Tankos játék webes felületen
-
Dewri #591 Ahogy sejtettem, belenyúltak a sebzésbe. Még mikor kifejlesztettem a KV1-et, csináltam videót egy körről, elég szépen 300 környéki sebzéseket produkált az ágyú. Most direkt erre figyeltem, 248, 257, ilyesmik, tehát az átlag és inkább az alatt lő. A VK ugyanez. Mikor elkezdtem a játékot, fel is tűnt, hogy szinte mindig átlag fölötti sebzéseket lőttek a tankok, itt örömködtem, hogy hű de jó ez, talán még ide a fórumba is beírtam anno (ja, 53. hsz...). Most meg egy hete az tűnik fel, hogy durva minimumsebzéseket osztok, a KV2 az 1100-at se üti meg, a VK, a KV1 is inkább átlag alattiakat lő. Szégyen. Egyre wotosabb ez az egész... Ma a VK-val még az 5 győzelmet se tudom kivenni, folyamatosan nulla agyhalott csapatokat kapok, 2 percen belül egyedül maradok 5 fullos ellenfélre! Zsinórban, mindegy milyen pályán, mindegy milyen csapatösszetétellel!!! Ez már undorító... Most a 8.8 ágyúra gyanakszok, mert tegnap este tettem föl és ma egész nap megy a szopás, tehát lehet hogy ez a baj, mindjárt visszarakom a 105-öst próbaképpen...