Gary#273
Nah, én is végigvittem. 100%, csak két achievement hiányzik. Az 5000 tárgy leamortizálása kocsival és a vonatról rugdosás. Pedig, elég sok vonatrablást játszottam végig és nem adta be.
Akinek sikerült, legyen szíves oktasson, hogy van valami extra benne? Én jobbára, csak Evie-vel másztam vonatra, mert ő valóban rúg! :)
Vagy tényleg csak az első epizód, vonaton menekülős jelenetében számolna? Akkor, Jacob mondja is, hogy kéri a jegyeket! :)
A sok püfölés csak akkor jelentkezik, ha észrevesz a célpontod. Egyébként, a hármas, négyes ölés sajátságok teljesítéséhez kell, hogy ne egy ütésből feküdjenek.
Nekem a válasz (vagy védekező??? nem emléxem) lövés (counter shoot) és az 50 rendőrkocsi eltérítés lett meg nehezen.
addig, míg...
...rá nem jöttem, hogy addig csak sima lövöldözés van, míg Evie vagy Jacob elő nem veszi a kézifegyverét. Ekkor az ellenfél fehér kontúrt kap és lassabban fogja elsütni a lőfegyverét. Mivel az utcán a Bástyák folyamatosan beavatkoztak a mókába, kellett egy tőlük mentes helyszín. A Buckingham Palota tetejét, mintha pont erre találták volna ki, négy magányos őr! A leggyengébb pisztollyal egy őrre négyszer rá tudtam lőni. Fontos, hogy még a játék végigvitele előtt érdemes letudni, mert utána már nem támadnak az őrök. Gondolom, a város épületeinek tetején lévő lövészek is jók erre.
A rendőrkocsi eltérítés, talán a játék elején könnyebb, mert később, nekem alig mutatkoztak. Akkor is párosával ültek a kocsin és ha megláttak, hogy pl. késsel ledobtam az egyiket, a másik pisztolyt rántott és ekkor már nem tudtam eltéríteni a kocsit.
Legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy kell egy rendőrkocsi és egy fölfogadott Bástya! Fölülsz a kocsira, a társad fölmászik. Te leugrasz a kocsiról és gyorsan fölkapaszkodsz a tetejére. Ekkorra a társad már átül a bakon a vezető helyére. Neked csak át kell venned gyeplőt és ugrik egyet a számláló. Ezt ismételni a sajátság teljesítéséig! :)
Remélem, tudtam segíteni valakinek!