Revelation online
-
wudoORock #47 Vicodine az hogy megéri e költeni a játékra az igaz a pacalos példádra és mégis úgy állítod be mintha bűn lenne megvenni a founder packet... Pedig lássuk be a mai játékok alsó hangon is 10 ezer forintnál kezdődnek és ilyen árak mellett ez a 15,99 dolláros "betekintési lehetőség" egyáltalán nem összeg. Pláne egy olyan mmosnak aki szereti a műfajt mint én is példál, és hiába tűnik ócskának a grafika (nekem a b&s-re hajaz ami abszolút nem tetszett) még is adok neki egy esélyt ahogy a b&snek is adtam. A harc rendszer sem mérvadó ha az end game hozza az elvártad mint a jó öreg lineage 2 vagy szinte bármelyik kortársa. Az elvárt pedig személy függő. Nem lehet kijelenteni a 'szerintem' szó használata nélkül hogy mi az elvárt, mi a jó egy játékban és mi jobb minél, mint a te örökké emlegetett BDO példádban sem.
Én például a Riders Of Icarusban összefarmolt goldbol nevetve megveszem a founder packet és akkor mondhatjuk ingyen tapasztalhatom meg azokat amiket ígérnek a játékban. Mellesleg hiába osztanak kulcsokat, a founder packban található head start miatt az a pár nap igen nagy előny lesz open bétába a többiekhez képest annak akinek az a célja hogy elsők közt érjen el valamit. Én például ezért voltam az egyik legnagyobb név icarusban. De ez megint egy 'kinek mi a célja' dolog ami ahány játékos annyira sok válasz. Nyilván aki csak a sztorit akarja végig olvasni és pörgetni max szintig annak egy free2play játék ne érjen egy forintot se, de részemről a szintezés max szintig csak aféle tutorial és a játék max szinten kezdődik és ott dől el az első patchek, kiegészítők és hírek után hogy merre tart a játék és érdemes e fent tartani egy klánt, szövetséget, hirnevet vagy csak a kapcsolatot egy társasággal vagy tovább küzdeni a pvp ranglistán vagy uralni az aukciós házat. Amennyiben azt tapasztalod ez nem a te játékod még mindig visszaforgathatod a founder pack árát, ugyanis mire elég időt adtál neki hogy megállapítsad valóban nem hozza az ígérteket, elvártakat addigra illene annyi értékesíthető cuccodnak lennie hogy ne bánd a pénzt ha érted mire gondolok... De ez csak az én véleményem ;)