324
Revelation online
-
wudoORock #84 Hopp, pont most kaptam egy ilyen bejegyzést. Sok szerencsét! béta kulcs nyereményjátékért klikk ide -
wudoORock #83 Sajnos én nem tudok kulcsosztogató oldalról most. De szerintem lesz a közeljövőben még -
Vicodine #82 1: olvasd vissza mit irtal es mit reagaltam, akkor rajossz, hogy egyik szavaddal utotted a masikat:D 2: mivel ahogy elnezem, tobb mint 10 evvel fiatalabb vagy, ezert legyszi ne kispajtizzal 3: arrol, hogy nem tudsz ertelmesen vitazni, es csak mindenfele hablatyokat frocsogsz a levegobe, csak te tehetsz, kar engem elovenned es szapulni, de persze igazad van, legjobb vedekezes a tamadas, de hat nehezebb beismerni valamit, mint tamadni gz:D Elmondtam par okot, mi miert hogy merre, erre te leprimitivezel, frocskolodsz, osszefuggestelenul szapulsz, es ez mar nekem is, aki nagy troll hireben all is sok kicsit... -
kalif #81 Kulcsot nem tudjátok hol osztogatnak ? Szívesen játszanék egy korrekt közösségben.Köszönöm. -
wudoORock #80 Vicodine te csak offenzív hozzászólásokat tolsz a fórumon, azt hittem ez nem gamestar féle korhatár nélküli hozzászólósdi de te vagy rá a bizonyíték hogy tévedtem...
De ha már tiszteletlenkedsz akkor legalább tanulj meg értelmezni kispajtás:
"Alapvetően nekem teljesen mindegy lenne hol kommunikál a csapat."
"Nincs vele bajom, remek ötlet és király hogy ingyen van és több lehetőséget tartogat mint a TS az tény."
A discordot én is használom, külföldiekkel ott tartom a kapcsolatot. Hívhatod elavultnak és lehet emiatt utálni a ts-t mert nem tud annyi mindent mint a discord, még is minden nap átlagosan 15-20 ember van egyszerre fent egy zárt bétás kis klánból tsen és senkinek esze ágában nem volt felhozni a discordot.
...és igen regényen keresztül taglalok neked mert látom még ez sem elég ahhoz hogy felfogd pont a magad fajta makacs kisgyerekekről beszélek akiknek nem mindegy hogy milyen program és rögtön leszarozza a másik progit ha nem tetszik neki. Ez olyan mintha telefonba te almás lennél én meg pont leszarom milyen telefonom van csak tudjak rajta telefonozni, de azért próbálsz győzködni hogy vegyek én is olyat mert minden más szar... NEVETSÉGES ;)
Pont az eféle primitív gondolkodás módról beszéltem. Kösz hogy alátámasztottad -
Daditsx #79 A discordot pont ilyen célra csinálták. Hogy leváltsák a TS-t amiért fizetnek az emberek és mégse ők az urak rajta. Jobb hangminőség, felhasználóbarátabb, több beállítási lehetőség és még ki lehet váltani vele a sok felesleges weboldalt/fb csopikat és még ingyenes is. Megy külön progiról, böngészőből, telefonról. Mindenki úgy csatlakozik ahogy akar. -
Niflheim87 #78 Szeretnék én is csatlakozni akkor hozzátok kérnék TS-t vagy ami kell + egy guildmeghívót!:) játszani majd csak holnap délután tudok mert éjszakás vagyok a héten! -
Vicodine #77 " Aki meg makacskodik hogy csak azért sem, az meg magára vessen és nőjön fel." Ahogy olvasom amit irsz, nekem az jon le, hogy itt eppen te vagy az, aki makacsul ragaszkodik egy regimodi ezerszer elavultabb technologia utan:) Mindent tud, mint a ts, + nagyon sok, foleg klanoknak hasznalatos funkciot. Amikre a klancset eppen hogy nem alkalmas es semmi mas sem, mivel eppen ez a discord lenyege, hogy minden klannal kapcsolatos dolgot fellehet tolteni ra, az osszes lenyeges infot a leader feltolti, ami csak az adott jatekkal kapcsolatban szoba johet. Az egy mmonal teljesen alap, hogy a jatekosok kozul mindenki fent van az adott progin, mondjuk discordon, tehat a klancsetet nem is szabadna surun hasznalni, csak ha ugy jon ki, mint nalam is szokott neha, hogy epp nem tudok fulest felvenni stb, de aktiv jatekos idoben ez ritka. es egy osszehangolt klannal nem nagyon porog a klancset. Amugy meg kar volt regenyen keresztul taglalnod a hulyesegedet, egyszeruen te a jo oreg hagyomanyos kokorszaki tst szereted, nincsen ezzel semmi baj, de egy olyan progit, ami minden tekintetben felhasznalobaratibb es fejlettebb mint egy ts, pusztan makacssagbol folos szidni...tudod, csak fel kene noni
-
wudoORock #76 Lesz "korrekt" magyar klán! ;)
OW-ben vannak ismétlős grindelős küldik ha az megfelel. Felveszed, ölsz, leadod, ismétlés. Citrom/Narancs küldetések a sztori és jól látod kb lvl35-40ig tutorial az egész játék annak aki sztori küldizik. Egyébként a napi insták, napi eventek, napi limites dolgokat érdemes kitolni. Nyilván ha exp kell akkor azt amelyik sok expet ad. Mindegyik elvan látva ikonokkal mi mit adhat ha teljesíted szóval egyértelmű a napi ajánlott események. (U és O betűvel érhetőek el.)
De ezen felül van olyan insta is ahová mindenki bemehet és ott van egyszerre. Tulajdonképpen egy kis közös map ami szarásig van szörnyekkel, nagyon gyors respawn idővel ellátva. Kimagaslóan sok expet adnak, könnyű őket csokrokban ölni és értékes matikat dobálnak. Viszont csak napi 250/300-at ölhetsz le alapból aminek a száma növelhető ha te és a csapatod ölitek le az ottani BOSS-t. Miután megvan a 250-300 nem fogsz több expet kapni a szörnyekért. Szóval van lehetőség kikerülni a küldiket és lehet grindelni -
#75 Köszi a választ! :)
Én most a kínai verziót próbálgatom, szóval nem igazán tudom mi micsoda, legtöbbször csak tippelgetek. :) Fura kicsit a fejlődés nekem. Lvl34-en vagyok az egyik karakterrel és még mindig a story questeket csinálgatom csak. Később is ilyen lesz a fejlődés? Végig csak a sárga questekkel lehet haladni? Fura, hogy mobokat ow még nem is nagyon láttam. Vagy itt az ow csak a mászkálásra, meg ilyen-olyan harc mentes tevékenységre van és a mobok elleni küzdelem az instákban van? Mondjuk azt mondod, hogy world bossok vannak. De ow vannak különféle mobok, amikre a szokásos "Ölj meg ennyi meg annyi, ilyet meg olyat!" questek vannak? Mint általában az mmorpgkben.
Ha tényleg ennyi minden lesz a játékban az azért kemény. Nem is tudom mikor láttam utoljára ennyi contenttel megjelenni mmorpgt. Kicsit b&s,kicsit gw2, kicsit aion, kicsit tera, kicsit l2. Videókból először úgy voltam vele, hogy a grafika meg a stílus nagyon zavaró lesz nekem, de nem. Játékban totál jól érzem magam. Videóból a mozgás volt nekem nagyon zavaró, de a játékban semmit nem veszek észre belőle. Remélem jó lesz ez és azt is, hogy majd lesz pvp orientált, korrekt magyar guild is. :) -
wudoORock #74 Hali.
Klánok részére megszerezhető területek vannak amikért lehet harcolni, hogy milyen formában és milyen időközönként azt még nem tudom mivel nincs bent a zárt bétában. Mivel a játékban vannak ostrom gépek ezért a területekért folyó harc szerintem várfoglalós lesz és szerintem ez OWben zajlik majd.
A klán harcban még csak egyszer volt részünk tehát lehet ennek is több kimenetele lesz és ez csak a zárt bétában ilyen. Úgy működnek hogy 12 óránként hívhat ki ellenfelet, ettől függetlenül titeket kilehet hívni ez idő alatt bármennyiszer, tehát nincs védett státusz. A kihívottnak el kell fogadnia a kihívást, ha nem fogadja el akkor kiírja az egész szervernek hogy feladtátok. Viszont a harcra hívás 200,000 pénzbe kerül a klánnak ami nem térül vissza elutasításnál sem! (ez nem nagy összeg egy normális klánnál, fejenként napi 10k-t teszünk be a klánba). Amennyiben a klán harc létrejön akkor beportálja a két klán játékosait egy harctérre. A nyertes klán biztosan kap jutalmat, hogy pontosan mit azt most nem tudom mert nem vagyok online. Elképzelhető hogy a vesztesnek is jár valami.
Mass pvp-re lehet majd számítani world boss öléseknél is és nem csak klánokban kell gondolkodni amik egyébként hálaég így is lehetnek több mint 100 fősek, hanem szövetséget is létre lehet hozni ami minimum 3 klánból állhat (lehet hogy 5, nincs róla infóm) szóval a world bossokért megy majd a PK ezerrel.
Arénák, Battlegroundokról csak röviden, mert egyértelmű. Szokásos 3v3,5v5 aréna. BG-ben 10v10,20v20, stb. Az értük járó díj PvP gearen kívül egyéb hasznos materialokra is kiváltható...
Jelenleg 49 a max szint úgy hogy amit most fogok írni az csak sejtés: lvl50-től a klán bázisában felcsaphatsz Merchantnak és open worldben található pár NPC akiktől kifejezetten csak merchantként lehet vásárolni/eladni. Mi valamiféle egyik helyről a másikba tartó rakomány cipelgető megoldásra gondolunk. Én személy szerint remélem hajazni fog a jó öreg Silkroad féle rendszerre szóval itt is várható majd a sok PK akár klán / szövetség szinten, ugyanis ha minden igaz van olyan opció az NPC-nél hogy lopott cuccot adnál el neki ami arra enged következtetni hogy másik játékosból kiütött tárgyat adnál el neki.
Szóval PvP akad bőven. Nagyon változatos összetett játék rengeteg lehetőséggel és eddig amennyit tapasztaltunk belőle logikusnak tűnik minden és mindent érdemes csinálni. Nem nagyon találtunk felesleges dolgot a játékban. hogy csak egy példát mondjak a sok közül: küldizhetsz reputációért és MEGÉRI!! Sok féle falu van, mind más repuval és ott van a birodalmi is, meg a pvp és mind megéri a maga módján. Kinézel valamit valamelyik npc kínálatából és annak megfelelően általában küldik sorozata segítségével kiszeded.
A szociál fülön a barátlista alatt található feketelista is. Amint összetűzésbe kerülsz valakivel PK során rögtön felajánlja a játék hogy feketelistázod-e és le lehet tiltani az összes kommunikációt a feketelistán szereplőkkel satöbbi.
Sajnos a játék fordítása még gyerekcipőben jár de rég láttam már ilyen igényes és ingyenes mmo-t. A grafikáját meg meglehet szokni... Csupán hosszú napok kérdése ;)
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2016.11.08. 18:02:15 -
#73 Hali!
Olvastam, hogy elég sokféle pvp lehetőség van a játékban. Engem elsősorban a mass pvp érdekel. A GVG, várakért fojatott harc meg ez a cross-server pvp konkrétan milyen? Melyik instanceolt és melyik ow? Melyikért milyen jutalom jár? Lesz értelme elmenni ezekre? Lesz valami értelmes motiváció, hogy elmenjen időről-időre az ember ilyenekre? Remélem nem csak ranglisták lesznek, hanem valami "nemesebb" cél is. :) -
wudoORock #72 Előre leszögezem senkit se akarok megsérteni, de ha már felvetetted:
Alapvetően nekem teljesen mindegy lenne hol kommunikál a csapat. Viszont a TS szerverünk már ki van fizetve 1 évre tehát az fix. Nyilván amíg tart a bérlés addig a TSen kívül más nem jön szóba, ez egyértelmű. Egyértelmű hogy az új tagokat ez nem érdekli és foggal körömmel ragaszkodnak a discordhoz mert "haladni kell a korral" és emiatt makacs módon már csak azért sem, elvből nem jönnek fel TS-re és ez lássuk be primitív gondolkodásra vall.
Mindkettő program 100%osan megfelel a mikrofonozásra, sőt igazából a discord engem azért nem vonz annyira mert az a beépített fórum/chat felület szükségtelen a klán számára. Chatelni ingame kell klán chaten, vagy esetleg a facebook csoportba ha például hosszabb kiesést jelent be az ember és minden másra ott a TS.
Akikkel eddig beszéltem és nem hajlandóak feljönni ts-re csak a discord azok ezeket mondták indokként: "A discordon látni ki mivel játszik" - Na most ha revelation online klán discordjáról beszélünk akkor miért érdekelne hogy a feri, szupermáriózik? ts-en is van másik szoba ha mással akar foglalkozni de ott akar közbe lenni.
"discordon lehet írni és megmaradnak az üzenetek, visszakövethetőek" - ezt elmondtam fentebb. erre ott a klán chat vagy a facebook de amúgy ts-en is visszanézhetőek a beszélgetések.
"discord letisztultabb, modernebb a kinézete" - No komment... nem is folytatom. érted mit akarok mondani. Ez a discord divat lett mert ingyenes meg mert már minden youtubernek / streamernek van és a csapból is ez folyik.
Nincs vele bajom, remek ötlet és király hogy ingyen van és több lehetőséget tartogat mint a TS az tény. A barátlistán könnyebben eléred az embereket tény. Viszont a TS-t azért hangoztatom mert jelenleg bérelve van és még lesz is a szerverünk. Innentől kezdve ha a klán TS-t használ akkor a tagoknak is azt kell. Aki meg makacskodik hogy csak azért sem, az meg magára vessen és nőjön fel. -
Vicodine #71 Erdemesebb tovabbfejlodni discordra, ha meg profibb kommunikaciora vagytok -
wudoORock #70 Erről viszont tájékoztattak minket még a CBT előtt. Szóval hiába igaz, hogy a fordítás nem készült el. Sőt, mintha nem is törték volna magukat. De mint írtam akit érdekel a játék és a "mi mire jó" része is az jöjjön fel TS-re és azonnal átadjuk minden tudásunk. Ha jól tudom te is klánunk tagja lettél de sajnos a chatet nem mindig tudjuk követni, vagy előfordul hogy játékban afkok vagyunk de ts-en elérhetőek.
Tudom mostanában divat nem szeretni a Ts-t de én például el se tudnék képzelni egy masszív többszemélyes élő játékot (mmo) mikrofonozás nélkül szóval én személy szerint ajánlom mindenkinek a használatát mert mindenki dolgát megkönnyíti -
Daditsx #69 Mivel Te is toltad kínai szerveren és az bejött várható volt, hogy ez is befog jönni, mert ugyan az. :)
A gond ott kezdődik, hogy csak azok a dolgok vannak lefordítva amik a szintezéshez kellenek. És engem ez zavar jelenleg. Szeretném tudni, bizonyos tárgyak/npc-k mire valók. Az olyan dolgokat amire Ti közösen jöttetek rá. De mivel ez még csak a cbt1 ezért nem zavar különösebben, mert OBT-re remélhetőleg minden fasza lesz. Csak reménykedtem benne, mint sokan mások, hogy már itt a többsége emberi nyelvű lesz, ha már EU/NA-nak szánják. Erre ideraknak olyan nyelvű játékot amit senki se ért.
-
wudoORock #68 Nos srácok. Eddig én egyet értettem veletek és nagyon kaotikus félmunkának tűnt még zárt bétához képest is. DE! Csináltunk egy klánt és jelenleg közel 40 taggal bizony sikerült rájönni és kitapasztalni elég sok mindent és azt kell mondjam nem bántam meg a founder packot. Rengeteg lehetőséget tartogat a játék. A klán rendszer például iszonyatosan bejön minden tagnak, külön bázisunk van amit együtt és felfogadott npck segítségével építünk meg.
De ezen kívül a napi eventekből is van olyan sok hogy ne lehessen azt mondani, hogy annyira monoton. Főleg egy zárt bétához képest már ennyi mindennel teli rakják a játékot. Hozzáteszem minél nagyobb szintűnek kell lenned hogy megnyíljanak előtted a tartalmak szóval kis huszárként tilos véleményt alkotni mert gőzötök nincs mi vár rátok és természetesen aki szólózza a játékot annak megint teljesen más, torz képet adhat a játék ugyanis nem hiába MMO.
A kínai szerverrel ellentétben itt normális pinged van és hiába csak a játék ~30% angol, de az legalább korrekt és nem google fordítós mint a kínainál szóval aki megszeretné venné az szerintem nyugodtan vegye meg, mert itt a legfontosabb ok: Mindenki a fordítás miatt húzza le a játékot és kivannak akadva miatta. Igen jogos, VISZONT! Az az egyetlen olyan "hiba" a játékban ami 100% hogy ki lesz "javítva". Tehát az hogy most egy 3 nyelven futózárt bétás játék sztoriját nem fogod megtudni az lehet, viszont ezt akár már CBT2-re, de minimum OBT-ig orvosolják és mindenki tudja hogy teljesen angol lesz a játék. Szóval részemről ez nem hiba. Eddig is megtaláltunk majdnem mindent...
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2016.11.06. 07:16:49 -
Daditsx #67 Ez mind olyan kérdés amire lejjebb van infó... illetve hivatalos oldalon.
Open beta majd csak jövő év első negyedéve. A zárt béta az 2 hét. Open után már nincs törlés.
De az azért furcsállom, hogy kidobnál több 1000Ft-ot egy olyan dologra amiről fogalmad sincs, hogy mi. :(
Így viszont rád bízom a döntést. -
Niflheim87 #66 Meddig tart a zárt béta és mikor lesz open? az open után is törlödnek a dolgok? kínaira nem megyek mert nemtudom, hogy kell és nem is akarok kulcsot ide meg nemkaptam de ha veszek packot az meg ad azért gondolkodtam rajta.
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2016.11.05. 17:27:33 -
Daditsx #65 Zárt béta után mindig van wipe.
Nagy része kínai a chat az orosz. Questek szövege az angol, de a videok már kínai.
Ha kiváncsi vagy a játékra menj fel a kínai szerverre az open béta állapotba van. Mert jelenleg nincs különbség a kettő közt és ha érdekel akkor belevághatsz itt is. A founder pack-ot meg ráérsz megvenni jövőre is, mert idén úgyse veszed hasznát. Addig tudsz gondolkodni megéri-e neked. -
Niflheim87 #64 Hali! Zárt béta után lesz wipe? vagy marad mindenki ott ahol tart? most gondolkozom én is hogy vegyek e founder packot aki játsza folyamatosan irna véleményt, hogy most milyen állapotban van a játék érdemes most belevágni? köszi -
wudoORock #63 Mi is csak pislogunk. Kínai-Orosz és egy kicsi angol található a játékban... Már ha megy a szerver :P
De hát ez van. Zárt béta -
Daditsx #62 Hát...baszták lefordítani...mintha a kínai szerveren lennék -
Daditsx #61 apa kezdődik, apa kezdődik...csak 320. vagyok a sorba. :)
fasza orosz szövegek ;) nyami, jó lesz ez. -
wudoORock #60 Holnap délután 3kor indulnak a szerverek ha minden igaz. Aki szeretne magyarokkal játszani az írjon privátban és adom az ip-t -
wudoORock #59 Viszont a MU Legend (MMO Hack and Slash) eddig úgy néz ki tartja az október 25. zárt béta dátumát. Ha addig esetleg van kedve valakinek ezzel elütni azt az egy hetet és ismerkedni velünk az írjon privátba és írom a TS ip-t ;)
Itt van link a zárt béta kulcshoz: MU LEGEND ZÁRT BÉTA KULCS -
Daditsx #58 Új dátum: CBT1 on November 3rd. És, hogy én ennem mennyire örülök :P Első tervezett időpont nagyon rossz volt számomra. -
wudoORock #57 Igen én is úgy tudom ingyenes lesz. Viszont igaza van Daditsx-nek. Ha elakarsz érni valamit a játékban akkor egy prémium minimum játszik. Arról nincs infóm hogy az AH-ba árulhatók lesznek e az itemshopos dolgok de elképzelhető.
p2501 leírtam priviben a ts3 szervert, ha érdekelne még valakit aki jön zárt bétázni az jelezze és írom! -
Daditsx #56 "ingyenes". De az ilyen játékoknál szokás fizetni legalább egy premiumot, ha élvezni is akarja az ember. -
kalif #55 Üdv ! Különféle infók vannak arról, hogy a játék f2p vagy b2p lesz. A hivatalos honlapon néztem, de ott sincs leírva, vagy nem vettem észre.
Tehát a kérdésem itt Eu-ban is ingyenes lesz ? -
p2501 #54 Én és 1-2 ember a klánunkból megyünk a bétára, szóval privben érdekelne a ts elérhetőség :) (iletve ha indul a játék akkor jópáran, úgy 10-en legalább megyünk Revelation-re). -
Daditsx #53 Én részt veszek. De nem biztos, hogy veletek tartok. Első hete pont egybeesik a költözésem időpontjával (el is küldtem őket melegebb éghajlatra amikor megláttam a dátumot). És még a hosszú hétvége részemről biztos offline lesz. Próbálom jól időzíteni a dolgokat, hogy hamar meglegyen. -
wudoORock #52 Van olyan fórumozó aki biztosan részt vesz az első CBT-n és esetleg velünk akar tartani? TS3 szerverünk van! -
mikromanus #51 Az oroszoknál meg fél napja indult el a zárt béta és 21-ig tart... -
p2501 #50 EU első zárt béta Október 25. :) -
Daditsx #49 Megéri fizetni vagy nem? Ilyesmin kár vitázni, mert egyén függő. HC gamer-ek úgyis fognak, mert nekik "megéri". Ő akar lenni Józsi a hegyről. A casual-ok meg nem. Akik meg a kettő közt vannak azoknak meg majd eldől, hogy milyen lesz a játék. Előre nem lehet megmondani, hogy kinek mi az ízlésvilága.
Rengeted európai játékos tolja a kínai szerveren (komplett klánok) és javába end game-znek. Amint elindul a miénk és visszajönnek úgyis elhúznak tőlünk, mert ők tudják már mi-micsoda és mire jó. -
Vicodine #48 Te valamit nagyon felreertettel, en csak szimplan ovatossagra intek mindenkit, mert en szemely szerint mar rengeteget fizettem azert, hogy tapasztaljak..:D Ennyi, nem kell tul misztifikalni amit irtam. -
wudoORock #47 Vicodine az hogy megéri e költeni a játékra az igaz a pacalos példádra és mégis úgy állítod be mintha bűn lenne megvenni a founder packet... Pedig lássuk be a mai játékok alsó hangon is 10 ezer forintnál kezdődnek és ilyen árak mellett ez a 15,99 dolláros "betekintési lehetőség" egyáltalán nem összeg. Pláne egy olyan mmosnak aki szereti a műfajt mint én is példál, és hiába tűnik ócskának a grafika (nekem a b&s-re hajaz ami abszolút nem tetszett) még is adok neki egy esélyt ahogy a b&snek is adtam. A harc rendszer sem mérvadó ha az end game hozza az elvártad mint a jó öreg lineage 2 vagy szinte bármelyik kortársa. Az elvárt pedig személy függő. Nem lehet kijelenteni a 'szerintem' szó használata nélkül hogy mi az elvárt, mi a jó egy játékban és mi jobb minél, mint a te örökké emlegetett BDO példádban sem.
Én például a Riders Of Icarusban összefarmolt goldbol nevetve megveszem a founder packet és akkor mondhatjuk ingyen tapasztalhatom meg azokat amiket ígérnek a játékban. Mellesleg hiába osztanak kulcsokat, a founder packban található head start miatt az a pár nap igen nagy előny lesz open bétába a többiekhez képest annak akinek az a célja hogy elsők közt érjen el valamit. Én például ezért voltam az egyik legnagyobb név icarusban. De ez megint egy 'kinek mi a célja' dolog ami ahány játékos annyira sok válasz. Nyilván aki csak a sztorit akarja végig olvasni és pörgetni max szintig annak egy free2play játék ne érjen egy forintot se, de részemről a szintezés max szintig csak aféle tutorial és a játék max szinten kezdődik és ott dől el az első patchek, kiegészítők és hírek után hogy merre tart a játék és érdemes e fent tartani egy klánt, szövetséget, hirnevet vagy csak a kapcsolatot egy társasággal vagy tovább küzdeni a pvp ranglistán vagy uralni az aukciós házat. Amennyiben azt tapasztalod ez nem a te játékod még mindig visszaforgathatod a founder pack árát, ugyanis mire elég időt adtál neki hogy megállapítsad valóban nem hozza az ígérteket, elvártakat addigra illene annyi értékesíthető cuccodnak lennie hogy ne bánd a pénzt ha érted mire gondolok... De ez csak az én véleményem ;) -
Vicodine #46 "Továbbá nem mindnekinek azért nem jön be a BDO mert "leragadnak a fejletlenebb dolgoknal"... Azért ne kezeld úgy ezt a játékot mintha ez lenne a jelenlegi csúcs, mert nem az." Mondj egy jobbat legyszi:D Amugy meg amit irtal, hogy sokan csalodtak benne, hat persze, tudsz olyan jatekot mondani, amiben nem csalodtak sokan?:D En egyet sem tudok, es ravelationra is nagyon sokan fognak negativ kritikat megfogalmazni, ha a te izlesednek ez maga lesz a kanaan akkor is!! Ezek mind legvarat epito emberek velemenyei, kozel nem objektivek, eltekintve az izles kerdesetol, az mas kategoria, ha valakinek alapbol xy style jon csak be, azon nem lehet vitazni, es nem is erdemes, en szeretem a pacalt, te lehet nem..:D -
p2501 #45 Combattal mi a baj? :) Van benne 3 féle, az action combat szerintem annyira még nem avult el, és ha jól van megcsinálni akkor az teljesen jó és elegendő lesz.. A grafika az más, elég "mese" jellegű, de engem ez spec pont nem zavar, csak ne legyen olyan nagyon nagyon csúnya (és szerintem azért még bőven elmegy..)
Nagyon erre a újításra, meg egyedi maszlagra vagyunk rácuppanva, pedig BDO sem több a többi mmo-nál. Most azért nem kell csodát várni, a játékiparban (ha nem csak az mmo-kat nézzük) már nagyon nagyon sok mindent kitaláltak és megvalósítottak. Szinte közel lehetetlen egy 100%ban új forradalmi dolgot alkotni, és szerintem felesleges is. Nem attól lesz jó egy játék hogy forradalmi, ahnem hogy jó dolgok vannak benne, jó és logiksus a felépítése, jól működik benne minden, jó a tartalma ami leköti a játékost stb. Ha egy játék mégis új és egyedi, attól még lehet szar (meg persze jó is, de nem ez dönti el). Lehet neked újdonság lesz, de a BDO sem forradalmibb másnál, egyedül a karakterkészítésére lehet azt mondani, hogy na, az tényleg valami új. De semmi több. Kasztok? Sorci, wizard, tank, ninja, ranger stb. tipikusak... Open world és pvp már L2-ben is volt és Archeage-ben is mehetsz kapálni meg hajózni ha akarsz. Az más kérdés hogy a BDO ezeket az alapötletek véve, átgyúrva, átformálva végül valami jobbat hozott ki ezekből. De nem új. És ez nem is baj. :)
Továbbá nem mindnekinek azért nem jön be a BDO mert "leragadnak a fejletlenebb dolgoknal"... Azért ne kezeld úgy ezt a játékot mintha ez lenne a jelenlegi csúcs, mert nem az. Pont Revelation stream videók alatt találkoztam nem egy kommenttel (külföldiek) akik csalódtak a BDO-ban és épp a Revelationt várják. Volt aki azt is leírta hogy csak szimplán megunta a grindelést vagy épp azt hogy p2w irányba tarta játék. Van egy rakat videó arról is hogy streamerek megválaszolják, miért hagyják abba a BDO-t és mit untak meg benne.
De ezek is egyéni vélemények akárcsak a tiéd. Csak ne kezeld ezt úgy mintha tény lenne.
A pénzről meg egyébként igen, jobb ha az ember átgondolja többször hogy mire is költ, de ez igaz a világ összes játékára. Nekem elég sok pozitív infóm van a Reveltaionról, én egy kezdő pakkal biztos benevezek, aztán kiderül.
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.09.28. 12:01:45