Revelation online
  • p2501
    Semmi újat nem mutat. :D mert minden létező mmo újat mutat? :) és CSAK AZ A JÓ HA ÚJ? jaj már megint ez, és már nagyon unalmas...
    Kérlek mondj egy mmot ami RENGETEG újdonságot mutat, ami még SOHA 1 mmoban sem volt, de még csak hasonló se, és ami nem csak új, de ÁLLATI KIRÁLY IS. Előre is köszönöm. (grafikán kívűl, mert az a technológiával folyamatosan fejlődik és csak folyamatosan jobb lesz).

Pozitívum a craft, mert az mmo-k 80%-ban szart se ér általában, tartalmazza a játék de nem igazán hasznos így ÉRTELMÉT VESZTI. Továbbá eléggé egyedi felépítése van, és kissé szokatlan, bár gondolom erről gőzöd sincs. :) A world boss is pozitívum mert sok van itt, játszottam nem 1 olyan mmo-val ahol nem volt, vagy ha igen, kevés, és azok se voltak annyira fontosak, max csak fun és cső. A dungeon persze hogy van minden mmo-ban, de nem azt írtam hogy a LÉTEZÉSE a pozitívum, hanem hogy MILYEN. Ha neked az nem előny h gondolkodni kell akkor ott gondok vannak. Sok mmoban találkoztam már azzal h nulla ész kellett a pve-hez és csak ütni a bosst vakulásig, ennyiből állt az egész. A wow pont egy olyan mmo, ahol igen, kell gondolkodni és ez JÓ. És igen, jó lenne ha ezek mind alap dolgok lennének MINDEN mmoban de nem, nem az.

Még mindig nem attól lesz jó és élvezetes valami ha új... Nincs olyan játék a piacon ami 100%ban újdonság lenne és ami teljesen egyedi.

"Összeszedtek pár mmo-ból pár dolgot és kiadták."

Az lenne a TÖKÉLETES játék, ha az összes jó működő dolgot összeszednék, és EGYETLEN EGY játékba összegyúrnák az egészet, kielégítve minden játékos igényét. De ilyen nem lesz, mert nem is lehet. De ha lenne is, te akkor sem játszanál vele, mert nem ÚJ, ugye? :)

Nem jöhet be mindenkinek a játék, van ez így, nekem sem tetszik minden. Csak míg én kipróbáltam és megtapasztaltam a nagy contentet, addig ti nem, és véleményt úgy alkottok. De jól van ez így, én sem próbáltam ki BDO-t nagy szinten, bár én nem is fröcsögök ott a fórumon. Nekem nem tetszik azaz mmo, ez van, én tovább léptem. :)