Flecsy#391
Igen elsőre én is töketlenkedtem vele fura megoldás. Ajj gyerekek most ,hogy ingyenes volt az első rész nekem is ki kellett próbálni (Valamiért azt hittem ez csak új generációs konzolokra jelent meg.) aztán most itt vagyok végeztem az ötödik résszel. Szerelmes Maxbe és Chloéba. Gondolom egyértelmű ez alapján mit választottam a végén
egyedül Joyce volt akit talán kicsit sajnáltam, de ugye az se derül ki ,hogy tényleg mindenki meghalt-e a városba. Warren engem inkább irritált végig -de azért sokszor csalt mosolyt az arcra-
a harmadik rész végén bántam ,hogy nem lehetett azonnal úgy dönteni ,hogy nem piszkáljuk meg a múltat. Sőt az ötödikben is volt egy-két hely ahol ép ésszel gondolkodva jobban alakultak volna az események. Kate nekem meghalt akkor jöttem rá, hogy kicsit önző vagyok (már, hogy IRL) de na Cholét levarrnám ;). Érdekes módon elég sok mindent előre "kitaláltam" 4 rész nem okozott meglepetést egyáltalán, de nem is bántam mert megvolt az " I knew it". Magyarításról annyit ,hogy öcsém úgy játszotta és az első részből amit láttam személy szerint nem ajánlom ha megvan hozzá az angol tudás. pár példa: kate-et megkérdezni akar-e teázni magyarul meg kávézni. Szexting helyett nudi képek, naplóból kimaradt utalások, néhány helyen a választási lehetőség se egyértelmű (ep 2-ben a rendőr mit csinál) inkább csak zavaró apróságok ezek, de mégis.
Összeségében egy életre szóló élmény biztos előkerül még párszor a következő hónapokban.