Darun#852
Én már azon kiakadtam, hogy az Ep 2-re 15 gigát szedett le. WTF? Mekkora lesz a végleges játék? 50 giga felett? Vicc. (csak összehasonlitás képpen magamnak, a Deathwing 35 gigája miatt is szivtam már a fogam, de azért még is csak kinézett valahogy). Kb másfél órát sikerült haladnom, aztán feladtam. Először is a másfél óra alatt két alkalommal is "aszinkronizált" a játék. A karakterek teleportáltak, az öcskös hangja tök messziről hallatszott, miközben ott állt a bátyja mögött. Pedig a történetben pont most jutottam el oda, hogy
megérkeznek a nagyszülőkhöz, a szomszédban már láttam az ablakból Captain Spirit "űrbázisát" és a nagyi ki is zavart minket játszani, még is abba tudtam hagyni. Valahogy nem fogott meg, vagy csak nem vagyok ráhangolva, mert sokan unalmasnak mondták az első epizódot is, de nekem tetszett. Plusz már előre lehet sejteni pár dolgot. ugye konfliktus helyzetet teremthet még, és biztos vagyok benne hogy a fejlesztők élnek is majd vele, az első epizódban tett igéret, hogy nem fogunk többé hazudni, illetve hogy a nagyinál betartjuk a szabályokat és nem kutakodunk az anyjuk szobájában. Esélyes hogy ő is meg fogja még kavarni a szálakat, esetleg személyesen is fel fog bukkanni a későbbiekben.