1104
Tankos játék webes felületen
-
twi452 #584 tévedtem, 6mm-t ír rá :D
talán kétszer pattant rólam valami eddig vele, a lánc szokott nyelni lövést az előfordul :)
ilyen kivételes furcsaságok meg mindenhol vannak
most előbb 160as pennel nem tudtam totál szemből a pz4-et és a kv-2őt se ütni :D
be is darálták az egész csapatot egy pillanat alatt
-
Dewri #583 Akkor az Asu páncél is bugos, mert találkoztam egyel tegnap (az első...) és 5 méterről nem tudtam sebezni a VK3601 105-ös ágyúval szemből... -
#582 Túl nagy volt a pattanás kockázata. -
twi452 #581 előbb pz4 négy! darab apcr-t lőtt belém(láncba) :D úgyhogy igen vannak ilyenek :D
9mm-es páncélja van az asunak amúgy :D -
#580 4 hpról lőszer rekeszt lőttem valakinek troll gunnal. Ez az overkill definíciója. -
Dewri #579 Ezt így nem vágom, de ha megvan még a Pz kör statja, nyisd meg és nézd meg az árakat... -
#578 Na ma kipróbáltam az árkád módot. Hát eddig tetszik. A játékmenet nem túl bonyolult,nem is lesz a kedvencem de troll ágyúkkal a duplákat ezentúl csak így fogom megcsinálni. PzIV első köre 13 kill és csak egy halál,pedig az ellennek 2 KV1-ese is volt,nekünk egy sem.
Egy kérdésem lenne,ami esetleg megváltoztatja a véleményem. A javítási költség itt hogy alakul? Annyiszor felszámolja ahányszor kilőnek? Ha igen,az nem valami fasza.Az előbb volt egy AFK stug,hatszor azt lőttem le,mire visszaért az egyik KV1. Szép mínuszos köre lehetett. :D
-
Dewri #577 Hát pedig én nagyon utálom ha jön szembe. KV2-VK3601-KV1 trióval sehogy nem tudom sebezni. Bár nyilván saját és +1 tierben lehet, hogy nem ő a király. Pedig a páncélértékei alapján jónak gondolnám és a wotban is félisten volt (saját tierben). Lehet hogy itt mégis az IS vonal éri meg jobban akkor. Egy idő után már föl kell áldozni a páncélzatot a mozgékonyság javára.
Persze ha a csapat segítene és fedezné a nehéztankokat, akkor jobb lenne az élet. Tegnapi incidens: M4 rombol előre, belefut 2 Vk3601-be, leszedik a fél hp-ját, erre jön visszafelé, nyomja az SOS-t. Ekkor érek oda KV2-vel, az első VK-ban hagyok egy lövés után 58 hp-t, töltök. Közben jön a másik VK is, meg ez az 58 hp-s elkezd kerülgetni és lőni. Az M4 meg már a környéken nincs, úgy elhúzta a belét. Pedig ő ki tudta volna szedni az 58 hp-s VK-t és akkor lett volna módom foglalkozni a másikkal ugye. De nem. Nulla stratégia, nulla agy. Tényleg nem értem miért tankoznak az ilyenek, amikor nyilvánvalóan föl se fogják a játék lényegét... Persze bukta lett, nem is vártam mást, a 2 Vk szakaszban volt, nálunk meg én voltam a legnagyobb tank... -
twi452 #576 még 5k exp és meglesz a normálisat átütő ágyú a törpére :)
és az még gyorsabban is tölt egy kicsivel..lehet lemegy 2.5 mp-re most 2.9-en van :)
azért durva így belegondolni.. már 45k exp-et kiszenvedtem vele :D -
#575 Egy - két napig kevesebbet játszom, egyből vissza esek a szaknévsorban.
Mondjuk ez a KV-3 nem egy főnyeremény. Kifejlesztettem a másik motorját, hátha kicsit virgoncabb lesz, de semmi változást nem tapasztalok rajta. Szinte mindenféle löveggel kipróbáltam már, de igazándiból egyik sem hatékony rajta. Tönkre vágja a 6 másodperces fókuszálási idő. Még a 17-18 másodperces időt el is fogadnám. A besorolása is egyre kellemetlenebb, gyakorlatilag a lap alján harcolok vele szinte minden csatában. Lassú torony mozgás, még lassabb fordulás jellemzi. Nehéz lesz kifejleszteni vele az utódját. Egy csatában jó ha 5-6 lövést le tudok adni, mire bedarálnak. Gyakorlatilag veszteséges tanknak számít.
A Brummbar viszont a drága, gold lőszerével már hatékony. 2500 silver darabja, de az érzés mikor átüti a KV-1S tankot vagy a Panther és sebez 1200-t, megfizethetetlen. Legfőképp, mikor még van rá lehetőségem látni becsapódás után a pánikszerű torony forgatást is, hogy mi a fene történt. -
twi452 #574 érdekes ez a rangsorolás
vannak olyanok akiknek sokkal rosszabbak a kiírt statisztikái mint az enyémek mégis magasabb eff-et kapnak a rendszertől :D -
Dewri #573 Most a 3x szorzó miatt egy jó körre elég szépen ad. És mivel árkádban van respawn, így esélyes 10 killeket menni (T18-al 15 kill a rekordom eddig...), ha egy ilyen kört nyersz, akkor bőven 3ezer+ xp és akár 30ezer kredit is bejöhet (a VK 10 killes győztes körére nettó 28ezer jött be, bruttó 30valamennyi). Persze a bukta itt is bukta, de próba szerencse. Mindenképp szakaszt javaslok, minél több emberrel, úgy kisebb az agyhalottveszély. És durva sebzésű ágyúval kell bemenni, mert árkádban nem a foglalás számít, hanem a kill, egy kitűzött pontszámot kell mielőbb elérni és csak a killt számolja bele! Ha leölöd az ellent, az újra a kezdőpontjáról indul, ezért jó taktika odáig szorítani őket és a respawn után újra kilődözni. Aljas, de célravezető módszer...:) -
#572 Xp szempontból megéri tolni? -
Dewri #571 Működik. KV1 és KV2 garantáltan. A német VK3601-nél meg az elejét kell elforgatni, az pattog szépen.
Hanem az árkádban még mindig durva az MM, szemben 3 nehéztank, nálunk csak egy, ez így alapból bukta... Előtte viszont mentem 10 kilövéses kört a VK3601-el, az szép volt. Ha meg 2 db T18-al megyünk be, az az igazi jutalomjáték...:)
-
#570 Itt is müködik az orosz tankoknál a seggel kitolatos technika? -
#569 Első képen több t6-ost sebeztél meg és öltél is meg azért kaptál ennyit. -
Dewri #568 Tier6. Már nem tudom ellensúlyozni a KV1S szakaszokat egyedül, full agyhalott csapattal... És minden egyes szembejövő csapatban van legalább 1 db, de inkább 2. A PzIV továbbra is elpusztíthatatlan a bugos fos páncéljával, a KV1-el mindegy hol lövöm, ő meg kettőből kiszed beforgatva... KV2 ellen behozza a Jagdpanther-Su101-Su101 szakaszt, természetesen rögtön kiléptem, a vége bukta lett, a Su101-esek fejenként 3ezer fölött sebeztek... És még nincs meg a hetes tank. Akkor mi lesz majd. De szerintem nem jutok már el odáig, előbb hagyom abba ezt is, ahogy a wotot... -
twi452 #567 megint találkoztam ugyanazzal a kv-1sel ...megint kilőttem csak most 11 lövésből szépen messziről bokorból az asu-val xD
most lehackerezett és reportal fenyeget lol -
twi452 #566 úgy látszik nagyon sokat számít h mibe lövöm bele a 2k sebzést vagy valami fura módon számolja az xp-t
erre jóval kevesebbet kaptam mint az előzőre amit mutattam pedig itt még talán többet is ügyködtem
ki érti ezt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #565 eddigi legjobb és legmókásabb köröm a pöttöm asu-val
kv-1s úgy eldurrant ammo rack-el h le is noobozott utána :D
frusztrált lehetett amiért kipukkantottam szemből a "sérthetetlen csodatankból" :D
a t-28 is ammorack pukkant
a brummbart hátulról kaptam el és beforgattam oldalra majd szépen lassan megerőszakoltam 150 dmg-ekkel
a 3002db meg nem is látta honnan lövöm..
néha tényleg kis genyó ez a tank :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.21. 19:31:57 -
#564 Nem gond szerintem, ha valami miatt le fogod mondani /akár ideiglenesen/ csak ne az legyen hogy eltűnsz szó nélkül. -
#563 Igen, de nem kell el kapkodni a dolgot. Változás előtt áll az életvitelem, csak még a pontos idejét nem tudom. Azért nem nagyon ugrálok sem ebben fórumban, sem más tankos fórumban, mert ha magamra veszek egy csomó dolgot és később még sem lesz rá idő, az nem venné ki jól magát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell nagy dologra gondolni, mindössze a lakásom eladásán fáradozom egy jó fél éve és egy másik lakás becserkészésén. Természetesen a költözködés minden "szépségével" együtt. Remélem, sikerül előbb-utóbb megfelelő vevőt találni. Nos, utána egy darabig nem nagyon lesz időm játszani, vagy fórumokkal foglalatoskodni -
Dewri #562 Nos, ritkán van olyan, hogy te pl nem vagy a játékban vagy itt, meg ezt a topikot is te hoztad létre, több topikot is látogatsz értelmes hozzászólásokat írva, így akár lehetnél a saját topikod házigazdája szerintem...:) -
#561 Nem kell olyan sok idő, telefonról akármiről tudod olvasni a fórumot. Valaki aki már többet írt ide ismerjük a nevét legalább elfogadjuk és ennyi. -
#560 Ez, ahogy olvasom, nem olyan könnyű dolog lesz.
Először is kell egy-több jelölt, akit a többiek elfogadnak. Kell némi fórumozási ismeret. Sok-szabadidő és még lehetne sorolni a dolgot. -
#559 http://sg.hu/moderator itt van leírva, a házigazda résznél és alatta, hogy mit kell csinálni. Ki vállalná be? Lehetőleg ne tűnjön el egy hónap múlva az illető és legyen aktív. :) -
#558 Kellene már valami kép a banner-ba.
Tudja valaki, kinek kellene írni, hogy képet helyezzen el a megfelelő helyre?
Valami Ilyesmire gondoltam:
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.21. 14:57:34 -
#557 Kb fél percig egyedül tartottam a szorost az egész ellenséges csapattal szemben ( 4fős szakasz volt náluk ráadásul)Szembe nekem jött egy VK(...)H és halálos csókolózásba kezdtünk amit elvesztett azzal, hogy szétlőttem a parancsnoki kupoláját. Sebeztem rendesen majd beértek a haverok és szép lassan vérfürdő lett. Végig mozgattam a tankom lehetőleg legjobban pozicionálva a VKH hullája mögött. Iszonyat mennyiségű sebzés felfogással lett vége.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.21. 13:56:13 -
#556 Hát igen,itt a heavy a nyerő.Egy KV1-ben vagy KV1s-ben kimondottan élmény az agyhalott csapat. Elmennek az egyik irányba,én megyek egyedül a másikba és megvan az 5-6 kill csatánként. Teljesen egyedül játszva a KV1-el 80% a winem,a KV1s-el 70%. Ezt a wotban semmivel nem tudtam elérni randomban. Sajnos TD-vel ez már nem megy. A su85-el csak 57%,pedig nem rossz TD. Talán a stug tudja még ellensúlyozni a hülye csapatot a trollgunnal.
A többi tankkal csak a duplákat csinálom meg és lépek tovább amint lehet. -
twi452 #555 lehet h csak én vagyok ilyen hülye h td-kel és mediumokkal játszom..:D
egy nehéz tankom sincs pedig azokkal biztos jobb az élet :D
előbb egy tigris p eskü nem csinált semmit csak odaállt elénk egy domb mögé és fogta a lövéseket
hármat talán bekapott a többi csak pattogott de így is háromnegyed élete megvolt még
megkerülni nem tudták úgyhogy szépen megette a csapatunkat ez a kis "döccenő" :D -
Dewri #554 Igen, itt is borzalmas az agyhalott arány. Annyi előnye van, hogy nincs arty és ha elég erős tankban ülsz, akkor esélyed van jól szerepelni, esetleg nyerni is, mert csak 7 ellenfél van, nem 15... Csak sajnos pont a szobanövény csapatok miatt van pár jármű, amivel képtelenség normálisan játszani, mert nekik támogatás kéne, ami itt abszolút nincs (td, nem nehéz tankok...)... Viszont ha tudsz hármas szakaszban játszani, akkor máris 3 vs 7 az állás, VIP fiókkal ötös szakaszban 5 vs 7, és az már nem olyan rossz!
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.21. 11:52:25 -
twi452 #553 sikerült a picivel most odapirítani
bár minden köröm legalább ilyen lenne..de ez csak álom :D
-
#552 sry dupláért. Szerintem majd csak januárban fogom megint tolni, mert ez rettenetes, egyik napról a másikra.... Szokásos mint a WoTban hogy minden szünetbeli időszak játszhatatlan? Mindenki megy a feje után, choke pointokat fullra leszarják, úgy áll be mindenki capra, hogy a top tankunk megy az ellenség felé lelassítani őket, de az utolsó pillanatban megfordul, hogy szétlőjék a seggét majd átmentek a capelő csapaton.
Nem szeretek siránkozni, de egyre jobban eltántorodok az online játékoktól ami ingyenes, mert eszméletlenül fel tud hígulni a közösség. Vissza sírom az időket amikor a jó cuccokért fizetni kellett /főleg mmo volt, de értitek mire gondolok./ -
#551 Jeeez micsoda emberek vannak tier 6ban időnként. :D -
twi452 #550 most jött szembe vele tigris 2... a láncát nem tudtam lelőni nemhogy valamit sebezni :D -
twi452 #549 hm tényleg
akkor lehet h csak az örökre aranyért vetthez kell pro account és azt írja ki, nem tudom
de most vettem rá én is 30 napra 40k-ért, miért ne :D
én egy pár csatával előbb találkoztam egy másik 57essel
többel még én sem :)
su-101et szoktam látni párszor asszem az gold tank talán
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.20. 22:13:03 -
Dewri #548 Én még nem is láttam ilyen ASU izét harcolni a 770 csatám alatt. Se nálunk, se szemben... -
#547 Itt is van, hogy még 28 nap van hátra, de ha most akarnék venni egy másik tankra beszólna, hogy pro acc kell ahogy te is mondtad. Változott volna/ninja patch?
-
Dewri #546 Az előbb egy PzIIIA gyilkolt a pályán, még egy KV1-et is kiszedett. Tuti aranyos volt, mert a PzIIIA egyébként életképtelen, de semmiképp nem KV1-ölő... Ki vesz aranyat egy ilyen kis tankra? -
#545 Én vettem a pz4re , asszem 40k volt 30 napra. Hmm szerk.: lehet épp volt ingyá prém időm és azért?
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.20. 22:05:38