Tankos játék webes felületen
-
Csak nem bírtam magammal és regisztráltam az orosz verzióra is. Itt sem kell a klienst letölteni. Ugyanúgy játszható webes felületen. Bár van egy 400 mb-s kliens verzió is.
A regisztrálás nem vészes. Kellett egy .ru végződésű email címet csinálni, meg kértek egy telefonszámot, ahová elküldenek egy kódot, amit azonnal kér is vissza a regisztráció.
Ezeken túl esve kérte az Unity telepítését, amit már korábban megtettem és már be is lehetett lépni a játékba.
Gyakorlatilag minden ugyan úgy néz ki mint az angol verzióban, csak orosz nyelvű. Meg többen játszanak rajta, meg már TierVIII premium tankot is lehet venni.
Gyorsan mentem is egy kört Tier I csatában (két kill, de kilőttek). Kevesebbet beszél a tankos legényünk, azt is oroszul. Folyamatosan egymást lőtték (eredménytelenül) a csapattársak, mondjuk mást nem is vártam. Viszont ebben az órában több mint 2000 játékos volt online.
Sajnos nem tudtam valami miatt teljes képernyőn futtatni, így az FPS alacsonyabb, viszont csak 70 körüli volt a ping.
Pár kép az orosz szerverről:
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.24. 10:25:57