324
Revelation online
  • Daditsx
    milyen undorító, hogy a gold seller-ek szétbasszák ezt is...
  • savior666
    En is eltudtam vinni 25os szintig, de mar nem enged be.
  • Eikichi
    Megoldódott. Állítottam a letöltési beállításoknál a fórumokon olvasottak szerint, újraindítottam a launchert és a gépet 1x-2x, utána végigment a csík, imádkozva de sikerült.
    Csak azt nem értem, hogy úgy voltam minek, rá ér, mert úgy sincs founder packom, ERRE MÁR LVL 10 vagyok, vmiért enged játszani. :) Csak nem értem, hogyan, mikor egy FT-OT SEM költöttem a játékra. :) Valami bug?
  • Daditsx
    Letöltés halt be? Érdekes... Igazság szerint, ha potato pc-d is van az egyiknél se állhatna le. Nem lehet, hogy a vinyód szektor hibás?
  • Eikichi
    Lehidalok, hogy ez a játék sem akar működni se a BDO se ez nem indul el. Pontosítok, ezt még le sem tudom tölteni. 99%-nál megáll a letöltés error üzenettel, hogy "error accessing files." Tűzfal kikapcsolva, vírusírtó kikapcsolva, de az utolsó 1%-nál mindig felugrik az ablak, 20 sec lenne már csak hátra. Értitek ezt??? 99%???!! :D Lehet nem kéne már olyan sokat várnom a 6 éves konfigomtól. Leharcolta már az idejét bőven, az már egyszer biztos. :)
  • wudoORock
    Ha nem próbáltad akkor nem éri meg csomagot venni! Bírd ki ezt a hetet ;-)
  • alcca
    Nem tudom mennyire eri meg az alap de en megvettem. 30 nap premium is jar hozzá. Nem sokkal dragabb mint mas játékhoz egy havidíj. Ha kibírom 30 napig vele akkor megerte. Amúgy 5000 ft az alap. Pontosan 5167.
  • Eikichi
    Sokan indultok egy héttel korábban? Megéri szerintetek az alap csomag cirka 8.000 Ft.-ért, ahhoz képest, hogy f2p lesz? Van aki a drágábbat vette közületek, van aki nem bír várni? :)
    Csak mert nem volt alkalmam kipróbálni a zárt bétát, de böki a bordám a játék, sok jót hallottam róla?
    Vagy szerintetek pénz kidobás, nyugodjak le és várjam meg még azt az 1 hetet? Gondolom nem sok mindenről maradnék le 1 hét alatt :)
    A BDO sajnos nem indult el, valamiért mindig kifagy és erre is nagyon kíváncsi voltam. Kéne már valamilyen mászkálós játék. :)
  • Daditsx
    vááááá..... név foglalási dátumot elfelejtettem. Ha lefoglalják a nevem le pk-zok valakit első belépésnél. (persze, ha nem üt vissza :) )
  • alcca
    Ertem koszi az infot
  • wudoORock
    Szia.

Előreláthatólag [EU2]Tidewater-re megyünk. Zárt bétában ~80 tag fordult meg nálunk, de nyílt bétában nagyjából 30-40 emberrel számolunk indulásnál.
    A többi magyar klánokról nem tudunk semmit és nem is tervezünk egyeztetni senkivel. Semmi közünk hozzájuk :-)

Én csak egy tanáccsal tudom ellátni a klánt alapítani vágyókat amit lentebb leírtam részletesebben, mégpedig hogy a szűk családi klánok és a gyűjtőklánoknak itt nem lesz hosszú életük ezért azt javaslom érdemesebb egy nagyobb csapatott keresni ami valamennyire összeszedett és van 1-2 cél a név mögött.
  • alcca
    Jah még egy kérdés. Eddig kb hány tag van a klánodban?
  • alcca
    Szia

A te klánod melyik szerveren lesz? Volt egyeztetes a többi magyar klannal? Vagy itt is ugy lesz mint blade and soulban? Minden klan masik szerveren?
  • wudoORock
    Klánunk összedobott egy gyorstalpalót kezdőknek tömören, hátha segít valakinek. itt a link
  • frango
    Egyébként neked pont írtam is PM-et guilddel kapcsolatban. Ha van időd majd válaszolj rá! :)
  • wudoORock
    Lemaradt a mondat vége és már nem tudtam szerkeszteni:
    "Csak hogy egy példát mondjak a sok közül: területet foglalni és megtartani minden héten KLÁNUNK TERVEI KÖZT SZEREPEL."
  • wudoORock
    Mi mindenképpen csinálunk klánt, pár napon belül közzéteszem melyik szerveren leszünk.
    Zárt béta alatt gyűjtőklánként üzemeltünk Magyarok néven, hátha láttál minket. Max létszámmal voltunk jelen, 90 fő.
    Nyílt bétától kezdve viszont talán csak kezdetben nem lesz szűrés, ez csak attól függ mekkora lesz az érdeklődés a játék iránt hazánkból. Idővel igyekszünk felvenni egy progresszív vonalat és természetesen a nevünk sem Magyarok lesz.
    Mivel a játék szinte minden pontja klánra épül és követelménye a csapat játék ezért mint írtam csak kezdetben nem tartunk nagy szűrést.
    Csak hogy egy példát mondjak a sok közül: területet foglalni és megtartani minden héten.
    Szóval aki teheti ne gyűjtőklánba verődjön és ne csináljon kis létszámú barátaival/játékos pajtásaival külön közösségeket mert a klánok se tudnak fejlődni ha nem fognak össze és ölik meg a szükséges bossokat amikből klánhoz szükséges nyersanyagokat dob, vagy éppen nem hajlandó klán küldetéseket csinálni a banda. Egy szóval ide összetartás és csapatjáték kell egy versenyképes nagy közösségben különben sose juttok egyről a kettőre.
    Klán nélkül meg legalább a fele játék nem lesz elérhető. A magányos farkasok az első hónapban uninstalálni fogják a játékot...
  • frango
    Ha alakulnak guildek, akkor ideje lenne lassan jelezni, hogy léteznek! :) Bő 1 hét és indul a buli...
  • p2501
    És a szerver neveket is közzétették: ITT
    Utoljára szerkesztette: p2501, 2017.02.16. 19:36:59
  • savior666
    Open beta datum: marcius 6.
    Akik megevettek, azoknak Early Access: februar 27.
    Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.02.14. 14:24:54
  • wudoORock
    Nem nagyon engedhet meg mást magának a my.com mert a közösség tisztában van az orosz és a kínai béta számmal és megjelenéssel, ennek fényében nem halogathatják tovább. Arról nem is beszélve a látottak alapján igen nagy érdeklődési köre van a játéknak ami arra enged következtetni már van egy alap induló tőkéje a játéknak ahhoz hogy lefordítsák a maradékot és orvosolják a játékosok által leírt ticketeket belátható időn belül.
    Ha csak abból indulunk ki hogy a második és a harmadik zárt béta közti idő sokkal kevesebb volt mint az első és a második közti, tartalom viszont az előbbinél +20 szint és megannyi tennivaló, míg az utóbbinál pár betű/mondat angolosítása. Szóval felpörögtek az események az biztos.
  • savior666
    Ugy nez ki, hogy open beta jon, mert februar 14tol uzembe helyezik a nevfoglalast.
  • p2501
    Áhh ezt nem is tudtam... Hiába öltem bele ennyi órát a játékba, még mindig van amit nem tudok róla... :')
  • wudoORock
    Majd openbe mindenképp igyál is, ne csak egyél a Hot Springsbe! Social Exp / kraft kulcsfontosságú lesz.
    Például fejlődés szempontjából is p2501. Ugyanis kraftban kibővítheted a Scour Dungeon napi leölhető szörny mennyiséget ami elég jó exp és mellette a tárgyak tierjeit is itt lehet a leggyorsabban feloldani, plusz a hematit is jól jön.
    Szóval a kraftolásra a legelejétől nagyon kell figyelni és ehhez kapcsolódik az egyetlen olyan item shopos segítség aminek szerintem értelme is van és tényleg előnyt ad: A kraftoláshoz szükséges pontod csak akkor növekszik ha online vagy, kivéve ha megvásárolod ezt a tárgyat az itemshopból...
  • p2501
    Annak a crafthoz van köze. Minden craft, szedegetés stb social xp-t is ad, ami a social lvl-edet növeli. Az meg hozzájárul ahhoz, hogy bizonyos dolgokat unlockolj magadon, pl + inventory slotok. Hasznos amúgy, de fejlődés szempontjából nem azaz elsődleges, illetve ha szedegetsz stb akkor az amúgyis nőni fog. Ha nem akarsz rá költeni akkor ne tedd, én se nagyon használtam. Btw tudsz horgászni a hot springsben, halakat meg elvileg lehet csere-berélni npc-nél kajára, így nem kell pénzt költened rá. :)
  • savior666
    Hot springsben az egyik kaja xp-t ad, abbol lehet lepni a szintet. De mire jo a masik, ami social xp-t ad? Erdemes arra kolteni?
  • p2501
    Amondó vagyok, hogy mindenki ha teheti, tapasztalja meg saját maga a rendszerét, húzzon fel egy karaktert és kicsit kóstoljon bele a nagy contentbe. Aztán eldöntheti hogy tetszik-e neki vagy mégse. Ismerőseim közül több ember is volt, akinek az elején nagyon, nagyon nem jött be, de mégis megtetszett neki és vettek packot, és olyan is volt, aki vett packot, de annyira nem fogta meg a dolog. Majd OBT-n kiderül mi lesz. :)
  • frango
    Hát akkor majd kiderül élesben milyen lesz ez. :) Úgy látom sokan mondanak sokfélét. Igazából én is úgy vagyok, hogy nagy ívben tojom le, hogy van-e a játékban újdonság, ami még máshol nem volt. Legyen jó a pvp és csá. Tőlem aztán a 10+ éves játékokból is vehetnének át dolgokat. Sőt kifejezetten örülnék neki. RF Online pvp event rendszerét a politikai rendszerrel együtt megcsinálhatnák mostanában is, de még csak hasonlót se láttam azóta sajnos... :( Mindig azt a pvp élményt keresem egy mmoban(Nekem az a TOP.). Eddig mindig csalódnom kellett.
    Tényleg nagyon érezni, hogy sok mmo különböző elemeit dobálták össze. Egy ilyen fura hibrid lett belőle. Észre is lehet venni, hogy mely elem honnan van. Láttam régebbi buildet, ahol valami stat pontok ikonjai egy az egyben a Tera-féle kaszt ikonok voltak. :)
    Akkor várjuk az OBT-t. :)
  • p2501
    Nem kérem, köszi. :)
    Elvakult? :D feldobtad a napom.

Savior, kérlek ne írj ilyet, a végén elvakult fun leszel te is. :O
  • savior666
    Nekem kezdetben nem tetszett, de ahogy elkezdtem dailyzni ugy jo lett. A kuldiket meg meglehet szokni.
  • Vicodine
    Azzal semmi baj nincsen, ha nem mutat ujat, keves jatekban van ujdonsag, de amit beletesznek, azt legalabb jol csinaljak, copy vagy nem copy, de itt errol szo sincsen, itt ami meg regi mmokban jo volt, azt is sikerult elkurni...:) Na, te atvenned a hazigazdasagot? Mert latom te elegge elvakult fun vagy, jo gazdi lennel itt, en meg szabadulnek mar tole:)
  • p2501
    Semmi újat nem mutat. :D mert minden létező mmo újat mutat? :) és CSAK AZ A JÓ HA ÚJ? jaj már megint ez, és már nagyon unalmas...
    Kérlek mondj egy mmot ami RENGETEG újdonságot mutat, ami még SOHA 1 mmoban sem volt, de még csak hasonló se, és ami nem csak új, de ÁLLATI KIRÁLY IS. Előre is köszönöm. (grafikán kívűl, mert az a technológiával folyamatosan fejlődik és csak folyamatosan jobb lesz).

Pozitívum a craft, mert az mmo-k 80%-ban szart se ér általában, tartalmazza a játék de nem igazán hasznos így ÉRTELMÉT VESZTI. Továbbá eléggé egyedi felépítése van, és kissé szokatlan, bár gondolom erről gőzöd sincs. :) A world boss is pozitívum mert sok van itt, játszottam nem 1 olyan mmo-val ahol nem volt, vagy ha igen, kevés, és azok se voltak annyira fontosak, max csak fun és cső. A dungeon persze hogy van minden mmo-ban, de nem azt írtam hogy a LÉTEZÉSE a pozitívum, hanem hogy MILYEN. Ha neked az nem előny h gondolkodni kell akkor ott gondok vannak. Sok mmoban találkoztam már azzal h nulla ész kellett a pve-hez és csak ütni a bosst vakulásig, ennyiből állt az egész. A wow pont egy olyan mmo, ahol igen, kell gondolkodni és ez JÓ. És igen, jó lenne ha ezek mind alap dolgok lennének MINDEN mmoban de nem, nem az.

Még mindig nem attól lesz jó és élvezetes valami ha új... Nincs olyan játék a piacon ami 100%ban újdonság lenne és ami teljesen egyedi.

"Összeszedtek pár mmo-ból pár dolgot és kiadták."

Az lenne a TÖKÉLETES játék, ha az összes jó működő dolgot összeszednék, és EGYETLEN EGY játékba összegyúrnák az egészet, kielégítve minden játékos igényét. De ilyen nem lesz, mert nem is lehet. De ha lenne is, te akkor sem játszanál vele, mert nem ÚJ, ugye? :)

Nem jöhet be mindenkinek a játék, van ez így, nekem sem tetszik minden. Csak míg én kipróbáltam és megtapasztaltam a nagy contentet, addig ti nem, és véleményt úgy alkottok. De jól van ez így, én sem próbáltam ki BDO-t nagy szinten, bár én nem is fröcsögök ott a fórumon. Nekem nem tetszik azaz mmo, ez van, én tovább léptem. :)
  • Vicodine
    Igazad van, semmi ujat nem tartalmaz, osszegyurtak par mmobol par dolgot egybe, es kiadtak vmi elkepesztoen csunya es igenytelen kinezettel-hangulattal-kombattal, tehat jol sikerult:D A f+f+f+space kutyat nem erdekli, az csak a questeles resze, gyorsan tutlenne magat az ember rajta( nem kell questelni), de a tobbin hogy?:D Amugy a hazigazdasagot szeretne valaki atvenni? Multkorjaban belogoltam meg1X, mondom hatha ullepedtek a negativumok, de egyszeruen annyira borzasztoan ratyi az egesz, hogy nem voltam hajlando fel oranal tovabb elturni ezt az akarmit a monitoron, vegleg feladtam, egyszeruen nincsen benne semmi, ami miatt megerne ez az elkepeszto mennyisegu gyotrelem amit a jatek okoz, szoval 100% hogy nem jatszom vele kesobb sem, igy atadnam olyannak a stafetat, aki szeret szenvedni:D Nem vagom a modjat, hogyan kell, de aki atvenne, gondolom wudorock vagy vki szivesen atvenne, az jelezze.
  • Daditsx
    A limites dolog az szar és baromság! MMO-ba nincs helye ilyesminek. Egy full összeszokott csapat letudja 1 nap alatt. Skyforge-ba is minden szerezhető item limiten volt és kb. lószart se ért mert a "Janik a hegyről" nyitogatták a pénztárcát csak, hogy a top-on maradhassanak.

Ha hétvégére hagyod az instákat akkor lehet jónéhány órát várhatsz amíg valakivel be tudsz menni. Mert ugye a nagy többség már letudta. Szerintem minél hamarabb le kell tudni a limites dolgot és a többi szarakodást hagyni a végére.

Pozitívumnak hozod fel a craft-ot, open world boss/pvp, dungeonokot, de ez mind létezik amióta van mmo... ez nem előny. Ebből áll egy mmo. Amibe ez nincs az nem is játék. "Gondolkodni kell", húha nagy pozitívum. Wow-ba talán melyik raiden nem kell/kellett? XD

Összeszedtek pár mmo-ból pár dolgot és kiadták. Semmi újat nem tartalmaz. Vagy de...tartalmaz f+f+f+f+f+space. Ezzel másba nem találkoztam... XD

• p2501
    A heti limitnek az a célja, hogy nem engedi annyira elhúzni gearben azokat a játékosokat, akik minden nap 5-6+ órát tudnának beleölni a játékba azokkal szemben akik jóval kevesebbet. továbbá sok minden van a játékban, ha 1 dolgot már megcsináltál a hétre, akkor ott vár a többi dolog amivel foglalkozhatsz (és hasznos). Pl azok, akik már hétfőn-kedden cd-re vágják a dungonöket, te hétvégén ugyanazt bepótolhatod, addig a másik player nem farmolta szarrá magát, nem ment le minden nap mert nem tudott.

Premium: Szerintem nincs ilyen, nem találtam erről leírást. Kétlem hogy a premiumos több pontot gyűjthet össze (csak több xp-t kap vamennyivel). Elolvastam a founder packos tartalmat, nincs benne semmi ilyen. :) Meg azért a heti limit értéke nem olyan alacsony pontszám, elég azt összeszedni majd hétvégén neked, a sok egyéb más lehetséges teendők mellett.

Illetve van egy kicsi balansza ennek a dolognak is. Pl ha van egy hét amikor nem tudtál nagyon játszani (hétvégén se) és nem igazán gyűjtögetted a pontokat, nem maxoltál ki semmit, vagy tényleg be se logoltál, akkor a következő hétre MEGEMELIK a ponthatárt neked. Vagyis arra a hétre több pontot gyűjtögethetsz össze.

Fejlődés: Hány óra? :) Revelation nem a "gyorsan húzzuk fel a karit és farmoljunk" világa. Sőt, itt meg KELL állni bizonyos szinteken kiszedni az adott geart (de közben gyűlik az xp), majd mikor már minden megvan haladni tovább. 1 hónap szerintem kelleni fog a 69-hez átlag 3 óra játékidővel. Persze CSAK felhúzni a karaktert kevesebb idő alatt is megy, de annak meg itt, ebben a játékban nincs értelme.
  • frango
    Köszi a válaszokat!
    Hány óra kb. maxra húzni egy karaktert? Napi 2, max.3 óra játékkal(Ha napi,heti limitek vannak.).
    Engem a mass pvp érdekel leginkább. Szóval, ha az jó lesz, akkor a többi hülyeséget elnézem a játéknak. Mondjuk ezek a limites dolgok nagy hülyeségek szerintem. Ha én pl. hétközben nem tudok játszani, de hétvégén akár 5-6 órát is akkor szívok. Ha a pvp pont is heti limites, akkor mi értelme lesz pvp-ni? Mi fogja motiválni az embereket a pvp-re? Vagy netán prémium előfizetéssel megszüntethetőek, kitolhatóak ezek a limitek? Gondolom...:)
  • p2501
    Revelation legnagyobb HIBÁJA: a küldetések. Katasztrófa. Bár én azt se szeretem, ha állok a dombon és órákon át farmolok és ölöm a mobokat (kibaszott unalmas az is...), de ezaz F+F+F+F+SPACE mindenen túl tesz. De. Ez csak a küldetés része. És itt NEM küldetésekből kapjátok a legtöbb exp-t, just sayin' (illetve kicsi szinten lehet, de később..). És a legrosszabb küldetés mindközül a sárga fő-stroy quest. Igazából ha idegesít titeket ez, akkor simán ott lehet hagyni, semmi fontos dolgot nem ad (legalábbis eddig nem adott) az a küldisorozat. Minden lényeges dologot a többi kisebb questből lehet megszerezni, amik már bőven kibírhatóak.

Ezenkívűl (számomra) semmi más zavaró tényező nincs a játékban, és bár lehet, hogy nem a legjobb a grafikája vagy a combat rendszere, de azért közel sem szörnyűek ezek, és a lentebb leírt sok pozitív dolog mellett a kisebb rosszak eltörpülnek.
  • p2501
    Lvl 40 körül nem igen lehet belelátni igazán a dolgokba szerintem. Illetve gondolom egyedül játszottál eddig, információd, segítség a játékban gondolom nem nagyon volt. Maga a játék elég összetett, és csapatorientált (!!!). Aki magányos farkasként szeret érvényesülni az mmo-kban akkor rossz ajtón kopogtat.
    Miért győzött meg?
    pve: változatos és érdekes dungeonok vannak, és van kihívás bőven. 10-20fős raidek (lvl 59től), az első nehezebb insta (ahol gondolkodni is kell) 45től van. Nem csak arról van szó hogy erőseket üt a boss és ennyi, bírd ki, majd kihealelnek, hanem gondolkodni kell, van taktika, oda kell figyelni stb. Rakat world boss van a mappon, amik nem csak dísznek vannak berakva, és nem egyszerű (feltétlen) a megölésük, főleg ha egy színten vagytok a bossal legalább 20-30 fővel érdemes nekiindulni.
    pvp: open world pvp - pk rendszer (kellemetlen mikor épp world boss ölése közben lep meg benneteket egy másik csapat), GvG (maga a guild rendszer elég komoly, bázis építése stb), siegek, 3v3, 10v10, 20v20, 30v30 arénák.
    + egyebek: 1. craft: a legtöbb játékban nincs nagy hangsúly a crafton, itt viszont elég összetett és hasznosak!! Ahogy észrevettem eddig, nincs értelmetlen része. 2. gearelődés (vagy instából kiesik vagy lecraftolod azt ami az isntából is esik, vagy pvp-ből kiveszed a geared). Az arany cuccok lvl 45+ felett kezdődnek, amiket tovább tudsz craftolni mindig magasabb szintre, de az enchant lvl és egyebek megmaradnak, így nem kell minden új fegyvernél újra enchantolni (mint a legtöbb játékban). 3. maga a tény, hogy mennyire változatos tud lenni a karakter! alap statok osztása, skill pontok elosztása és skill könyvek megszerzése, special skillek skillfa építése, soul grid és azok bónuszai, kristályok amiket kipakolsz magadnak. Gearben random zöld statok, azokat újra lehet pörgetni. 4. na és persze az enchant, minden enchant lvl-nek van egy százaléka, hogy milyen erősségű (minnél nagyobb annál jobb ugye). Random adja mondjuk 2-5%ig. Ha szar %ot rak rá, akkor sincs para, BÁRMIKOR kiválaszthatod a gyenge %ot és újra rányomhatsz az enchantra. Így pl ha van két karakter, ugyan az a fegyverük és mindkettőnek +10es, attól még nem biztos h mindkettő erőssége ugyanolyan lesz, mert a % nem mindegy milyen rajta!

+ személyes dolgok: tetszik h lehet repülni, körbe a várost, a vidéket, vannak nagyon jó mapp területek, ehhez persze jönnek a jól kinéző szárnyak + mountok + ezerféle ruha skin és dye-olás. Így nem csak statban lesz MINDEN karakter különböző, hanem kinézetben is. (már akit ez érdekel)
  • wudoORock
    Tudom nem engem kérdeztél (és inkább a nagy többség szerint negatív részére világítanék rá) de megszeretném jegyezni, hogy sokaknak teljesen érthető ha nem tetszik a játék és ennek két fő oka van, minden más szerintem pozitívum a játékban:
    Az első: A küldizés. Borzalmasan monoton és semmit mondó annak aki nem akarja olvasni. Két gombot kell spammelni és NPC-től NPC-ig haladni. Még csak szörnyeket sem kell ölni, talán minimális mennyiségben szóval az egész csak szaladgálásból és npc kontaktolásból áll elejétől a végéig és sok esetben teljesen felesleges apró jutalmak járnak a hosszú és fárasztó eszmecserékért.
    Második: Napi/Heti limit. A játékban MINDEN korlátozva van! Órás/ Napi/ Heti tevékenységek vannak amik eventek,craftolás,küldik,reputáció,insták. Minden limitált de ugyanakkor szinte mindent érdemes. Ez is monotonná tud válni a folyamatos mókuskerék mind amellett (ami viszont pozitív is lehet egyeseknek) hogy ezekből még is annyi van hogy megtud őrülni az ember.
    Például nem egy ismerősöm visszasírja a régi grindelős fejlődés, tárgyfarmolási lehetőséget mikor csak beállsz egy területre ahol összehúzol x mennyiségű szörnyet és azokat csapot egész nap. Itt nincs közel se ilyen, minden kötött.

DE!! van lehetőség "kikapcsolódni" két limit között például pve kedvelőknek elmenni levágni egy world bosst vagy pvp kedvelőknek klán harcolni vagy arénázni,bg-zni. (bár pvpben összeszedhető pont az szintén heti korlát)

Ez a fajta játékmenet egyébként kifejezetten kedvez azoknak akik kevesebb mint napi 2-3 órát akarnak / tudnak a játékkal foglalkozni
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.02.07. 00:05:31
  • frango
    Leírnád pár mondatban, hogy mi az ami meggyőzött? Én csak lvl40-ig jutottam. Érdekelne, hogy miért gondolod, hogy jó a játék. :)