Game of Thrones: A Telltale Games Series
  • Palinko
    #50
    ma újrajátszottam a 6. részt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    teljesen biztos vagyok benne, hogy vannak erős oszlopai a játéknak amit nem fog a kedvünkért megváltoztatni :D ez jó dolgokra pont úgy igaz mint a sokkal több elkerülhetetlen rosszra. egyébként azt észrevettem hogy nem sikerült jól importálnom a mentéseim, sok döntés nem az alapjáraton amit én hoztam, de pont ezért jött ki az érdekesség. pl 2. részben én megöltem Miraval az őrt, de itt látom hogy az van, hogy You and 8% didn't kill Mira's attacker, de a 6. részben azért üldöznek mert megöltünk egy őrt... na nagyszerű :D a másik, hogy most másodjára pár döntésnél mást választottam, Margaery megtart így minket, de épp semmit nem tud segíteni rajtunk :D szóval Tom-ot nem menti meg senki, szerintem az önfeláldozás nem épp a legjobb ötlet ;)

    amit még próbálgattam, hagytam a gép döntsön kit követünk, most Ludd-ot öltük meg, és Ludd ugye kiadta parancsba, hogy öljék meg a Forrester fiúcskát ha Luddal valami történik, hát Ludd megölése után is a végső moziban az van, hogy Beshka menekül a kölyökkel, talán csak annyi a különbség, hogy van egy kis vágás az arcán, de tényleg csak karcolás.

    a másik, hogy anyánkat, szeretőnket sehogy sem menthetjük meg, akárhogy erősítjük a kaput, vagy a kisembereket védjük a kapu helyett mindegy, mindenféleképp meghal anyánk, szeretőnkkel meg ott mossák fel az udvart, szóval ez is tárgytalan.

    a North Groveot most otthagytam, de már nem derülhet ki hogy mi változik így, de nem hülye döntés az sem, mert utalgat a warg, hogy persze meg kell védeni a North Groveot de nem olyan áron értették azt, hogy hagyjuk Ironrathot elveszni és meghalni a családot. de igazából ez a játék nem olyan mint a Mass Effect ahol számít mekkora sereget gyűjtünk, mert ha elég nagy a pontunk akkor minden jól alakul. itt merevebbek kicsit a szabályok.