesen követhető az XPosztás benne. És abból kiderül, hogy a szörnyek és az eventek fix XP-t adnak, amit a játék egyenlően szétoszt a karakterek közt. Mármint a még élő karakterek közt. Akarom mondani a még aktívan élőhalott karakterek közt. Eh, hülye vámpírok, megerőszakolják a nyelvet. :P
    Na mindenesetre terveztem, hogy begyűjtsem a világ összes XP-jét Cristophnak, halott csapattársakkal. Az első bossnál vért vizeltem, mire szólóban sikerült. Lehet, hogy azután adtam fel, már nem emlékszem...