Tankos játék webes felületen
  • Dewri
    Ma a hetedik napi jutalmat vettem föl, adott 200 aranyat és 2500 free xp-t többek között. Ebből kapásból kifejlesztettem a Kv-1 lánctalpat és tornyot, így már fölment rá a 85-ös ágyú, ami a legnagyobb ágyúja. Kapott szintén jutalom töltésgyorsítót, ráraktam azt is. Az eredmény: a prémium M4 mostmár csak hozzáértő kezekben sebez, szerencsére nincs sok ilyen, vagy nem jött még szembe, csak 1 tudott csúnyán megütni, akin látszott, hogy tudja hova lő, mert minden lövése szedett. Az átlagos M4 játékos esélytelenül pattog... Mivel hetes játékos még kevés van, eddig csak saját tiert kaptam, ott pedig úgy dolgozik, ahogy vártam, 2000 fölötti sebzés, 5 kill sima ügy...:)

A wotban is volt ennyire jó a kv-1, talán valamikor a 9.1 környékén, akkor még hatalmas csatákat mentünk szakaszban vele, végigment az egész pályán és gyalult mindent, persze saját tierről beszélek. Mostanra ott már használhatatlan lett (látótáv+német vadászok+arty+folyamatos hegymászós pályák...), de itt újra feltámasztották! :)