6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg
  • Darun
    Ezért mondtam, bármelyik döntést is hoztuk a LiS végén, nem lesz könnyű utána Chloe bőrébe bújni. Úgy vettem észre, a többség zokon vette tőle, hogy a LiS-ben végig azon lovagolt, hogy Max magára hagyta. Épp tegnap beszélgettem valakivel, aki szintén nem rég vitte végig. felmerült az is, hogy oké hogy Max nem kereste Chloe-t, de kettőn áll a vásár. De az első változtatás, amikor megmentettük William-et, szerintem sokunkat ráébresztett arra, hogy azért Chloe-nak sem lehett könnyű. Főleg hogy már volt összehasonlitási alapunk is. És arra Chloe-ra, aki megkér minket, hogy vessünk véget a szenvedéseinek, nehéz haragudni még az után is, hogy visszatértünk a "rendes" valóságba. Én teljesen át tudtam érezni Max ragaszkodását, azt hiszem a választásom azt is tükrözi, hogy túlzásba is estem. A LiS-ből is kiderült, hogy nem kevés lehetőség van ebben az előzmény szálban is, hiszen nagyon sok dolgot csak sejtettek, kiváncsi leszek, mit hoznak még ki a hátra lévő 2 epizódból. Zenghetnék most ódákat a BtS-ról is, de azt hiszem már igy is eleget agyaltam rajta. Azért annyit még is megemlitenék, ami már a LiS-ben is feltűnt, onnan tudtam hogy teljesen a játék hatása alatt vagyok, hogy még a merengős részeket is csak hosszú percek után voltam képes megszakitani, most pedig...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Chloe és Rachel a vagonban ülnek és zenét hallgatnak, legalább öt percig néztem/hallgattam őket, a végén már csak azért skippeltem el, mert harmadszor adta be ugyan azokat a képeket

Ez az új meggyőzi rendszer is tetszik, egyetlen problémám vele, hogy mivel baromi gyenge az angolom, a választási lehetőség viszont időre megy, sokszor még a 3-4 lehetőséget sincs időm végig olvasni, többször megesett hogy csak véletlenszerűen nyomtam valamit.
    A LiS-el kapcsolatban egyébként tegnap felmerült egy kérdés, ami számomra alapvető logikai bukfencnek tűnik a játékban. Nevezetesen: a játék legelején Max egyedül van a világitó toronynál. Tehát Chloe meghalt a wc-ben. Akkor még is hogy a viharba keletkezett a vihar?
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.09.05. 21:50:51