Tankos játék webes felületen
  • Dewri
    Ez nem is sírás, csak közöltem, hogy mekkora szar már a pontosság megvalósítása és ismeretterjesztésként idéztem a Tigris adatait. Azért ne essünk túlzásba, hogy bármit sírásnak titulálunk ami nem arról szól, mekkora isten ez a játék, milyen csodálatos az mm, milyen tündibündik a csapattársak, stb, mert ilyen beírások nyilván sosem lesznek, vagy legalábbis nemigen hiszem, hogy ezzel lesz tele a topik, mivel nem ilyen a játék. Ha pozitívum van, azokat is be szoktuk írni ide, képekkel akár, az nem az én hibám, hogy 100 negatívumra jut 2 pozitív beírnivaló...

Megvettem az M6-ot közben. Gyorsan vettem rá felfüggesztést, hogy mielőbb használhassam a második ágyúját... Hát tényleg gyenge nagyon a gép. A tűzgyorsaság kellemes, 3,8 sec, de pl KV1s horda ellen messziről pötyögtetve 36 lövésből 31 találat és 6 ment át, ez elég siralmas, főleg ha figyelembe vesszük a 128 pent, miközben haver a KV1s 120-as penjével szépen bontogatta ugyanezt a hordát. A teste nem pattog, viszont meglepő módon az alaptornya szemből igen! Csak sajnos ritka az olyan hely ahol a teljes testet el lehet bujtatni... Na mindegy, akkor is kell a hetes, szóval nehéz napok következnek, de majd csak az esetleges jó körökről számolok be itt. Tehát nem nagyon írok majd...:)