Game of Thrones (Telltale)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
[merlinw.org]
egyébként nem kizárt, hogy TWD, GoT, Minecraft meg Wolf is menni fog. nézzük csak meg idén mikkel jöttek ki:
GoT, Minecraft, Tales From The Borderlands, Back to the future 30 éves ünnepi kiadás, The jackbox party pack
mondjuk érdekes, hogy ezeknek legtöbbjét oda tudnád adni gyereknek, de az összes GoT nagyon véres ennek a 6nak a vége meg különösen :D gondolod hogy 3 szezont tudnak párhuzamosan vinni és akkor a Minecraft mellett lenne TWD meg Wolf among us? mert akkor lenne gyerekeknek egy meg két felnőttes. bár lehet a TWD meg GoT lenne a 2 felnőttes mivel azok mennek a tévében is jobban eladhatók, a wolf among us meg majd folytatódik ha úgy adódik.
egyébként a borderlands, wolf meg a TWD a 3 legkedveltebb játék, a minecraft nem nagyon jön be az embereknek a GoT is legjobb esetben is megosztó, nem mindenki szereti ennyire mint mi :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
amit még próbálgattam, hagytam a gép döntsön kit követünk, most Ludd-ot öltük meg, és Ludd ugye kiadta parancsba, hogy öljék meg a Forrester fiúcskát ha Luddal valami történik, hát Ludd megölése után is a végső moziban az van, hogy Beshka menekül a kölyökkel, talán csak annyi a különbség, hogy van egy kis vágás az arcán, de tényleg csak karcolás.
a másik, hogy anyánkat, szeretőnket sehogy sem menthetjük meg, akárhogy erősítjük a kaput, vagy a kisembereket védjük a kapu helyett mindegy, mindenféleképp meghal anyánk, szeretőnkkel meg ott mossák fel az udvart, szóval ez is tárgytalan.
a North Groveot most otthagytam, de már nem derülhet ki hogy mi változik így, de nem hülye döntés az sem, mert utalgat a warg, hogy persze meg kell védeni a North Groveot de nem olyan áron értették azt, hogy hagyjuk Ironrathot elveszni és meghalni a családot. de igazából ez a játék nem olyan mint a Mass Effect ahol számít mekkora sereget gyűjtünk, mert ha elég nagy a pontunk akkor minden jól alakul. itt merevebbek kicsit a szabályok.
találtam egy ilyet, most nézem
egyébként senki nem elégedett a befejezéssel, én is olyan 80% vagyok elégedett bár van 1.2 tüske, de mivel lesz 2. szezon hátha elvarrják a sztorit és megszűnnek a tüskék. csak attól tartok így megtörténhet, hogy elkaszálják a játékot és soha nem zárják le
Jah, kicsit aztán utánaolvastam, ha Rodrikkal vagy, a táborba lehet kiosonni asszem. Asherrel meg az van, hogy látszólag beadod a derekad, hogy elveszed Gwynnt, aztán vagy megpróbálod megmérgezni Luddot, vagy rajtuk ütsz a nagyteremben. Én rajtaütöttem, és Ashert jól szétvágták, de akkor a befejezés ugyanaz, itt is lovon kimenekítik, és a végén összeszedik. Az anyja viszont meghalt :( Nálad is?
Egész végig szopott Ironrath, és most van a legszarabb helyzetben, ezért gondoltam, hogy Garedék talán tudnak majd valamit kezdeni a helyzettel a Forresterék javára. Ezen okból indultam el. Mondjuk Ashert is ezért vittem tovább az előző rész végén, de hát nem sok haszna volt :D
Úgyhogy jah, tényleg nincs akkor sokféle befejezés, Mira él/meghal akkor az egyik nagyobb volumenű dolog. Mondjuk ezzel meg az a baj, hogy valszeg így nem lesz POV karakter a második évadban, mert akiknél meghalt, azok nem tudnának vele menni értelemszerűen :)
Így belegondolva a tiéd jobb végigjátszás az enyémnél :D Mira is él, meg tényleg a North Grove-ot védeni sem árt... nah mindegy, ez van :D
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ironrath mindenképp lángokban ott csak annyit tudsz hogy az öreg Luddot követed, vagy a fiát nyírod ki, én a fia felé mentem. ott is érdekes volt időben elugráltam stb, de attól még betalált ez meg az, a páncél nem sokat ér, Rodrikból megint macskakaja lesz a végére :D mondjuk harc közben a végén egy ütést elnéztem de még azt is túlélte :D az lett a vége, hogy egy lóval Duncan kimenekíti a várból, majd valahol az erdőben leesik a lóról és ott összeszedi a családja.
én maradtam a North Grovenál, de azért hogy nem lettek volna nehéz döntések azt kikérem. ez a végén is, hogy maradjon-e az ember. az volt az öreg utolsó kívánsága, hogy védjük a north groveot én azt tettem, arra a csatára már úgy sem értünk volna oda. meg a szívét is hogy kivágjuk szerencsétlennek vagy a méreg, én bizony vágtam, bár a Dragon Age óta tudjuk hogy nem jó a vér mágia, egy kicsit se, de attól tartottam a táborlakók megtámadnak minket mert a varázslónő elveszti az uralmat. meg társunk így is úgy is meghal, igaz fájdalmasabbá tettük az utolsó másodperceit mint kellene, de az volt a kérése vigyázzunk Sylvire szerintem ő is ezt tette volna a helyünkben, a biztosra ment volna, hogy nem támadnank ránk. amúgy meg Sylvi csodáltam, hogy nem szólt be, hogy "ahhoz képest hogy a gyökérrel mérgezted meg elég jól szétnyílt a mellkasa".
az még érdekelne melyik a "legjobb" végigjátszás? minden döntésnél a legjobbat húzni? sztem az sem nagyon változtatná meg a végkimenetelt, de érdekelne mégis miben változtatná meg. szerintem itt nincs annyi fajta vége mint gondolod.
Aki Rodrikkal ment tovább, mi lett a végére? Én ugye Asherrel voltam, és elkezdtem kaszabolni a Whitehall embereket... nem sok sikerrel. Elég sok befejezés lehet itt is. Méreg, vagy a rajtaütés lefújása...
Miránál azt hiszem egyértelmű, hogy él tovább, ha beadja a derekát.
Garednél meg nem voltak nehéz döntések. Én eljöttem a North Grove-ból a végén.
Mindig először el kell indítani az új részt, de magát az epizódot nem. Elvileg akkor már megcsinálja a mappát, kilépsz, átmásolod oda a saját mentéseket, és mehet is a döntéseiddel. Nekem is háromféle mappát csinált már, van Game of Thrones A Telltale Games Series, van Game of Thrones és van Game of Thrones Episode 5.
Utoljára szerkesztette: Risu Führer, 2015.08.28. 18:02:59
egyébként szerintem valamennyi köze van azért a válaszoknak a folytatáshoz, mármint dialógusban.
pl. Sera is mondja Miranak hogy köszöni, hogy segített, miközben olyan opció is volt, hogy nem fog
I met God. She's black
más telltale cuccot még nem próbáltam, bár a TWD-sből láttam már pár részletet, de itt... olyan választási lehetőségek vannak, hogy komolyan gondolkodnom kell néha hosszú percekig, és nem kicsit kemény a dolog..
A 3. résznél járok még csak, de konkrétan szétizgulom a fejem, mert félek hogy mi lesz
I met God. She's black
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mira-val meg szopni fogok, simán elmondtam Tyrionnak az igazságot, Cersei ki fog csinálni :D
Tales from the Borderlands "A" kategóriás mozik történetvezetésével vetekszik, Tales from Monkey Island és a Sam and Max évadok a jó öreg játékokat folytatják. Jurassic Park gyenge, a Back to The Future viszont kellemes (alternatív történet a régi szereplőkkel).
Egyik TT játék sem gyerekeknek készült.
[merlinw.org]
*Azt hozzá kell tennem, hogy nem vagyok GoT rajongó, így ez is közrejátszhat, de alapvetően a WD, Wolf Among us, Borderlands, stb mind messze élvezetesebbek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.04.06. 12:46:01
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2015.02.27. 17:47:25
Am a jatek tovabbra is bicskanyitogato.. Nagyon jol atvettek az irok Martin bacsi stilusat :)
Utoljára szerkesztette: BlackShadow, 2015.02.05. 16:23:08
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A végén a montázs az énekkel igencsak kurva jó volt.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.24. 13:07:57
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Viszont lenne egy kérdésem. Van bármilyen befolyásunk is a szotira? Gondolom a főbb események ugyanúgy megtörténtek volna (pl a végén), de az egész sztori legvégén lesznek különböző befejezések?
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.12.12. 00:18:38
[merlinw.org]