1104
Tankos játék webes felületen
-
#464 Keményen hangzik. SOD problem valszeg meg lesz oldva ha több tank lesz. Gondolom mennek és facerolloznak. -
#463 Kösse fel a felkötni valót az, aki Tier VII felett akar fejleszteni. Több okból is. Egyrészt falkában járnak a SOD. klán tagjai, másrészt kb. 20 csatából ma 15-ször rakott TVIII-ak ellen és ezt még elég gyakran megfűszerezte TIX tankokkal. Ma összesen egyetlen csatát sikerült nyernem a KV-3-l, abban top tank voltam az ellenfélnél meg egy IS volt. Lehet, hogy csak ma sikerült ilyen jól a csapat leosztás, de már azt este is érezhető volt a dolog előszele, így ki is lépem a játékból. -
#462 Többi kukucskáló is jó célpont volt eddig. PzIII abszolút hátba támadós tank, akkor elég jól lehet vele sebezni. Kedvencem amikor városi pályán valami elpusztíthatatlan tárgy mögött akar fedezéket lelni, leláncolom majd oldalról ahol nem lát rám szétlövöm.
Srégen állásban szépen pattognak a legtöbb tankok és hála az égnek aki szembe van velem általában nem ismeri a taktikát. -
#461 A StugIII és a PZIV is nagyon jó tank a maga szintjén, sőt kicsit feljebb is megállják a helyüket. Mindegyikre trollgun-t kell szerelni és had szóljon.
A StugIII-l 200 feletti, a PZIV-l meg több mint 170 csatám van eddig (lesz még ezzel több is mert még két tankot ki kell vele fejleszteni). Mind a kettővel az a taktika vált be, hogy úgy helyezkedni, hogy ne az én tankom legyen az elsődleges célpont. A StugIII-nak ezen kívül van egy bónusz hadviselési módja is. Ha teheti vagy már nincs más megoldás, láncolni az ellenfelet, lerohanni és ráragadni az ellenfél oldalára (nem szemből). Jó néhány tanknak olyan kicsi a csőlehajlási értéke, hogy képtelen jó szögben eltalálni és gyakorlatilag két lövéssel kivégezhető az ellenfél. Nagyon sok ilyet láttam, az én tankjaimmal is csinálták, így magam is próbáltam, működő taktika.
A troll ágyúnak meg az a trükkje, hogy elérd ne a front páncélját mutassa feléd és lehetőleg közel legyél. A nagyobb tankoknak már sérülékeny a parancsnoki kupolája ( VK,IS, Tigris) nos, ezeket ott kell lőni, mindegy merre fordítja a tornyát az sebződik.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.18. 09:52:33 -
#460 Ezen nem szabad csodálkozni. A KV-1S nagyobbik ágyúja még a Tier VIII KV-4 tankon is felszerelésnek számít, ráadásul nem is a leggyengébbnek. Amióta sikerült a KV-3 tankomra rá applikálni (lánctalp, majd torony kiszenvedése után), IS, Tigris tankok is tartanak tőle. Megpróbálják először a birka csapattársakat lemészárolni és utána -kihasználva a végtelenül hosszú töltési és célzási időt - lerohanni több irányból és szétszedni.
Többnyire hiába kérem már a csata legelején a csapattársakat , hogy utánam jöjjenek, ne rohangáljanak szanaszét, mint az idióta gyerekek, nem értenek a szóból. Amikor meg már egyedül vagyok a csatában - elég gyakran hét ellenféllel szemben - és kilőnek, akkor meg vehemensen nooboznak. Néha lehet látni (csak épp nem veszem fel) értelmes csapatot. Szó nélkül beállnak mögém és arra mennek amerre én. Ha belefutunk ellenségbe, jobbra,balra nyílik a menet oszlop, ellenség leküzd, mindenki vissza áll az oszlopba és megyünk tovább. Minden olyan térképen, ahol zászlót kell foglalni, működik ez a taktika. Ahol meg bázis foglalás van, ott jelzem, hogy lassú vagyok és bázist védek. Itt két dolog történik, vagy maradnak velem és az idegesebb ellenfeleket, akik támadnak szépen leszedjük, a maradékot meg letámadjuk a bázison, vagy szét szaladnak minden úton, többnyire meghalnak és a bázist egyedül védő KV-3-t szétszedik minden irányból.
-
#459 Meglett a pz4 és első köröm jó volt, ha így folytatja jó barátok leszünk. Free xpből egyből upgradeltem az ágyút mert stockal falat kapartam volna ^^ -
#458 StugIII bosszantóan op, tier 4es tankom gyakran egylövésezik és ráadásul pattognak is. Ha nem szereznek vele 2-3 kill-t akkor noob a player. Faceroll cucc nagyon :/ -
Dewri #457 Igen, a KV-1S itt rettenetesen kemény tank! A KV2 képtelen átütni, többször futottam már bele, pedig a ZIS6 ágyúval 167 az átütésem és nem érdekli, mindegy hova lövök, alsó kötény is pattan. Bezzeg az ő ágyúja mint kés a vajon... Rendszerint veszítünk, ha szemben van akár csak 1 db, nálunk meg egy sincs. Tetszik a KV2, de lehet hogy kifejlesztem majd ezt is, megnézni hogy milyen. -
#456 A legszebb az egészben hogy ez volt az 1000. csatám :)
-
#455 Hát ez a KV1s még mindig meg tud lepni. Az ellennél 2 tigris,nálunk csak egy KV3 ami 400 sebzéssel megdöglik az első percben. A mi másik KV1s-ünk AFK a bázison és csak az utolsó percben ébred fel. Teljesen esélytelen csatának tűnt. Ez lett a vége. :
-
Dewri #454 Hogy a szegény KV4 milyen ronda ebben a játékban... Láttam már csatában is egyszer, az a körtorony meg hátul az a 2 doboz, ami a T-34 egyes változatán szokott lenni... Ocsmány na... -
#453 Jó lesz ez a KV-3, csak most már falkákban jönnek a T8-s tankok, ami azért annyira nem vicces.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#452 Egyáltalán ki az aki egy "szar" böngészősre annyit költ? Persze mindig megvan az az 1% amiből meg kell élniük. :D -
twi452 #451 igen csak az alap lőszerrel nem mindig üt át ezzel a szarral meg 150et üt át és ugyanannyit sebez :)
és van ilyen bőven, alul mutatja mivel lőttek meg ott lehet látni a kis sunyikat
na meg meccs végén amikor 3000 sebzést osztott ki egyedül :D -
#450 Nodemostmáraztán... nem csak csúnyán nézünk az ellenfélre, van mivel vissza is lőni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Remélem, ezután önfenntartó lesz, mert eddig rengeteg pénzbe került a fenntartása, mert nem sebzett semmit.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.17. 15:54:53 -
Dewri #449 Pedig mióta a Kv2 megvan, sűrűn látok heteseket, ma is volt Tigris, T20, T43. Még Stug ellen is behozta a Tigrist, szerencsére az ritka amatőr volt, simán belelőttem 1200at, ő meg nem talált el és rosszul mozgott...:) -
Dewri #448 A Stug a 105 mm ágyúval amúgy is 600at köpköd mindenkibe... Gold ammo-t venni itt elég keményen fizetős dolog, mert nem engedi kreditért venni, csak ha Pro fiókod van, ami szintén keményen fizetős fiók. Anélkül meg csak aranyért lehet venni, ami fizetős ugye. Ki az a hülye, aki kis szar tankokra veszi? Persze nyilván vannak ilyenek... -
#447 Ma már láttam a listában 2 db T10 tankot is. Nem tudom, hogyan csinálták, de engem T7-be is csak percekig tartó várakozás után hív be. -
#446 Nem tudom, miből számolja, de nem a csaták számából szerintem. Olyanok előtt vagyok jelenleg a listán, akinek több csatája van. Szerintem itt is van valami képlet, amit "elfelejtenek" megosztani a közönséggel, nehogy arra hajtsanak.
Ha megnézed a linkelt képen is van rá példa, hogy a jóval kevesebb csatával rendelkező játékos előrébb van, mint a több csatás játékos.
Valahol az én eredményeim tükrözik az átlagos játékost. Mindenféle tankot kipróbál, ezért nincs magas Tierben tankja, mivel sok tankot próbál, így a gyári felszereltségű tankok lefelé húzzák az eredményeit, nem használ sem premiumot, sem gold lőszert, bérel egy alacsony szintű premium tankot, ezüst farmolásra. -
twi452 #445 a gold ammo miatt amúgy is ferde az egész itt is :D
ma is találkoztam festett camo-s apcr-rel lövöldöző stuggal :D
úgy azért könnyű a garantált majdnem 600 dmg-et köpködni mindenkibe :D -
#444 Vajon miből számolja itt az effet? Ahogy elnéztem a "szaknévsort",a csataszám a legfontosabb.Nálam sokkal kevesebb kill/csata,dmg/csata,átlagXP/csata statokkal jóval előttem vannak mert sokkal többet mennek.Ez így nem sokat mutat a játékos tudásáról...... -
Dewri #443 Majd ma lekerülök róla. Embertelen retardált csapatok és kiemelkedően fosadék MM. Tegnap nagyságrendekkel jobb volt a játék. A Stugot próbálom kihajtani de folyamatosan tier6 ellen megy és 5ből 4x egyedül maradok a végére. Így elég nehéz. Ezért is fogom eladni a picsába a td-t, már csak pár ezer pont kell hozzá... -
#442 Akkor pont elkerülted a dolgot. Kilenc órával vannak tőlünk lemaradva és éjfélkor frissít a szerver.
A Ranked list meg egyenlőre akkor, mikor frissíti a szervert a gazdája.
Amúgy látom, már felkerültél a szaknévsorba:
-
Dewri #441 Itt mikor van a szerveren a napi váltás? Fölnéztem reggel fél 9kor és még nem volt... -
#440 Én is rá untam elég hamar. Egymást követő három csatában is kibombáztak, ez úgy nekem most elég is volt egy időre. -
Dewri #439 Megnéztem a War Thundert, elég is volt. Nagyon elcsesztek ott most valamit, a korábbi félisten KV-1 csak bénázik, a T-34 semmit nem üt át, az új amcsik kb annyit érnek mintha egy gyengébb csúzlival lövöldöznék Tigrisre. Az új pályák meg olyanok, mintha egy offroad terepjárós játék döntőjéből emelték volna át őket, abszolút esélytelen tankkal menni rajtuk... Nem tudom miért kell belenyúlni egy jó játékba, miért nem elég csak betenni új gépeket... Marad ez a Ground War, sajnos a War Thunder is játszhatatlan mostmár, mint a wot... -
Dewri #438 #OFF
Kijött a war thunderben az 1.45 patch, az amcsi ágon kívül egyéb hasznos újdonságok is vannak, de a leglátványosabb, hogy végre működnek a géppuskák a tankokon (már amelyiken van)!! És ezt nem tudják megoldani évek óta a nem béta wotban...
-
Dewri #437 Ja, észrevettem a PzIV problémát, mikor nem fröccsent szét egy lövéstől a T-28, pedig már úgy megszoktam, hogy mentem volna tovább, erre meglőtt a nyomorult... -
Dewri #436 Hihetetlen, hogy miért olyan bonyolult egy jó MM-et összerakni. Pedig elvileg egyszerű. Kv9 ellen, ami 61et üt át és 75 a páncélja nem rakok be Kv1s-t 175 átütéssel és 100as toronnyal, pláne nem kettőt... Szerintem ha saját tier menne saját tierrel, az nagyon sokat dobna a játékélményen akármelyik tankos játékban, mert ugyanúgy ki kellene lőni 5-6 ellenfelet, de nem lenne teljes esélytelenség, pl Kv2 a Ferdinánd ellen (amit ma kaptam egyszer...). Ezt miért nem fogják már föl a készítők?? Az ilyen szarokat meg, mint az A20, M2, stb eleve be se raknám, mert minek... Bár saját tierben talán ezek is tudnának néha sebezni. Talán... -
#435 Ma egy ilyen nap van. Senki ne aggódjon. Ha nem megy, nem kell erőltetni.
Az A20 az automata fegyverrel jó lesz, próbáltam magam is. A PZIV besorolásával sajnos történt valami, meg a troll fegyvere sem úgy sebez mint szokott.
Viszont tegnap meg ma koldulni voltam és a kedves játékos társak voltak olyan nagylelkűek, hogy feláldozták tankjaikat a tankom ágyújának tisztító tüzében és ezáltal nagyban hozzájárultak azon magasztos célom elérésében, hogy a KV-3 tankot megvásárolhassam.
Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk.
-
Dewri #434 Eh, ez esélytelen... Képtelenség nyerni. Mivel én nem tudok kilőni 4-5 ellenfelet, még sebezni is alig, ezért minden kör bukta az A20-al. De minden. Eddig 3ból 3, ebből 2 saját tier. Ez nagyon nagyon nagyon nagyon nagy szenvedés lesz, már látom. Lehet hogy eladom inkább... -
Dewri #433 Megvettem az A20-at, mert jó az a vonal is. Na ez az igazi szopás. Kicsi, gyenge, semmit nem üt át és hiába spotolok, az agyhalottak nem találnak el senkit, ergo hiába halok meg folyton. És persze ad 140 tépét a buktákra, ebből kéne 11ezret összehozni... -
twi452 #432 nem csak téged :D
4 kört mentem vele ma csak de abból az első 3 tier 7es csata volt a negyedik meg 5ös -
#431 Csak engem szopat az MM a pzIV-el vagy mindenkinek ilyen szar? A stugot szinte csak t5 csatába teszi,meg is van vele a 70% win. A pzIV meg legalább 50%-BAN T7-EK ELLEN MEGY,AHOL MÁR SEMMIT NEM ÉR EGYIK ÁGYÚJA SEM. :( -
#430 Meglepődnék, Tier 4ben is sokszor vannak ilyen kiosztások és ezen a ponton azért van miből válogatni. Edit: az elgondolás jó, de a fenti miatt nem hiszem sajnos.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.16. 13:19:01 -
#429 Most az USA szerveren az a gond, hogy már vannak nagyobb tankok, csak aránylag kevesen és az MM kénytelen nekik is csatát keresni. Tier VII tankba ülve, volt már, hogy percekig váratott a szerver, mert nem talált csapatot. Persze utána oda szervezett nekem egy valag premium TierVIII tankokat, amikkel ugyan nem voltam kisegítve, de behívott csatába. Majd később, ha már lessz minden féle tier tank, már ezzel kevesebb gond lesz szerintem.
-
#428 Szerintem sokkal játszhatóbb lesz a lagot tekintve, mert így nem igazán lehet arra játszani, hogy rángatod a tankot, hogy jobban pattogjanak. Matchmaking meg valszeg "két sor" átírásával megoldódna, hogyha érdekelné őket. Még nincs elveszve a dolog. -
#427 Igen, van némi ... lassúság a játékban. A saját gépen gyakorlatilag semmit nem tárol, legalábbis nincs róla információ. Így minden oda-vissza a szervere történik. Pár csata után már észre sem lehet venni a dolgot. Nem is akarok senkit rábeszélni erre a játékra. Akinek megtetszik, úgyis játszik vele, még akár munkahelyről is, hiszen elég alacsony a gépigénye, illetve nem kell szinte semmit telepíteni.
Kíváncsi leszek majd rá, ha később lesz EU szerver is, mennyire lesz játszható a dolog. Az orosz szerver jó lenne, csak... elég barom arcú társaság van arra felé.
Amíg lesz kedvem, addig fejlesztgetem a tankjaimat az USA szerveren. Az ember észre sem veszi és máris ezer csatán túl van.
Az meg szerintem nem üldözési mánia, ha ránézel a saját és az ellenfél tankjaira (még megszámolni sem bonyolult a 2x7 tankot) és azt látod, hogy az ellenfélnél van egy T7, három T6, a maradék meg T5. Ezzel szemben a saját csapatodban van egy egész darab T6, a többi T5. -
Dewri #426 Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek...:) -
lammaer #425 Sztem a két játékban a játékos és az ő üldözési mániája a közös.
Vagy valóban ez valami WGtől lopott kód és megörökölték a titkos szopóroller motort. :)
Amúgy én is gurultam vele pár kört de nagyon idegesít a játék lassúsága, hogy mindíg töltésre kell várni, még akkor is ha a techtreere kattintok.
Meg vhogy nem reagál rendesen a játék, olyan lomha az egész. Ami persze lehet az US szerver ping miatt is.
Szóval véleményformálás miatt kipróbáltam, de sztem nem az én játékom lesz ez.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.12.16. 12:28:21