6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg
  • Darun
    Én is szeretem az összeesküvés elméleteket, de ez igy kicsit sok nekem egyszerre. Egyébként ez mennyire hivatalos, hogy a prológus csak látomás? Mert olyan szépen levezettem az elméletemet, miszerint a rázuhanó toronydarab aktiválta a rejtett, időmanipuláló képességét, az viszont már kevésbé tűnik logikusnak, hogy a wc-ben jön rá.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A BtS-ban természetesen a hollót én is észrevettem, bár hozzá tenném, hogy a LiS-ben inkább az őznek van szerepe (vagy szarvas volt?) aki vezeti Max-et. A pillangó inkább a pillangó hatásra való utalás lehet. A vagonban ülve én is nagyon vártam, hogy mit fog mondani Rachel az igaz/hamis játékban. Én csak tippeltem hogy mi lehet a hazugság, amit ő mondott, de pont ráhibáztam. Én két igazat és egy hazugságot mondtam, de volt egy olyan érzésem, hogy rá fog jönni. És logikusan le is vezette, hogy mit miért zárt ki. Persze én ismerem Chloe-t, a lehetséges állitások kicsit talán túl nyilvánvalóak is voltak, illetve a hazugság amit választottam (eltört a keze amikor megütött valakit) túl átlátszó volt. Az meg elég abszurd lenne, ha Rachel a saját faterját próbálná elcsábitani. Szerintem annak a nőnek még lesz szerepe a további epizódokban, de nem hinném hogy maga Rachel lenne. A viselkedése egyébként tényleg gyanús, lehet hogy van neki is természetfeletti ereje, bár a LiS ismeretében ez lehet megtévesztés is a fejlesztők részéről. Számomra az volt meglepő, hogy a LiS-es beszélgetések alapján én azt hittem, Rachel lesz a badass csaj, aki beleviszi Chloe-t mindenbe. Nos, ez részben tényleg igy is volt, de Rachel nevezte badass-nak Chloe-t. Vagyis hiába volt ő a suli legnépszerűbb csaja, valamiért még is Chloe-t szemelte ki magának. Az elejtett megjegyzése viszont, hogy "Ne lepődj meg ha egyszer szó nélkül eltűnnék" elég erős volt annak tudatában, hogy tényleg szó nélkül tűnt el. kicsit persze fáj a tudat, hogy végül még is megölték. Viszont ami még érdekes és válaszra vár, a LiS-ben, Frank kocsijában volt egy levél Rachel-től, amiben azt irta Frank-nek, hogy őt szereti és le akar lépni vele, de ugyan ezt mondta Chloe-nak is, hogy ő a legjobb barátja és egyszer majd elhúznak Arcadia-ból, csak ők ketten. Ezt már most is felvetette ugye Chloe-nak. Csakhogy a LiS-ből következik, hogy valakinek hazudott! Vagy Frank-nek, vagy Chloe-nak. Vagy ami még rosszabb, mindkettőjüknek.