Caleb019#8
Ez az olcsó dolog f@szság, mert egy közép-felső kategóriás telefonra is tudok olyan előfizetést kötni, amivel ingyen van. Droidot is tudok olcsón venni, csak az olyan is.A különbség az alsó kategóriás droid és WP között, hogy egy olcsó droid még az alap szoftverhez is gyenge, fagy, szaggat, nem működik, ezzel ellentétben a WP hasonló áron kapsz egy egész/viszonylag jó hardvert + egy simán működő rendszert. Volt már több droidom is, de váltottam WP-ra és én pl semmiért nem váltanék vissza.
Számomra a droid megbízhatatlan volt az újraindulások, összeomlások, fagyások és a megmagyarázhatatlan leállásai miatt, ellenben -jelenleg egy 920-ast nyúzok- sosem fagyott még le, amióta megvan sosem kapcsolt(am) ki, röccenésmentes, megbízható telefon. Előtte egy 520-ast nyúztam, azzal szintúgy semmi gond nem volt soha.
Többen is írták, hogy nem testreszabható a menü stb, de az én véleményem szerint ez felesleges dolog, a csempék helyét itt is be tudom állítani, méretét, színét, szóval minimális testreszabás van, de több nem is kell, elvégre ki az aki egész nap a menüt nézegeti? Szerintem átlagban egy felhasználó nem tölt többet a menüben mint 2-7 másodperc, amíg megtalálja amit keres. :)