• NEXUS6
    #19
    Azért a zusákokon röhögök a magam részéről és nem az EU-n, mert én nem USA állampolgár vagyok. És te?
    Vagy most is gyak arról van szó, hogy elővetted megint a jóöreg szocirendszerben kinevelt mentalitást: mi már szart érünk! Bezzeg a nyugat, értsd Amcsik! (A mi mindig behelyettesíthető a szűkebb/tágabb közösséggel).

    Az amcsik meg tényleg fejlesztenek ezerrel minden fegyvert. Gratulálok! De nekik szükségük is van rá, mert mindig oda tolják a faxukat, ahova nem kéne. Kérdezem mikor lesz képes az USA hatékony COIN tevékenységre, amivel nem 10 évig kergetik az erdőben/hegyek között/városokban a tenoristákat, és mikor lesz képes emellett a konfliktusok átfogó kezelésére, aminek eredményeképp 1-2 éven belül élhetővé válna az ország és a leromlott körülmények között nem termelődnének újra-és újra a fegyveres ellenállók hadai!!!???

    Addig amíg a zusa ezt a problematikáját nem kezeli kellő hatékonysággal, addig az F-35 is csak egy költséges videojáték a jövő Tom Cruise-ainak, miközben ua pénzért a konfliktus kezelhető lenne és nem kéne nagypofával, de behúzott farokkal elkullogni, mert az amcsi közvéleménynek elege lett a töketlenkedésből, meg a sok hazatérő féllábú veteránból!