Darun#710
Az biztos hogy jobban meg kell fontolni hogy kinek mit válaszolsz, melyik helyzetre hogyan reagálsz, hiszen itt nem tudod visszatekerni az időt. Tehát megfontoltabban kell dönteni. Nekem spec nem hiányzott a játékból, az csak egy szinesitő eszköz volt benne, de alapvetően a történet volt a lényeg... aminek ugyan része volt ez is, de nem ettől lett olyan a LiS, amilyen. Szerintem legalább is. A BtS története ugyan messze elmarad az alapjátékétól, de azért vannak benne olyan pillanatok (pl amikor játszanak a vagonban, vagy a "szinházas" jelenet) amik önmagukban többet érnek, mint a fő történet. Én azt mondom, azokért megérte végigjátszani. És sokat gondolkodtam azon, hogy milyen helyzetben hogyan reagálnának rám a karakterek, melyik döntésemnek milyen következményei lehetnek. De még sem akarom másodszor végigjátszani. Egyrészt azért, mert már ismerem a történet fő szálát, másrészt ha utólag más döntéseket hoznék, akkor nem érezném az első alkalommal meghozott döntéseim súlyát. Tudom, ez elég furán hangzik. De mindenki mást keres illetve talál a játékban, ami miatt tetszik vagy nem tetszik.