Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
-
Headstart elso 10 perceben krealtam a karakteremet a Kadanra a kollegam javaslata alapjan (utana csatlakoztam faszbukhoz, dchez, stb., kvazi semmit sem tudtam a jatekrol addig, nem tudtam, hogy az a dedikalt magyar szerverek egyike), hogy az altalam hasznalt karakternevet ne vigye el mas. Tudom, gyerekes faszsag, de nekem szamit, ez van.
Na most vegigjatszottam az HS 3 napjat, mert szegyen vagy sem, annyira elkapott a gepszij, annyira megtetszett a mostani mar-mar unalmas es egykaptafa mmok mellett ez a jatek, hogy nagyon regen ereztem azt, hogy ulnek mar vissza mert ki akarom probalni ezt, meg kivancsi vagyok arra, stb. Mindezt ugy, hogy eddig a keleti mmokat teljesen elkerultem, a BDO-t sokszor probaltam, egyszeruen nem fogott meg, de meg a GW is csak nagyon nehezen ment es az is csak akkor, amikor volt tarsasag. Animek tekinteteben pedig egyedul az NGE az, amit el tudok viselni, bar azt evente ledaralom. Hiaba na, elozetesen nem en voltam ennek a stilusnak a celcsoportja, van ez ugy, amikor annyira nem ellentmond minden egymasnak, hogy a vegen az fog mukodni. :)
Na most, amikor ott allok aktivalt lootokkal, dropokkal, founder packokkal, ekoltott nemi euroval stb. egy altalam az elsok kozott kivalasztott es belakott szerveren, amelyre a tisztelt Amazon raenged meg par tizezer munkanelkuli/homeofficeos/diak/egyeb okok miatt raero jatekost, ami miatt EN, az ott kezdo es ott "elo" jatekos, a melobol hazaerve mar a bejarati ajtobol a gep ele beesve es bejentkezve SEM tud 22 ora elott jatszani, akkor nekem ne mondja senki, hogy az az en hibam, mert en egy bekes es nyugodt joszag vagyok, de ha eloben tortenik mindez, akkor masnap az illetonek a fogaszaton lesz jelenese...
Es mindezek utan megis nekem kellett meghunyaszkodnom, es suru kurvaanyazas kozben atkullogni 1-2 honapra az EU Westre, mert dontenem kellett, hogy 4-5 orakat allok sorban es/vagy jatszok. A sorban allas alapjaban nem zavar, addig foglalkozok csaladdal, haztartassal, IRL dolgokkal, esetleg lenyomom mashol a dailykat, megnezek egy filmet/epizodot, stb. van valasztek. De most egyik sem erdekel, en most tenyleg jatszanek ezzel az ujdonsaggal, meg tart a varazsa - es akkor ott a varakozas es a tobb oras sorban allas. Frusztralo.
Nem a penzrol van szo, mert ugyanezeket a leveling chestet es a founder packot megvettem (megegyszer) az EU-Westre is (innen csokoltatom az Amazont, hogy az aurat leszamita semmi sem account szintu, rohadjatok meg), nagyjabol lassan annyit koltottem az ingyenes Lost Arkra, mint a holnap megjeleno Elden Ringre, ami vicc, de belefer.
Valahol persze mar beletorodtem, hogy igy jartam es a Kadanra valoszinuleg csak kesobb tudok majd visszaterni (ha egyaltalan vissza fogok valaha), a Moonkeepen a jatek gond nelkuli, szorakoztat es kikapcsol, de nekem senki se jojjon azzal, hogy ez az egesz az EN hibam...