1104
Tankos játék webes felületen
  • Trucker39
    Azt hiszem, nem nagyon kedveltek meg az ellenfél oldalán.

• Dewri

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.25. 21:50:34
  • Dewri
    Na akkor kezdj neki és állj véres bosszút az ötös tankokon az eddigiekért...:) Persze azért vigyázz, mert attól, hogy van ágyúja, a páncélja ugyanúgy A4-es papírlap "vastagságú" maradt...

Közben 39. helyre ugrottam a ranking listán vele, de szerintem csak azért mert sokan továbbléptek KV-1-re, illetve frissen léptek T-28-ra...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.25. 21:45:09
  • Trucker39
    Épp most lett meg. (Ide most egy ördögi kacaj illene, de nem találtam).

• Dewri
    A játék facebook oldalán aranyszerzési lehetőség van, meg kell osztani a felhívást az idővonalon és hátha kisorsolnak. Ha érdekel valakit:

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.25. 21:28:54
  • Dewri
    Az csak addig szenvedés amíg nincs meg rá a 85 mm ágyú. Utána egy álom a tank, 1000 alatt nem sebez...:)
  • Trucker39
    A T-28 is egy betyár szerkezet. Ennyit kínlódni vele V-s tankok ellen.
  • Dewri
    Én is VIP vagyok még, de az M2 valami félelmetesen trágya, az a legrosszabb tank, pedig mindegyik hármassal nehéz menni, de ez vicc. És az első igazán kemény tankjuk a hatos M6 lesz, a gyenge Sherman is talán csak az ágyúja miatt ér valamit...
  • Trucker39
    Mai nap kedvenc beszólását az ellenféltől kaptam. Sajnos kép nincs róla de... " Trucker ! Go back WoT! Noob, idiot, camper!"
    Miközben ültem egy Panzer IV-ben és a táboruk és közöttük voltam (vagyis a hátukba kerültem), egyesével szedegetve le az ellenfelet. A végeredmény 4 kill lett, meg ez a gyöngyszem beszólás.
  • Dewri
    Ma a hetedik napi jutalmat vettem föl, adott 200 aranyat és 2500 free xp-t többek között. Ebből kapásból kifejlesztettem a Kv-1 lánctalpat és tornyot, így már fölment rá a 85-ös ágyú, ami a legnagyobb ágyúja. Kapott szintén jutalom töltésgyorsítót, ráraktam azt is. Az eredmény: a prémium M4 mostmár csak hozzáértő kezekben sebez, szerencsére nincs sok ilyen, vagy nem jött még szembe, csak 1 tudott csúnyán megütni, akin látszott, hogy tudja hova lő, mert minden lövése szedett. Az átlagos M4 játékos esélytelenül pattog... Mivel hetes játékos még kevés van, eddig csak saját tiert kaptam, ott pedig úgy dolgozik, ahogy vártam, 2000 fölötti sebzés, 5 kill sima ügy...:)

A wotban is volt ennyire jó a kv-1, talán valamikor a 9.1 környékén, akkor még hatalmas csatákat mentünk szakaszban vele, végigment az egész pályán és gyalult mindent, persze saját tierről beszélek. Mostanra ott már használhatatlan lett (látótáv+német vadászok+arty+folyamatos hegymászós pályák...), de itt újra feltámasztották! :)
  • twi452
    ma valamelyik jutalom aktivált vip-et
    és elkezdtem átlőni a sörmiket az m2-vel messziről is ... jöhetnek az összeesküvés elméletek :D
  • Dewri
    Nyilván, gold noobok ellen nem véd...
  • Trucker39
    Viszont megtaláltam az angol nyelvű játék FB csoportját. Tényleg november 5-n indultak és jelenleg a nyílt beta fázisban van a játék.

Angol verzió FB csoportja
  • Trucker39
    Grat! Gondolom, ha több lenne az effi fenn lennék én is a listán. Azt, hogy hol lehet megnézni jó kérdés, mert én sem találom.
  • ximix #130
    Hencegés ON
    A járgányok listáján fent vagyok Marder 15 és zuhan és Hetzer 22 és zuhan :)
    A személyi listán 1387 effi a határ az más kérdés hogy ezt én hol látom .
  • Trucker39
    Továbbra sem sikerült belekerülni a szaknévsorba. Azért még próbálkozom egy ideig.

• Trucker39
    Azért ne bízd el magad túlságosan. Kísért már csatában olyan Panzer IV, akinek ez volt felszerelve.

Én leláncoltam a KV-1-t, Ő meg nem egészen két lövéssel elintézte.

Ha megnézed, mindenét viszi gold ammo-val és bizony azzal használta.

• Dewri
    Meglett a KV-1. Az alapágyúja elég gyengécske, de azért át tud ütni. Viszont beforgatva saját tierben átlőhetetlen!!! Pontosan ezt vártam!!! Ha meglesz az ágyúja, jobb ha mindenki kilép aki szembe jön...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.24. 23:05:13
  • NewHewkas
    Az mitől van, hogy mindig frissíteni akarja a Unityt és mindig hibába ütközik bármelyik böngészőből is indítom? Gameboxról
  • Trucker39
    Alakul a Panzer IV.

• Dewri
    Ez még nem akkora baj, az ötös még üti a hetest. A probléma majd a 7 vs 9, illetve a 8 vs 10 lesz, az a wotban is elég szenvedős. De itt bizakodásra ad okot, hogy a pályák nagy részén sokfelé lehet menni, nem csak 1 irányba, így sokkal több eséllyel lehet hátba és oldalba támadni az ellenfelet. A wotban leginkább szemből jönnek, vagy fél óra hegymászással lehet oldalba kerülni. És itt az ágyúk kicsit jobban sebeznek (bár a hp is jóval magasabb), a wotban pl a Párduc 135 sebzése hetes szinten valami kritikán aluli módon szánalmas...
  • Dewri
    Ha megnézed, az amcsi M2 a 3 ág legpocsékabb hármas járműve... Nem tudom jobb lesz e a négyes, mert az M3 Lee-nek nincs tornya, tehát azon is nagy szenvedés lesz átjutni. Akkor már inkább a vadászok, a brutális ágyúk miatt... Pedig majd én is szeretném fejleszteni egyszer, de előbb Kv-1 és Stug kell, meg IS és Tigris, az amcsik ráérnek...:)
  • Dewri
    Igen, az enyém is a belépéskorit mutatja, pedig már jóval több.
  • Trucker39
    Később sem lesz sokkal jobb. Ez ilyen Wot örökség. Tier V tankkal, ha kicsit jobban megy, máris kerít nekem a szerver Tier VII csatákat és mehetek Tigris ellen, meg KV-3 ellen
  • Gottfried
    Tegnap még én sem voltam fent.Most néztem és az előkelő 388. helyen állok. (nem lehet túl sok játékos ha 3 nap után ennyire előre rangsorol :D)
  • twi452
    na a fejlesztett ágyúval is ugyanolyan szar a helyzet :D
    papíron átüti gyakorlatilag semmit nem tudok tenni a T4-5 ellen :D

viszont már voltam kétszer olyan csatában ahol csak T3-asok voltak, nem értem minek dobál be ezekhez a nagy szarokhoz célpontnak amikor tierenként 150-200 ember vár mindig
  • Trucker39
    Szerintem még nem frissült a szerver mert a Fight Capacity-m sem frissült a klánban. vagyis nulla, pedig elvileg nem nulla.
  • ximix #117
    Ha klienssel működne akkor talán kilehetne valahogy cserélni a nyelvi fájlokat, így nem tudom lehet e valamit fabrikálni.
  • twi452
    a szerverválasztó szerint igen
    legalábbis US WEST a felirat az egyedüli szerverhez :D
  • Trucker39
    Szerintem nem lehet. Legalábbis nem találtam rá utalást.

Dewri: Majd kipróbálom. Van egy kicombosodott Panzer IV-m, majd meglátom, mit csinál vele. Az orosz verziót meg érdekesség képp próbáltam ki. A mostani angol nyelvű szerver meg ha tippelnem kellene Ámerikában van.
  • Dewri
    Akkor igazából nem sok értelme van átmenni oda, már csak a full ciril betűs felület miatt is nagyobb macera ha ugyanaz a játék. Mondjuk a ping lehet hogy jobb, de hátha lesz majd itt is még több szerver.
  • Dewri
    Valami más is szempont itt a rankingnál, mert nekem összesen volt 141 csatám és már ranking listás lett a t-28, mégpedig először 116. volt, mostanra visszaesett 144-re. Abban a pillanatban ahogy ráraktam az egyik ajándéknál kapott +100 hp-t adó kelléket, rögtön belépett a ranking listára. Próbáljátok ki, valamelyik napi ajándék ad egy +100 hull hp-t jelentő cuccot, azt pakoljátok rá a tankra, persze ne egy kis t1-t2 fosra, hanem valami kicsit életképesebbre, hogy érjen is valamit...:) 10 arany leszedni majd.
  • robogo81 #112
    Sziasztok.Ki lehet próbálni a rutinpályát azután is,hogy végigmentél rajta?És hogy?
  • Trucker39
    Szomorúan állapítottam meg, hogy 151 csata után (ez után veszik figyelembe az eredményt) nem vagyok benn a Ranked 1000 player között.

• twi452
    a td-nél más a helyzet ott legalább van egy rendes ágyú ahogy én észrevettem :)
    ezen az M2-őn nincs semmi de legalább lassú is :D
    viszont dobott olyan csatába amiben csak 2-2 5ös tank volt és a maradék csak mi hármasok...és mi történt? egyből belefutottam az egyik sörmibe és bumm-bumm mert elfutni nem tudok ezzel :D

azért nem adom fel, kíváncsi vagyok h a fejlesztett ágyúval át tudom-e lőni őket, csak ahhoz lánc + torny is kell előtte és az exp az karcsú :)
  • Trucker39
    Egészen más a leányzó fekvése akkor, ha már vissza tud az ember lőni.

• Trucker39
    Közben nálam is kitört a nagy szomorúság ideje.

• PsyhoApu
    A T3 az nekem is szenvedős. Bár azért nem reménytelen. A kis td-vel azért szépen bele tudok marni a nagyobb vasakba. Simán ki lehet szedni ötös vasakat is, ha nem figyelnek eléggé.
  • Trucker39
    Igen, Tier III-nál jön mindenkinek a nagy meglepetés. Addig van a "milyen fasza játékosok vagyunk" érzés. Tier III-tól meg a "hú bazd meg, itt az ellenfélnek nagyobb ágyúja van, mint az én egész tankom" érzés. Ráadásul onnan már lehet találkozni kétféle M4/Troll tankkal. Az egyik féle jó esetben el indul és farmol ezerrel, na ők vannak rendszerint az ellenfél csapatában. A másik féle meg a "jéé, kaptam egy tankot, de szééép" de meg nem mozdulna a helyéről. Nos ez utóbbi óriási segítség... az ellenfélnek.
    Idővel kinövi az ember, hogy mindig őt bántják, de nem tud vissza ütni. Német ágon van egy Panzer IV tankom, de még csak sniper ágyúval. Mostanában kezdek vissza ütni én is az ellenfélnek. Eddig csak tűrtem a pofonokat.
  • twi452
    első T3-as csatám tényleg nagy élmény volt...

kis M2-vel kullogok de csak 5ös meg 4es szemetek jöttek szembe :D
    próbáltam én mindent, bújtam fedezékbe is de azon túl h a láncot sebeztem semmi pedig lőttem őket ahogy tudtam :D

ja és nyert a csapat.. így kaptam 36 exp-et xD
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.24. 15:35:56