NVIDIA GeForce GT 440 frissítése hogyan lehetséges?
SEGÍTSÉG! Először is ott kezdődött a baj, hogy frissült a windows 7 egymásután 3x is! Majd egy csomó programnak üressé változott a parancsikonja és a gép ezt írta ki: "We don't support your graphic system. Please upgrade graphic drivers." A goggle chrome is eltűnt és kénytelen vagyok exploréból böngészni. Tehét frissítenem kell a videókártyát, igaz? Vezérlőpult--> Rendszer és biztonság--> Rendszer--> Eszközkezelő-->és ott van a driver majd azon belül a GeForce GT 440. Tehát ráklikkeltem, frissítettem és azt írta ki sikeres frissítés. DE MINDEN UGYANOLYAN MARADT! Semmi sem változott. Eltűnt ikonok továbbra is fennálltak. http://postimg.org/image/4ezdti9kj/
A frissítés után is kiírta, hogy frissítsem. Ezután visszaállítottam, de semmi sem történt. Ezután azt olvastam törölni kell a drivert és újratelepíteni. Töröltem, és eltűnt minden a NVIDIA GeForce Experience programból, megváltozott a képernyőfelbontás, eltűnt a driver és nem lehet újból telepíteni! HELP! MINDEN ELTŰNT! MINDEN ROSSZABB LETT, MINT ELŐTTE! Az NVIDIA Drivers 1.3-nak ott kellene lenni a programok közt és eltűnt! Annak mi köze a GT 440-hez? Aztán újraimdítás után magától települt ismét a GT 440-es driver és most ugyanott tartok, ahol kezdtem! Tehát frissült a driver, frissült minden és semmi sem lett jó. "We don't support your graphic system. Please upgrade graphic drivers." MÉG MINDIG EZT RJA KI! HELP! Sok helyen üres fantomikon! Órák óta ezzel szarakodok.