Revelation online
  • mikromanus
    Nekem átláthatatlanabb. Az alap funkciót használom ami a beszélgetés. Erre kis léptékben ugyanolyan jó mint a TS. 50-60 ember koordinálására mást használunk. Ennyi. Másrészt igazán jó, hogy "chat" jelleggel minden szart (képet, videót) be lehet illeszteni, de azt persze nem igazán becsüli meg jól mennyi az új üzenet és visszaolvasásnál új üzenetnél tolja el a szarba az egészet amit olvasol a korábbiakból. Emellett egyes felületeken nem érzékeli a végét és sok új/nem olvasott üzenetnél nem ugrik az elejére, csak mikor felmész talál még újat ami így (50+ vagy 100 mindig). Biztos beállítható, de faék alkalmazáshoz faék egyszerű alap beállítást várnék el. Ha már hasonlítgatni akarsz akkor ez inkább olyan mint a samsung mobilok. Szép-szép, hogy olyan csúcstechnika, de azért aNokiámmal/ windows phone-ommal jobban elvagyok. Az legalább nem gyullagd ki, vagy perzsel meg. :D
    A Discord nekem most amolyan sokat markol azt' majd csak lesz belőle valami. Fut minden felületen, csak némelyiken picit bugos. Cuki lehet Shiro chan avatarként, de konferenciabeszélgetésen momentán leszarom. Jó, hogy be lehet illeszteni dolgokat a chat-be, de ez inkább fórum funkció. Ha nem "ül meg a seggén" és elugrál új üzenetnél az olvasottról, akkro hasztalan a nagyobb objektumok használata. Tudom-tudom... öreg vagyok. Ki a franc használ már fórumokat ésolyan progikat amikben nincs 20-30 aktív -javás felület/tartalom, meg nem lehet szivecskét küldeni azoknak akit egyébként le se szarsz máskor?
    HA ez lett volna az első hasonló alkalmazásom, akkor ez lenne az alap nálam is és ehhez hasonlítgatnék, de úgy tűnik öreg játékos vagyok én már.