Tankos játék webes felületen
  • Dewri
    Eh, szerintem befejezem a páncélvadásszal... Semmi értelme az egésznek. Feleannyi életem van mint a szembejövő tankoknak és mivel rendszeresen minimum hárman esnek a nyakamba, ebből 2 garantáltan az ellenfél 2 legnagyobb tankja, nincs értelme szenvedni. Az előbb kilőttem 5 ellenfelet a hétből Hetzerrel (2800 sebzéssel), akkor kilőttek, és a maradék egy darab T40 kis szar leszedte az utolsó 3 emberünket, köztük egy KV1-et és egy PzIV-et!!!! Ennek fényében mostmár ott tartok, hogy kilépek már akkor is, ha +1 tier van szemben, mert ha én nem hozom a meccset, akkor tuti a bukta. És ez nem nagyképűség, hanem szomorú tény, nem én vagyok ennyire jó, hanem ennyire trágya folyamatosan az ÉN csapatom, soha nem az ellenfél...:( Torony kell és hp, mert 7 vs 1 meccsekben csak így van némi remény túlélni, illetve sokat sebezni...

Még fontolgatom, de úgy látom tankból is inkább a mozgékonyabbakat kell favorizálni, mert a támogatás teljes hiánya miatt rommá lőnek ha lassú vagyok. Így az IS felé megyek majd, pedig a KV3 jobban tetszik.