Tankos játék webes felületen
  • Dewri
    Hát pedig én nagyon utálom ha jön szembe. KV2-VK3601-KV1 trióval sehogy nem tudom sebezni. Bár nyilván saját és +1 tierben lehet, hogy nem ő a király. Pedig a páncélértékei alapján jónak gondolnám és a wotban is félisten volt (saját tierben). Lehet hogy itt mégis az IS vonal éri meg jobban akkor. Egy idő után már föl kell áldozni a páncélzatot a mozgékonyság javára.

Persze ha a csapat segítene és fedezné a nehéztankokat, akkor jobb lenne az élet. Tegnapi incidens: M4 rombol előre, belefut 2 Vk3601-be, leszedik a fél hp-ját, erre jön visszafelé, nyomja az SOS-t. Ekkor érek oda KV2-vel, az első VK-ban hagyok egy lövés után 58 hp-t, töltök. Közben jön a másik VK is, meg ez az 58 hp-s elkezd kerülgetni és lőni. Az M4 meg már a környéken nincs, úgy elhúzta a belét. Pedig ő ki tudta volna szedni az 58 hp-s VK-t és akkor lett volna módom foglalkozni a másikkal ugye. De nem. Nulla stratégia, nulla agy. Tényleg nem értem miért tankoznak az ilyenek, amikor nyilvánvalóan föl se fogják a játék lényegét... Persze bukta lett, nem is vártam mást, a 2 Vk szakaszban volt, nálunk meg én voltam a legnagyobb tank...