1104
Tankos játék webes felületen
  • Dewri
    Biztos van ilyen, mert tegnap én is mentem 2-3 nagyon jó kört zsinórban és utána kaptam rögtön a +2 tieres köröket, buktákkal természetesen... A wotban újdonság a kilépéses büntetés, gondolom egyszerűbb még külön büntetni is azokat akik nem kívánnak szenvedni, mint normális MM-et csinálni végre...
  • Trucker39
    Majd érdemes figyelni, hogy itt is van összefüggés - mint a WoTban - a zsinórban ment jó csaták száma és ezzel egyenes arányban növő, egyre erősebb ellenfelekkel történő, egy csatába helyezéssel, ahol gyakorlatilag csak célt kell repülni. Leginkább ezüst farmolásakor veszem észre, mikor aránylag sokat megyek ugyan azzal a tankkal. Gyakorlatilag T6-T7 jön szembe. Még az a szerencse, hogy itt még!! nem büntetik a kilépést. legutóbb WoT-ban hasonló csatából kiléptem, kaptam valami figyelmeztetést és még rám is írt valami írástudó, hogy utolsó figyelmeztetést kaptam kilépés miatt. Hát a jó édes mamája menjen T8 tankkal T10 tankok ellen.
  • Dewri
    Hát igen, néha kifejezetten aljas az MM, alig van néhány nyolcas a sorban, de azért berak hármat a csatába, 2 ellenfél-1 saját oldalra persze...
  • Trucker39
    Szokta mostanában, hogy már Tier VI,VII, VIII-ban is vannak játékosok. gyakran megyek én is TierV-l ellenük. Persze nem sok eséllyel.
  • Dewri
    A PzIV amúgy is életképtelen amíg nincs meg rá a 105-ös ágyú. De utána magához tér és hozza a szép köröket.
  • twi452
    én is összekapartam már a pz4-et
    hát.. eddig nem kedvezett túlságosan az mm :D
    eskü több szopatós tier 6 és 7 csatába dobta be szinte tök stock-ként mint a fullos su-85ömet
    pedig azzal mentem eddig a legtöbb kört :D
  • Dewri
    Igen, elég sűrűn veszem észre én is, hogy olyan csapatok vannak összerakva, amik teljesen egyenlőtlenek: az egyik oldalon sokkal több a hp, vagy sokkal erősebbek az ágyúk, esetleg ötös szakasz jön a semmi szakasz ellen. És nem csak szakasz ellen, ma pl egyéniben is sok ilyen kör volt. Sajnos sikerült az MM-et egy az egyben klónozni a wotból, már csak annak örülök, hogy nincs arty... De annak nagyon! :)
  • Trucker39
    A másik "kedvencem", az ilyen összetételű szakaszok. Vajon mi fordulhatott meg a fejükben, mikor ezt a csapatot összeeresztették? Talán majd mindenkit Tier II-s csatába fog tenni?

Szerencsére a PzIV tudta a dolgát, az M4 meg a kezeim között elég veszedelmes jószággá kezd válni, így hoztuk a meccset.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.15. 18:13:48
  • Terawatt
    pz4 fele elkezdtem már vánszorogni :)
  • Dewri
    Nézd meg a KV1-et, vagy a PzIV-et 105 mm ágyúval. Ezek igazán jó tankok, lazán gyilkolják az M4 minden fajtáját...:)
  • Terawatt
    Szerintem kicsit support tankként kell játszani és hátrébb meglapulni. Ciki ha közelharcban kifogysz. :) Nagyon jó kis tank és sajnálni fogom ha lejár az ideje. edit: eddig az egyetlen tank ami igazán bejött
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.15. 18:00:17
  • Dewri
    Egy kis KV-2 reklám...:)

• Dewri
    Ja, nem rossz, értő kezekben a sorozatlövő 150 mm átütés gyilkos tud lenni.:)
  • Trucker39
    Az M4 legalább megdolgozik a pénzéért.

• Trucker39
    Ehhez a csapathoz már kell a pénz (M4 bérelve van).

Arról nem is beszélve, hogy Tigrissel már mentem minuszos kört is. Itt már jelentősek a költségek. A sorból hiányzik a KV-3, ahoz meg még vagy 900 ezer.
  • Dewri
    A pénzhiány szerintem nem olyan vészes. Tegnap vettem meg a KV2-t és ma már megint van 450ezrem. Igaz most a Vk3601-re kell 833ezer, de az hamarabb meglesz, mint az a 40ezer tépé, amibe került... Mondjuk ebben benne van az 1 nap VIP is, amit adtak a hatos tankért. A Stugot is eladom majd, de mostmár ki akarom fejleszteni a JpzIV-et, mert már nincs sok (de megvenni nem fogom...). Iszonyat szenvedés a td, ahhoz csapat kell, az nem állapot, hogy én megyek elöl állandóan, MÖGÖTTEM MEG SUNNYOG A FULLOS VK3601, 2x akkora hp-val és páncéllal mint én...
  • Dewri
    Ez az, hogy vásárolni minden hülye tud. A wotban is hány olyan meccs volt, mikor nyolcas prémium tankkal jött be a gyerek és 130 csatája volt összesen... Az ilyet nem lenne szabad megengedni, lehetne úgy pl, hogy akkor vehetnél nyolcast, ha már alap nyolcasod is van. De persze üzletileg ez nem jönne be a készítőknek, ezért engedik, hogy akárki vegyen akármit, mindegy hogy mások játékát rontják el ezzel...
  • Trucker39
    Én már a KV-1S-t is eladtam ,mert ... kell a pénz,kell a pénz.

Ma összefutottam egy csodás párossal. T-34, Löwe egy szakaszban. Összesen sebeztek annyit, mint az én Tigrisen alapágyúval. Érdemes volt nekik bevásárolni.
  • Dewri
    Nos, a KV2 egy isten. Kipróbáltam a második nagy dög ágyúját, ahol 110 az átütés és repesszel akár 1900at is sebez, de sajnos ebben a játékban a repesz semmit nem ér (lásd Brummbar...), átüt az ágyú, de 400 körül sebez, ellenben gyorsítóval 24 sec a töltése... Az alap 90-es átütésű ágyú meg szedegeti az 1100-1300 hp-kat, 12,3 sec töltéssel, de sokszor nem üt át, ami életveszélyes tud lenni (viszont egy Tigrist 2 lövésből szedtem ma ki vele közelharcban, elsőre szemből, másodikra féloldalról kapott, ő meg pattogott)... Ezért most inkább a legnagyobb ágyút használom rajta, a 107 mm Zis6-ot, az kellemesen elvan a 167 pen mellé 400 átlagsebzéssel. Nem olyan szép a látvány mint amikor beüt az 1100 (a hangja viszont nagyon jó, az a "lemezbe kalapáccsal belecsapós" fajta...:)), de 10,5 a töltés és a bugos PzIII (oldalról se ütöm át sokszor, röhej...) kivételével mindent visz. Volt ma egy 6 killes köröm is, majdnem meglett a 7, de az utolsó ellenfél egy fullos SU100 volt és persze nem az átlag hülyegyerek, hanem egy pro, én lőttem elsőnek, de benne maradt 127 hp (kritikus helyzetben ez klasszikus wot effekt...) és ez eldöntötte... Szóval ajánlom a KV2-t, nagyon nagy élmény! A wotban egy életképtelen lassú dög, amit a tüzér vagy a medek kicsapnak fél perc alatt, de itt végre ér is valamit! Ajánlott felhasználása elsősorban bázisvédelem, mert első vonalhoz nem elég kemény a páncélja és kevés a hp (1500 alapból), illetve a 90es ágyúval célszerű megkerülni az ellenfelet, hátulról bármibe beleteszi az 1000+-t.:)
  • Trucker39
    Én sem tudok továbbra sem belépni a weboldalon. Illetve betudok, ugyan azzal az accounttal és jelszóval, mint FB-ben csak éppen 1-s szintű tankokat mutat.
  • Gottfried
    Láttam én már falon pókot...... :D

Nem egy Löwevel találkoztam már. Egyébként nem szándékozom prém tankot venni mert egyelőre elég bizonytalan itt minden.Míg nem tudok belépni a weboldalon keresztül,csak a faceen mert új accra rak.........
  • Trucker39
    Honnan lenne? Egy vagyonba kerül. Nyílt beta játékban meg nem veszünk premium tankot.
  • Gottfried
    Pont tegnap este lett meg nekem is :)

Már csak egy milla hiányzik hozzá. Azt hiszem a játék egyik legnagyobb negatívuma lesz a pénzhiány.T5-ig ez nem volt gond de később nem tudom hogy lehet majd pár ezresével milliókat összeszedni.
    T8 prém tankja van már valakinek? Hogy hozza a pénzt?
  • Trucker39
    Kifejlesztésre került a KV-3, csak nincs pénzem megvenni.

• Dewri
    Úgy látom itt vasárnap nincs értelme játszani (a wotban a hétvégi akciók voltak ilyenek). Ma olyan szinten agyhalottak a csapatok amiket kapok, hogy az túltesz az egész heti agyhalottságon is... Képtelenség nyerni. Szegény KV-2-vel elindulok balra, mire az első dombon felérek, a teljes jobboldalt lemészárolják és ott állok egyedül 5 ellenfél ellen vakon egy lassú ágyúval. És ezt 3x egymás után, úgy hogy top tank voltam mindhárom körben. Ez már nem nevetséges, mert akkor nevetnék, ez már szánalmas. És folyamatosan az én csapatom. 1x nincs az, hogy 7-1-re mi nyerünk. Pedig most kéne nyomatni az 5x3 szorzó miatt, de mivel nem nyerek, így lényegtelen...

Ettől függetlenül egész jó a KV2, bár a páncélja elég gyengécske. Viszont egy 1080 hp-s fullos KV1 1 lövésböl, vagy egy KV1s seggébe 1100, vagy egy M6 oldalába 1300 sebzés nem rossz.:) Igaz ott a másik véglet, miszerint Stugot, PzIV-et és Vk3601-et nem üt át, hiába a 152 kaliber, a 90 átütés kevés. De majd ha meglesz a másik ágyú 110 átütéssel!
  • Dewri
    Ez nálam is így megy, a kv2 első körét nem vettem, az 5000+ sebzés volt, azóta nincs egy jó köröm, csak bukták vele, mert veszem... Most is egyedül tartottam föl MINDEN ELLENFELET, a mi kv1-ünk és vk3601-ünk meg ücsörög a túloldalon a bokorban. Még külön rá is írtam a vk-ra, hogy méltóztasson már odajönni, de hiába... Az ilyenek tényleg minek játszanak??? Bejön egy nehéztankkal és ül az első bokorban! Ez neki a játék??? Így jutott el hatos szintre???? De persze ki van festve, mert apuci adott pénzt rá...

Vannak videóim azért:

• Trucker39
    Tegyél fel videókat. Már ajánlgatom őket itt-ott. Én nem készítek videókat, mert amikor elindítom a felvételt akkor nagyon rossz csatákat megyek, de ha elfelejtem elindítani, akkor meg jönnek a 7 killek.
  • Dewri
    Igen, nem is értem miért így osztották el a tankokat. Logikusabb lett volna ha a KV2-KV3-KV4 van egy ágon és a KV1S-IS a másikon.

Most mentem egy jó kört, hetesek között is a PzIV volt a király, ami mondjuk szerintem kicsit égő a hetesekre nézve...

• Trucker39
    Egészségedre. Én a KV-1S vonalat választottam, még eddig nem bántam meg. Kicsit félek a KV-3-tól, mert nagy visszalépés lesz a KV-1S-hez képest. legutóbbi csatában is 5K+ sebzést osztott ki. Egy baja van, nincs páncélja.
  • Dewri
    Nos, megvan a KV-2, rögtön az első köre stock állapotban:

• Terawatt
    A rossz finomabb árnyalata is rossz. :D Nagy szakaszokból eddig túl sokat nem láttam, de volt hogy esélyek ellenünk szóltak , 4es szakasz ellen mentünk jobb tierbeliek voltak és a prém m4/fl10-el 3 killel jöttem ki 2k fölötti sebzéssel.
  • Dewri
    Ez még nem is rossz. Az a szép, mikor szemben 5 db hatos szakaszban, nálad meg csak ötös-négyes... Vagy szemben csak tank, nálad meg csak td (feleannyi hp...). Mert ilyenek is vannak néha.:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.14. 00:30:30
  • Dewri
    A csata vége: a Tigris 4100 sebzéssel legyalulta a "csapatomat", 7-1 oda...
  • Terawatt
    A csapatok tierbeli elosztása gyakran botrányos. Előbb a csapatom 4 db t5 2dbt3ból állt az enemy meg 5 db t5 t4 t3...
  • Dewri
    Igen, a KV1-el nincs is problémám. Halál nyugodtan lehet szedegetni vele az ellent, miközben több oldalról lőnek.:) Mondjuk egyre többen jönnek rá hogyan kell robbantani, de még mindig jó.
  • Gottfried
    Jó a stug de azért itt tényleg sokat számít a HP,ezért szerintem a t5 királya vitathatatlanul a KV1. T5-ben egyedül simán hozható vele egy csomó meccs,úgy is ha a csapat alig sebez valamit.
    A wottal szemben itt én úgy érzem hogy sokkal kevesebb a random.Ezt a találati arányok is hűen mutatják.80% körül van mindennel,a wotban 65-70% volt. Nem mondom hogy nem fordulnak elő furcsa esetek de szerintem olyan kis arányban a wothoz képest,ami nem zavaró.
    Egy pár perccel ezelőtti csata a "királlyal" :)
  • Dewri
    Tessék. Stug ellen 2 hatos és egy Tigris. Nyilván kiléptem, nem fogok szarozni 2450 hp ellen 580-al...
  • Dewri
    KV2 van már valakinek? Használható az alapágyúja?
  • Dewri
    Eh, szerintem befejezem a páncélvadásszal... Semmi értelme az egésznek. Feleannyi életem van mint a szembejövő tankoknak és mivel rendszeresen minimum hárman esnek a nyakamba, ebből 2 garantáltan az ellenfél 2 legnagyobb tankja, nincs értelme szenvedni. Az előbb kilőttem 5 ellenfelet a hétből Hetzerrel (2800 sebzéssel), akkor kilőttek, és a maradék egy darab T40 kis szar leszedte az utolsó 3 emberünket, köztük egy KV1-et és egy PzIV-et!!!! Ennek fényében mostmár ott tartok, hogy kilépek már akkor is, ha +1 tier van szemben, mert ha én nem hozom a meccset, akkor tuti a bukta. És ez nem nagyképűség, hanem szomorú tény, nem én vagyok ennyire jó, hanem ennyire trágya folyamatosan az ÉN csapatom, soha nem az ellenfél...:( Torony kell és hp, mert 7 vs 1 meccsekben csak így van némi remény túlélni, illetve sokat sebezni...

Még fontolgatom, de úgy látom tankból is inkább a mozgékonyabbakat kell favorizálni, mert a támogatás teljes hiánya miatt rommá lőnek ha lassú vagyok. Így az IS felé megyek majd, pedig a KV3 jobban tetszik.
  • Terawatt
    Ötös szakaszban kell menni. (egyet értek)