Tankos játék webes felületen
  • Trucker39
    Nem sokan vagyunk (legalábbis kevesen szólnak hozzá).
    Írtam már korábban, hogy azt sikerült kinyomozni, hogy ez a játék tulajdonképpen két játék.
    Az egyik -az orosz verzió- 2013 tavaszán kezdte meg a működését és van orosz nyelvű FB csoportja is (korábban már linkeltem). Ehez a verzióhoz van kliens, de úgy tudom, csak az orosz verzióra csatlakozik (lásd WoT-nál is így van azt hiszem).
    A másik verzió az angol, ez idén november 5-n kezdte meg a nyílt béta szerver üzemét és ennek egyetlen szervere amerikában van, ott is ha jól sejtem a nyugati parton, a kilenc órás idő eltolódásból gondolom. Ehhez a szerverhez nincs a weboldalon letölthető kliens.

Amúgy miért kellene kliens hozzá? teljesen jól használható az angol nyelvű webes felület. Teljes képernyőn, elfogadható kinézettel rendelkezik, az FPS értéke is megfelelő. Egyetlen gond van vele, hogy esténként magas lesz a Ping, így néhány órára gyakorlatilag játszhatatlan a szerver.

Mind a két szerveren (orosz,amerikai) voltam. Az orosz szerver webes felületét sem lehet sajnos átállítani angol feliratokra. pedig ott jobb lenne játszani, mert csak 70 a ping rajta.
    Az orosz szerveren 2000+ játékos létszámot láttam, az angolon meg esténként 1600-1700 körül láttam ma is.