Revelation online
-
wudoORock #80 Vicodine te csak offenzív hozzászólásokat tolsz a fórumon, azt hittem ez nem gamestar féle korhatár nélküli hozzászólósdi de te vagy rá a bizonyíték hogy tévedtem...
De ha már tiszteletlenkedsz akkor legalább tanulj meg értelmezni kispajtás:
"Alapvetően nekem teljesen mindegy lenne hol kommunikál a csapat."
"Nincs vele bajom, remek ötlet és király hogy ingyen van és több lehetőséget tartogat mint a TS az tény."
A discordot én is használom, külföldiekkel ott tartom a kapcsolatot. Hívhatod elavultnak és lehet emiatt utálni a ts-t mert nem tud annyi mindent mint a discord, még is minden nap átlagosan 15-20 ember van egyszerre fent egy zárt bétás kis klánból tsen és senkinek esze ágában nem volt felhozni a discordot.
...és igen regényen keresztül taglalok neked mert látom még ez sem elég ahhoz hogy felfogd pont a magad fajta makacs kisgyerekekről beszélek akiknek nem mindegy hogy milyen program és rögtön leszarozza a másik progit ha nem tetszik neki. Ez olyan mintha telefonba te almás lennél én meg pont leszarom milyen telefonom van csak tudjak rajta telefonozni, de azért próbálsz győzködni hogy vegyek én is olyat mert minden más szar... NEVETSÉGES ;)
Pont az eféle primitív gondolkodás módról beszéltem. Kösz hogy alátámasztottad