Tankos játék webes felületen
-
Azért még így is sokkal jobb az MM, most hogy tolom ezt a pz4-et rájöttem, hogy simán felveszi a versenyt a többi tankkal a szintjén. Ez az ötös tier elég jónak tűnik. troll gun elég sok tankon van, de ügyesen beállsz akkor simán kukázod őket. M4 sherman (tier 5) viszont nem valami nagy durranás. Átlagosnak mondanám.
Gold ammo-t szerintem nem sokan használhatnak, ezért van értelme a heavy tankoknak, összességében szerintem a 7v7 miatt jobb mint a wot, mivel így 2-3 ember letudja hozni a meccset és jobban érvényesülsz mint egyén.
Kezdeti bosszúságokon túlesve már élvezetes. Pálya nem sok van, de ott szépen lehet taktikázni miután kiismered a csatákat. Srégen beállni olyan helyekre ahol könnyen tudsz lövöldözni stb. Ha wotoztál és legalább az átlag szintet hoztad akkor itt nagy meglepetés nem lesz játékmenet terén. :) Részemről ajánlom a gamet.
Raktam +200-ht (2x100-asat) a pz4re, azt most így még combosabb, ráadásul töltésgyorsítóm is van. Akarok majd venni egy 900k-s látótáv kütyüt ha nagyon megszaladok pénzügyileg, mert elég op.