1104
Tankos játék webes felületen
-
Nem fogok pedig VIP-re előfizetni. Ennyi akkor ennyi. -
Dewri #623 5200 sebzésre 5 killel csak 900 xp-t adott?? Ez mekkora gáz... -
twi452 #622 én meg kifejlesztettem az első heavy-met :P
úgyis útba esett a sherman ágon :)
már csak 300k kéne kölcsönbe h meg tudjam venni egyáltalán..:D
a pici asu elvitte a pénzt :D -
Lehetne ilyen csatából több is. Még haladna is a fejlesztés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Meg azt sem szabad elfeledni, hogy itt az IS-4 ott van, ahol lennie kellene, vagyis TierIX-ben, nem fel tolva TierX-be.
Amúgy itt kíváncsi lennék, a fél perces töltési időt mivel tornázta le 16 másodpercre. Mondjuk arra is kíváncsi lennék, mikor az eredményeket mutatta, honnan van ennyi goldja és honnan van 2700 nap VIP-je. Csak nem véletlenül orosz szerver ?
-
Szerintem hagyom a játékot, mert már csak idegeskedek rajta és árt a szépségemnek. :D 5 meccsből megint 3 olyan volt, hogy falat kapartam. -
Engem is ez az object fogott meg.Jobbnak tűnik mint az is7.Az is7-et meg a wotban sem igazán szerettem,ezért sem érdekel. -
Mivel megvettem a KV3-at,azt folytatom,bár a KV4 még nem túl szimpatikus. Jól jön most ez a napi 5x3-szoros,így azért lehet haladni vele.
A németeknél az E90 érdekelne de a tigris P ág meg nem túl szimpi. Aztán ki tudja,lehet hogy holnap már másképp gondolom :D -
Én majd erre leszek, lennék kíváncsi. Jók a paraméterei, de baromi nehéz lesz addig eljutni. A KV-4-re már csak 25 km/h sebességet ír alapból, míg amit most hajtok (KV-3) arra 30 km/h mégis olyan lassúnak tűnik mint a csiga. Erre a tankra meg (szépségnek egyáltalán nem nevezném) 45 km/h-t.
-
T18-al nekem is 13 kill van árkádban. Ez a tank egy állat,minden módban.Hihetetlen OP,nem is értem hogy tehették be ebben a formában.A wotban azért megy t3 ellen is de itt mindig top.
Egy csata ahol sem a saját csapat,sem az ellen nem sebzett szinte semmit,olyan hamar legyilkoltam vele mindenkit. :D
-
No és eldöntötted melyik lesz az az ág? -
Igazad van,a T5-6 kimondottan élvezhető csak ha már játszik az ember,fejlődni is szeretne,na meg kíváncsi vagyok pár nagy vasra ami a wotban nem volt benne. :)
Persze csak finoman fejlesztek,egyszerre csak egy ágat fogok végigvinni.(több nem is nagyon menne a krónikus pénzhiány miatt ami t7-től már komoly gond) -
Dewri #612 Igen. Félelmetes. Az is poén, mikor elindulnak egy irányba, aztán kilövik az elsőt, majd a másodikat, majd a harmadikat ugyanazon a ponton, de a negyedik is ugyanúgy odamegy... És az ilyenek is játszanak. Engem már 5-6 bukó zsinórban csúnyán idegesít. De ezek mit éreznek?? Mikor közük nincs a játékhoz és folyamatosan csak meghalnak nulla sebzéssel, mégis játszanak. De miért? Azon kívül hogy mások játékát elrontják, más értelmük nincs... A legjobb mikor föltartom az ellenséget, erre jön egy kis gyökér, aki alapból se tud sebezni semmit, mert gyenge a tankja, de elkezd lökdösni. És még kilőni se tudom ilyenkor, mert nincs csapatsebzés ugye, írni meg fölösleges, mert szerintem ezek vagy botok, vagy 3 éves hülyegyerekek, akiket apuka leültet a gép elé, addig sincsenek máshol útban... -
Dewri #611 Ez inkább olyan wotos nézet, felülről mutatja a térképet és látszanak rajta az aktuális tankok, ugyanúgy mint a wotos felülnézetes artynál. De nem nagyon láttam hogy történik e valami az adott területnél, az látszik, hogy "Katyusatűz" érkezik... -
Igen, olvastam én is. Ebben olyan nagyon nincs semmi meglepő. Melyik "ingyenes" játék nem erről szól? Az összes tankos játékot nyugodtan ide lehet venni.
Óvatosan kell költeni erre a játékra és majd idővel kiderül, merre tovább. Nekem még mindig tetszik, hogy bármikor van frissítés, nem kell semmit sem hozzá letöltögetni, meg vadászni a legfrissebb ilyen-olyan MOD-okat.
Közben megtaláltam a tüzérséget a játékban. Commander Mode-ban, a parancsnok hívhat tüzérséget bizonyos időszakonként. A működése megegyezik a War Thunder jelenlegi, vagyis térképes tüzérségének hívásával. Vagyis, ha aktiválja a parancsnok, térkép jelenik meg és azon helyezi el a támadási pontot.
Ezen a videón meg lehet tekinteni a tüzérség működéset:
-
Dewri #609 Hát igen, ez a szomorú az ilyen játékokban. Ezernyi hiba, folyamatos sírás a játékosoktól, szerver sincs csak egy amcsi, de a fizetős rész az bugmentes, az működik már a kezdetektől, azzal nincs probléma... Valahol érthető, hiszen egy ingyenes játék, de a fejlesztőknek élni kell valamiből, de akkor lássa az ember, hogy mindent megtesznek. A wotba is azért nem fizettem semmit, mert az évek alatt csak rosszabb lett, a nevetséges full random találati/átütési/látótávrendszer és a fosadék MM miatt pedig hiába sírnak az emberek, mindig az a válasz, hogy ne játssz vele... Azaz nem elég hogy szarnak rád, de még bunkók is, erre fizessek... De van aki fizet, pedig legjobban azzal lehetne megfogni őket, ha hirtelen SENKI nem fizetne egy centet se, akkor biztos az agyukhoz kapnának, hogy valami csak nem jó itt... -
Elsírom magam olyan ostobák az emberek, és ezzel minden nap tele spamelhetnénk a fórumot példákkal dobálózva az a szomorú. Annyira nincs taktikai érzékük, de még józan paraszti eszük sem. Két egyszerű útvonal közül is azt választják, ahol az előbb egy ellenséges tankkal párbajozott , de meglátott a mellette lévő sziklánál is egyet, azt úgy kanyarodott oda, hogy a seggét mutassa az előző tanknak....
Vagy hátba kerülték a sivatagi nagy dombos pályán az ellenfelet a kezdőjükön lévő két tankot úgy lőtték ki, hogy a seggüket a domb felé mutatták az ott lévőknek.
Régóta vagyok gamer és hihetetlen, hogy egyesek ennyire szarok legyenek, de tömegesen.
Nem is értem mit várunk a WoT/war thunder-tól, ha egy leegyszerűsített változatán életképtelenek az emberek. (ráadásul sokkal kevesebb pályával, szal még a pálya ismeretre se lehet fogni tier 6ban) -
Hahaha, nap első csatája a PhP-s 5 fős szakasz ellen. :DD /Nagyon azt írják facen am. hogy a terület foglalós rész nagyon a pénzről szól [p2w] -
Ha szerencséje van az embernek lehet vele jó kört menni.
De én is utálom.
-
Játék face oldaláról :D
-
Ha annyira nem jön be a nagyobb tier, akkor maradj meg a tier 5-6 környékén. Én biztos, hogy jó darabig ezt fogom tenni. Gyűjtöm a pénzt, fejlesztem a legénységet igyekszem kikapcsolódni, de persze nekem is van, hogy elanyázom magam az ostobaságon.
Ezen a részen szerintem élvezetes a játék, főleg egy már kifejlesztett tankkal. Vegyél rá + hp-t meg töltésgyorsítót azt had szóljon. Ha nagyon a zsebedbe nyúlsz akkor még a legnagyobb szintű távcső és rossz időjárási viszonyok mellett OP leszel. :D -
Ez így van, jól mondod, de azért a T-34 az oroszoknál sem kis létszámban lett gyártva ha jól emlékszem. Nem véletlenül van a szólás, hogy annyian vannak mint az Oroszok. Nem voltak valami érzékenyek az ember és anyag veszteségekre, rendesen bele adtak.
M3 nekem sem volt szimpatikus wotban, azt elkezdtem td-ként játszani vele és ott tök mindegy volt, hogy most mókásan néz ki-e vagy nem, működött, itt is jó annak. Egy troll gun ellen meg szerintem max a heavy tankok tudnak valamit kezdeni, ha ügyesen forgatják be a tankot, de én még ekkor is rommá lövöm a parancsnoki kupolájukat, vagy sok esetben az alváz bőven elég (talán ez nem 100 mm vastag, hanem a fölötte lévő páncélra írja és ezért van, hogy még időnként forgatva is átviszem). Egyszer meg is kaptam, hogy cheater vagyok, mert hogy bujkált egy tank mögött én meg sorba belőttem.)
-
Dewri #602 Egyébként meg ez van. Igazán kemény tankjai a németeknek és az oroszoknak voltak, az amcsik csak a Sherman áradatot tudták biztosítani... Esetleg még az angolok voltak komolyabb tankos nép, de ott is inkább a könnyebb tankok domináltak. Egy tankos játék ezért bajban van a változatosság és az erőviszonyok balanszolása terén. Mivel a németek kifulladtak ugye 45-re, a szövetségesek meg akkorra jöttek ki a Tigrisgyilkos gépeikkel, így a balansz magas szinten borul, ezért is játszhatatlan ott pl a war thunder, mert az IS4 ellen már nincs német válasz. Most kijöttek az amcsik, de egyik életképtelenebb, mint a másik, se páncél, se ágyú az orosz-német brutalizmus ellen... A wot persze megoldotta fantáziatankokkal, ahogy a Ground War is...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.23. 01:29:14 -
Dewri #601 De nekem nagyon nem szimpatikus maga a tank. A wotban is utáltam. Ronda, nincs tornya, gyenge és ellenfélnek amikor jött se sebzett még szerintem semmit, nem emlékszem olyanra, hogy egy Lee izzasztott volna meg... Olyan magas, hogy bárhonnan ki lehet lőni bármivel. Majd a war thunderben hátha poén lesz a dupla ágyúja miatt (mert azt ott lehet is használni), de itt nincs hozzá semmi kedvem. Szerencsére szépen jön a szabad xp a nagyokkal, nagyon nagy ötlet ez az 5x3x szorzó, remélem a karácsonyi akcióban is lesz valami nagy dobásuk! -
m3nál napi pár győzelem elég és így hasamra ütök, egy hét alatt megvan a következő. Engem annyira kiábrándított, hogy az m6tól kezdődve van csak értelmes harckocsi, hogy csak na.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.23. 01:15:21 -
Dewri #599 Ahogy látom érdekesen van összerakva az amcsi tech tree. Elvileg az M6 vonala a nehéztank vonal, utána az az állat tank még jó is, aztán a T32-M103 átmegy papírba, viszont mellette az addigi közepes ág meg hirtelen 250es tornyot növeszt, a tízes Patton tornya 310es! A tízes amcsi td meg 420 front! Azt mi fogja ütni? Atombomba?
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.23. 01:13:48 -
Dewri #598 Szakaszban árkádoztunk ma párat. KV1-KV1 2x nyertünk, csak kicsit tovább tartott, mert nem 600at sebeztünk. Aztán Vk3601-JagdPzIV, na itt az ellenfél 2 db KV2 (szakasz), 2 db Hetzer és egy Vk3002 volt. Szerencsére a 2 KV2 átvánszorgott a mi bázisunkra, mi addig a 2 Hetzert és a VK-t lőttük folyton halomra az ő bázisuknál, így mentek föl a pontok. Aztán hazaküldtek (kilőttek), ott meg rögtön a 2 KV2 ellen beugrottunk és mi is hazaküldtük őket (trollágyúval természetesen)...:) Megnyertük ezt is. Szóval ma pozitívan zárult az árkádozás. Kivételes alkalom...
Az a terv, hogy összeszedek 14ezer szabad xp-t, hogy ne kelljen szenvednem az M3 Lee-vel, hanem egyből kivegyem a Shermant. Az M6 utáni tank valami brutális, kéne egy olyan. -
Dewri #597 De most mondd, hogy nem poén...:) -
Ok. Értem én, hogy T18, meg Arcade csata, de ez így állatkínzásnak minősül ám.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dewri #595 Nos, ha pénz és szórakozás kell, akkor T18 árkád, szakasz...:)
-
Kicsit én is félre tettem a KV-3 tankot. Kellene rá egy töltés gyorsító és egy célzás rásegítő. Sajnos ez a kettő együtt 1 millióba kerül. Így most visszamentem T5-be és a Panzer IV tankkal gyűjtök pénzt meg XP-t. Az elmaradt két fejlesztési fából sikerül is az egyiket kifejleszteni. Megvenni nem veszem meg, csak ha már T5-ben vagyok, legyen valami értelme is neki.
Néha muszáj letenni a KV-3-t , mert már tett be T9 ellenfelet is neki. -
Dewri #593 Én is így vagyok ezzel, a szerdai karbi óta játszhatatlan, 4x annyi agyhalott, kizárólag a saját csapatban persze, fos MM, minden lepattan, és az ágyú átlag alattit sebez minden tankon, korábban ez se így volt, van róla videóm... Viszont annyit fölfedeztem most, hogy ha a 8.8 ágyú van a VK-n, akkor az MM tier6-7-et ad leginkább, néha nyolcast. Visszaraktam a 10,5 trollt, és hirtelen tier4-5, pár hatossal a tetején... Szóval itt is az ágyúhoz számolja a szopatást, próbáld ehhez is hozzáigazítani. A KV vonalat meg akkor hagyni kell, a KV2 felé kell menni, az nem rossz tank egyébként, utána meg az IS vonal biztos jobb lesz, ha más nem sebességre. -
KV3-tól a játék játszhatatlan.Pontosabban élvezhetetlen.Az összes tankommal nem szívtam annyit mint ezzel a szarral. T6-ig még lehet kompenzálni a hülye csapatot egy stuggal,KV1-el pzIV-el vagy KV1s-el de itt már semmi sem segít.
Az MM egy rémálom,minden második csatában az ellen olyan túlerőben van hogy eleve esélytelen a csata.A maradék csatákban teljesen idiota a csapat,tele vannak balfasz szakaszokkal amikor behozza a t3-4 tankokat a hetes mellé. Ma értem el azt a szintet amit a wottal,úgy felidegesített a 8. vereség zsinórban ezzel a szar lassú,semmirevaló Kv3-al hogy kiléptem a játékból a büdös francba,úgy hogy a duplákat sem csináltam meg.
T7 már játszhatatlan,nem tartja el magát.Így meg főleg nem. A wotban azért jó játékkal még a t8 nem volt veszteséges,max t9-től kellett prém tank farmolni.Itt már a t7 használhatatlan.
Szeretem ezt a játékot de azt hiszem nagyon hamar itt lesz a véga ha még 2-3 ilyen napot kifogok. Kár..... -
Dewri #591 Ahogy sejtettem, belenyúltak a sebzésbe. Még mikor kifejlesztettem a KV1-et, csináltam videót egy körről, elég szépen 300 környéki sebzéseket produkált az ágyú. Most direkt erre figyeltem, 248, 257, ilyesmik, tehát az átlag és inkább az alatt lő. A VK ugyanez. Mikor elkezdtem a játékot, fel is tűnt, hogy szinte mindig átlag fölötti sebzéseket lőttek a tankok, itt örömködtem, hogy hű de jó ez, talán még ide a fórumba is beírtam anno (ja, 53. hsz...). Most meg egy hete az tűnik fel, hogy durva minimumsebzéseket osztok, a KV2 az 1100-at se üti meg, a VK, a KV1 is inkább átlag alattiakat lő. Szégyen. Egyre wotosabb ez az egész... Ma a VK-val még az 5 győzelmet se tudom kivenni, folyamatosan nulla agyhalott csapatokat kapok, 2 percen belül egyedül maradok 5 fullos ellenfélre! Zsinórban, mindegy milyen pályán, mindegy milyen csapatösszetétellel!!! Ez már undorító... Most a 8.8 ágyúra gyanakszok, mert tegnap este tettem föl és ma egész nap megy a szopás, tehát lehet hogy ez a baj, mindjárt visszarakom a 105-öst próbaképpen... -
gratu -
Úgy gondolom, méltó módon sikerült az ezredik győzelmem megünneplése.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amiért persze jár a 100 gold.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.22. 20:45:49 -
twi452 #588 én el szoktam kerülni mindig :$
mondjuk viszonylag mozgékony könnyű gépekkel játszom ugye, számomra semmi értelme ott nyomorogni és tilitolizni mert úgysem tudok lőni mert belógnak a képbe és csak akkor tudok hatékony lenni ha nem számítanak rám pl mögöttük felbukkanok :D
persze volt h az egész csapat így gondolja vagy csak követik a furcsa kis izét :D olyankor előfordul h megyünk egy teljes kört mi is meg az ellenség is :D -
Dewri #587 És még mindig ugyanaz. Az áttörési pontra ahol MINDIG MINDENKI EGYSZERRE jön, a mi csapatunkból SENKI nem megy oda. Nyerjél... -
Dewri #586 A viccszéria ma folytatódik. Megyek VK3601-el, Stug messziről, rámfordul, kapáslövéssel 600, majd még egy lövés még 600. Én közben 1x sebeztem, a második lepattant. Mert nekem 132 átütésem van, ami lepattan az 50-es páncélról, neki meg 89 átütése van, ami viszi a 100as beforgatott páncélt, mint a vajat, nem kell preciziósan célozgatni, meg holmi szűküléssel foglalkozni... Egy pillanatra azt hittem, hogy a wotot indítottam el tévedésből... -
WoTban is van olyan, hogy x fokos szög után akármivel lövöd pattan. Szerk: legalább a következő már 45 mm lesz... ;P
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.22. 18:51:48