Revelation online
  • wudoORock
    Hali.
    Klánok részére megszerezhető területek vannak amikért lehet harcolni, hogy milyen formában és milyen időközönként azt még nem tudom mivel nincs bent a zárt bétában. Mivel a játékban vannak ostrom gépek ezért a területekért folyó harc szerintem várfoglalós lesz és szerintem ez OWben zajlik majd.

A klán harcban még csak egyszer volt részünk tehát lehet ennek is több kimenetele lesz és ez csak a zárt bétában ilyen. Úgy működnek hogy 12 óránként hívhat ki ellenfelet, ettől függetlenül titeket kilehet hívni ez idő alatt bármennyiszer, tehát nincs védett státusz. A kihívottnak el kell fogadnia a kihívást, ha nem fogadja el akkor kiírja az egész szervernek hogy feladtátok. Viszont a harcra hívás 200,000 pénzbe kerül a klánnak ami nem térül vissza elutasításnál sem! (ez nem nagy összeg egy normális klánnál, fejenként napi 10k-t teszünk be a klánba). Amennyiben a klán harc létrejön akkor beportálja a két klán játékosait egy harctérre. A nyertes klán biztosan kap jutalmat, hogy pontosan mit azt most nem tudom mert nem vagyok online. Elképzelhető hogy a vesztesnek is jár valami.
    Mass pvp-re lehet majd számítani world boss öléseknél is és nem csak klánokban kell gondolkodni amik egyébként hálaég így is lehetnek több mint 100 fősek, hanem szövetséget is létre lehet hozni ami minimum 3 klánból állhat (lehet hogy 5, nincs róla infóm) szóval a world bossokért megy majd a PK ezerrel.

Arénák, Battlegroundokról csak röviden, mert egyértelmű. Szokásos 3v3,5v5 aréna. BG-ben 10v10,20v20, stb. Az értük járó díj PvP gearen kívül egyéb hasznos materialokra is kiváltható...

Jelenleg 49 a max szint úgy hogy amit most fogok írni az csak sejtés: lvl50-től a klán bázisában felcsaphatsz Merchantnak és open worldben található pár NPC akiktől kifejezetten csak merchantként lehet vásárolni/eladni. Mi valamiféle egyik helyről a másikba tartó rakomány cipelgető megoldásra gondolunk. Én személy szerint remélem hajazni fog a jó öreg Silkroad féle rendszerre szóval itt is várható majd a sok PK akár klán / szövetség szinten, ugyanis ha minden igaz van olyan opció az NPC-nél hogy lopott cuccot adnál el neki ami arra enged következtetni hogy másik játékosból kiütött tárgyat adnál el neki.

Szóval PvP akad bőven. Nagyon változatos összetett játék rengeteg lehetőséggel és eddig amennyit tapasztaltunk belőle logikusnak tűnik minden és mindent érdemes csinálni. Nem nagyon találtunk felesleges dolgot a játékban. hogy csak egy példát mondjak a sok közül: küldizhetsz reputációért és MEGÉRI!! Sok féle falu van, mind más repuval és ott van a birodalmi is, meg a pvp és mind megéri a maga módján. Kinézel valamit valamelyik npc kínálatából és annak megfelelően általában küldik sorozata segítségével kiszeded.

A szociál fülön a barátlista alatt található feketelista is. Amint összetűzésbe kerülsz valakivel PK során rögtön felajánlja a játék hogy feketelistázod-e és le lehet tiltani az összes kommunikációt a feketelistán szereplőkkel satöbbi.
    Sajnos a játék fordítása még gyerekcipőben jár de rég láttam már ilyen igényes és ingyenes mmo-t. A grafikáját meg meglehet szokni... Csupán hosszú napok kérdése ;)
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2016.11.08. 18:02:15