Tankos játék webes felületen
-
A StugIII és a PZIV is nagyon jó tank a maga szintjén, sőt kicsit feljebb is megállják a helyüket. Mindegyikre trollgun-t kell szerelni és had szóljon.
A StugIII-l 200 feletti, a PZIV-l meg több mint 170 csatám van eddig (lesz még ezzel több is mert még két tankot ki kell vele fejleszteni). Mind a kettővel az a taktika vált be, hogy úgy helyezkedni, hogy ne az én tankom legyen az elsődleges célpont. A StugIII-nak ezen kívül van egy bónusz hadviselési módja is. Ha teheti vagy már nincs más megoldás, láncolni az ellenfelet, lerohanni és ráragadni az ellenfél oldalára (nem szemből). Jó néhány tanknak olyan kicsi a csőlehajlási értéke, hogy képtelen jó szögben eltalálni és gyakorlatilag két lövéssel kivégezhető az ellenfél. Nagyon sok ilyet láttam, az én tankjaimmal is csinálták, így magam is próbáltam, működő taktika.
A troll ágyúnak meg az a trükkje, hogy elérd ne a front páncélját mutassa feléd és lehetőleg közel legyél. A nagyobb tankoknak már sérülékeny a parancsnoki kupolája ( VK,IS, Tigris) nos, ezeket ott kell lőni, mindegy merre fordítja a tornyát az sebződik.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.18. 09:52:33