Game of Thrones: A Telltale Games Series
  • stargatelost
    #45
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem is gondoltam komolyan az elbaszást, meg hát a GoT az Got, de azért elég szar volt lángokban látni Ironrathot, meg hogy a végén a főmenüben két nyamvadt karakter maradt :D Margaery engem is kidobott amúgy, de jah, valszeg nem változtatott volna a dolgokon.

    Jah, kicsit aztán utánaolvastam, ha Rodrikkal vagy, a táborba lehet kiosonni asszem. Asherrel meg az van, hogy látszólag beadod a derekad, hogy elveszed Gwynnt, aztán vagy megpróbálod megmérgezni Luddot, vagy rajtuk ütsz a nagyteremben. Én rajtaütöttem, és Ashert jól szétvágták, de akkor a befejezés ugyanaz, itt is lovon kimenekítik, és a végén összeszedik. Az anyja viszont meghalt :( Nálad is?

    Egész végig szopott Ironrath, és most van a legszarabb helyzetben, ezért gondoltam, hogy Garedék talán tudnak majd valamit kezdeni a helyzettel a Forresterék javára. Ezen okból indultam el. Mondjuk Ashert is ezért vittem tovább az előző rész végén, de hát nem sok haszna volt :D

    Úgyhogy jah, tényleg nincs akkor sokféle befejezés, Mira él/meghal akkor az egyik nagyobb volumenű dolog. Mondjuk ezzel meg az a baj, hogy valszeg így nem lesz POV karakter a második évadban, mert akiknél meghalt, azok nem tudnának vele menni értelemszerűen :)

    Így belegondolva a tiéd jobb végigjátszás az enyémnél :D Mira is él, meg tényleg a North Grove-ot védeni sem árt... nah mindegy, ez van :D