Tankos játék webes felületen
  • Dewri
    Nos, a KV2 egy isten. Kipróbáltam a második nagy dög ágyúját, ahol 110 az átütés és repesszel akár 1900at is sebez, de sajnos ebben a játékban a repesz semmit nem ér (lásd Brummbar...), átüt az ágyú, de 400 körül sebez, ellenben gyorsítóval 24 sec a töltése... Az alap 90-es átütésű ágyú meg szedegeti az 1100-1300 hp-kat, 12,3 sec töltéssel, de sokszor nem üt át, ami életveszélyes tud lenni (viszont egy Tigrist 2 lövésből szedtem ma ki vele közelharcban, elsőre szemből, másodikra féloldalról kapott, ő meg pattogott)... Ezért most inkább a legnagyobb ágyút használom rajta, a 107 mm Zis6-ot, az kellemesen elvan a 167 pen mellé 400 átlagsebzéssel. Nem olyan szép a látvány mint amikor beüt az 1100 (a hangja viszont nagyon jó, az a "lemezbe kalapáccsal belecsapós" fajta...:)), de 10,5 a töltés és a bugos PzIII (oldalról se ütöm át sokszor, röhej...) kivételével mindent visz. Volt ma egy 6 killes köröm is, majdnem meglett a 7, de az utolsó ellenfél egy fullos SU100 volt és persze nem az átlag hülyegyerek, hanem egy pro, én lőttem elsőnek, de benne maradt 127 hp (kritikus helyzetben ez klasszikus wot effekt...) és ez eldöntötte... Szóval ajánlom a KV2-t, nagyon nagy élmény! A wotban egy életképtelen lassú dög, amit a tüzér vagy a medek kicsapnak fél perc alatt, de itt végre ér is valamit! Ajánlott felhasználása elsősorban bázisvédelem, mert első vonalhoz nem elég kemény a páncélja és kevés a hp (1500 alapból), illetve a 90es ágyúval célszerű megkerülni az ellenfelet, hátulról bármibe beleteszi az 1000+-t.:)