1104
Tankos játék webes felületen
-
#104 Izgalmas csata Tigrisek ellen. Nagyon jó volt.
-
#103 Csak nem bírtam magammal és regisztráltam az orosz verzióra is. Itt sem kell a klienst letölteni. Ugyanúgy játszható webes felületen. Bár van egy 400 mb-s kliens verzió is.
A regisztrálás nem vészes. Kellett egy .ru végződésű email címet csinálni, meg kértek egy telefonszámot, ahová elküldenek egy kódot, amit azonnal kér is vissza a regisztráció.
Ezeken túl esve kérte az Unity telepítését, amit már korábban megtettem és már be is lehetett lépni a játékba.
Gyakorlatilag minden ugyan úgy néz ki mint az angol verzióban, csak orosz nyelvű. Meg többen játszanak rajta, meg már TierVIII premium tankot is lehet venni.
Gyorsan mentem is egy kört Tier I csatában (két kill, de kilőttek). Kevesebbet beszél a tankos legényünk, azt is oroszul. Folyamatosan egymást lőtték (eredménytelenül) a csapattársak, mondjuk mást nem is vártam. Viszont ebben az órában több mint 2000 játékos volt online.
Sajnos nem tudtam valami miatt teljes képernyőn futtatni, így az FPS alacsonyabb, viszont csak 70 körüli volt a ping.
Pár kép az orosz szerverről:
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.24. 10:25:57 -
#102 Azt hiszem, nem lesz nagy "perlekedés".
-
#101 Valaki, aki (még) tud oroszul nem telepítené fel a kliens verziót?
Szerintem ez nem is egy játék, hanem kettő (nem egy nagy megállapítás). Amivel itt többen is játszunk, az olyan szerver,ahol még csak elvétve látok a listában Tier VIII tankot, míg a kliens verzió meg teljesen orosz nyelvű és a videók alapján már nagyban nyomják TierX tankokkal a csatát.
A másik dolog, hogy amin játszunk, egyáltalán nem láttam még cirill betűs írást.
Az orosz nyelvű FB csoport működik 2013 április óta.
Orosz verzió FB csoport
Orosz verzió weboldala
A másik verzió meg úgy tűnik november elején indult egy másik szerveren és angol nyelvű.
Angol verzió weboldala
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.24. 09:37:37 -
Angelus1991ster #100 Ez általános dolog:D sajnos át kell vergődni. -
Dewri #99 Nem láttam, hogy lenne.
Hanem itt a tier3 tényleg a legnagyobb szenvedés, pláne egyedül. Alultervezett ágyú, trágya páncél és tier5 ellenfelek folyamatosan, legalább 2-3, emellé pár négyes is. Teljesen esélytelen lenne még úgy is, ha normális csapatom lenne, de itt sikerült a legszebb wotos napokat is űberelni, olyan szinten autista szobanövény "társaim" vannak rendszeresen, hogy az valami félelmetes!! Zsinórban 5-6 bukta hármas szinten, 2 afk, a többi kempel és meghal, én meg nem tudok sebezni. Gyönyörű. Szépen kapom a 15 xp-ket... Lassan ott tartok, hogy szakasz nélkül nem fogok bemenni, mert semmi értelme, vagy csak a prémium ötössel termelem a szabad tépét és azzal átlépem a hármas szintet... Persze ez csak a tankokra igaz, a páncélvadászok gyilkosok már hármas szinten is. -
Angelus1991ster #98 Van a Hungarian Destroyers-eseken kívűl más klán? -
#97 Na megvan nekem is az első hetes T5-ben. :) Megyek is aludni.
-
#96 OK. Kösz
----------------------------------------------
A minimap nagyítása nálam Ó betű. -
#95 Sép volt!! Nekem eddig csak tier1-ben van 7. :( Ez a kis pzIII elég kellemetlen ellenfél tud lenni. -
#94 Én az M4 tankot ma vettem ki, de tegnap már lehetett. Szóval nem vész el úgy tűnik.
Angelus: A klántankok ingyen hozzáférése alatt mit értesz?
Elég sok XP meg ezüst kell hozzá és természetesen klán.
-
Angelus1991ster #93 Ezekhez a klántankokhoz ingyen hozzá lehet férni? -
#92 Az ajándékokat összelehet várni vagy ki kell venni aznap ? -
#91 Tier IV-ben az első 7 killem, ráadásul német tankkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#90 Nekem a jgpzE100 Krokodil tetszik nagyon,bár egyelőre qrva távolinak tűnik. -
#89 Szerintem benne van a négy lánctalpas. Object 277 a neve.
De lehet, hogy ezzel kevertem össze:
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.23. 21:01:07 -
Angelus1991ster #88 Sebzés matricák itt szebbek:D:D:D
egy mozgókép- pillanatig izzik utánna kihűl. :D -
Angelus1991ster #87 Pozitívum , hogy olyan harckocsikat behoznak poénból , amiknél a gagyigaming évek óta tököl.
Sturm osztály, AMX tornyos M4-es, P40 és E-10.
Bár hiányolok egykét tankot, ami régebbi gameplay videókban bennt volt, a négylánctalpas orosz nehéz. -
#86 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Brühühü, nincs igazság, kiugrom az ajtón lejárt a VIP-em
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.11.23. 20:37:09 -
#85 A WT-vel tökéletes páros. A WT-ben megvan a valósághű feeling,gyönyörűen kidolgozott tankok,szimulátorban izgalmas csaták és egy kis repkedés is ha ahhoz van kedvem.
Itt meg olyan csihi-puhi árkád tankozás. Most hogy már pár napja játszom vele,azt kell mondanom hogy a wot szinte minden hibáját kiküszöbölték.Igaz hogy a megjelenítés egyszerűbb de szerintem is sokkal fontosabb a játékélmény. Pár sorban összefoglalva,hogy mi is volt a gondom a wottal:
-idiota csapattársak miatt esélytelen csaták...................................7 vs 7-ben nem olyan zavaró
-rengeteg random................................................................................. itt sokkal pontosabb a célzás és aminek elvileg át kell menni,át is megy
-legénység oda vissza képzése...........................................................itt egy nemzet legénysége bármelyik tankba(TD is) betehető az adott nemzeten belül
-rengeteg lagolás ami miatt sokszor játszhatatlan volt................ itt nincs
TK,ami miatt sokszor kitiltottak :D...................................................... itt nem lehet csapattársat sebezni
Hirtelen ennyi jutott eszembe.Persze majd magasabb szinten lehet hogy változik a véleményem de egyelőre tetszik ez a kis game. -
#84 Az semmi :))
Ha a kiegészítőkre húzod az egeret mindjárt mutatja zárójelben mennyi az annyi. -
#83 Van beépített Ranked list is. Már 151 csatával fel lehet kerülni és értékelve lesz a játékos. Ez is tetszik, hogy nem külön weboldalon van, hanem benne a játékban.
Sajnos még csak 85 csatám van, de ami késik...
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.23. 18:32:50 -
#82 Ez az opció is tetszik. Mennyit javulnak a tank paraméterei, ha a legénységi skillek , modulok, stb., ki vannak fejlesztve.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.23. 18:14:22 -
#81 Én weboldalast használom igaz már benn vagyok vagy 2 órája de nincs gond.
-
cpthungarian #80 Nálam megy mindkettőről. -
Luciferkee #79 Nektek betölt most egyébként? Ha igen melyik url-ről használjátok? Nálam megakad mint face mind a weboldal alól. -
#78 Meg csak kevés goldot költ rá az ember, míg kifarmol valamit, ami fontos.
Amúgy a VIP egynapos most nálam is aktív. Igyekszem valamennyire kihasználni. Az M4 Troll-t is kellene használni, de most valahogy a német ágat szeretném fejlesztgetni. Még - remélem - egy két gyengébb tank és utána már jobb lessz.
Amúgy vannak bónuszt adó garázsok is. Persze csak előfizetőknek. Nem sokat adnak, de azért valami pluszt mégis.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.23. 17:56:21 -
Luciferkee #77 Igen ez a bérlés nagyon jó. War Thunderben (repülős, tankos részben egyaránt) nem egyszer szívtam meg, hogy a prémium gép szinte semmit nem ér. Így legalább ki lehet próbálni, mielőtt tényleg megveszed. (Jó, WT-ben is álló npc-k ellen) -
Dewri #76 Ha megnézed, a tankkal együtt kaptál egy nap VIP-et is. Később is lesz egy 3 napos ajándék VIP, a hatodik napon. -
#75 Olyanra nem költök. -
Dewri #74 5 fős szakaszt csak a VIP (prémium fiók) miatt enged csinálni, amúgy 3 fős. -
#73 Ja igen, még valami. 5 fős szakaszokat lehet csinálni és ha nem esik a hó akkor kicsit magasabb az FPS nálam
-
#72 Jó ez az 7 napos ajándék tank. Most váltottam ki de máris szépen teljesít.
A játék élményről: Máris megjelentek a játékban a noob,idiot, stb spannoló játékosok. Viszont a játék élmény egyenlőre igencsak jó.
Most már nekem sem 50-60 FPS van. Másik böngészőben, teljes képernyőre váltás esetén 70-90 körül mozog.
Délelőtt kipróbáltam párom gépén ezt a játékot (kicsit húzta a száját). Pár perccel azután, hogy oda ültem mert mentem is egy csatát és a jóval gyengébb gépén is ment 30 FPS-l a játék. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag semmit nem telepítettem arra a gépre.
Szerintem ez utóbbi dolgot, pár munkahelyi tankparancsnok értékelni fogja, ahol van net, de nincsenek erőgépek az irodában.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.23. 16:38:44 -
Dewri #71 Elsőre úgy tűnik, de ha játszik vele az ember, akkor rájön, hogy fényévekkel jobb mint a wot. A grafika nem minden, a hangulat, a játékélmény többet ér (pl éjszaka a hóesésben csatázni egészen új élmény, erre a wotban hiába várunk évek óta...). Ráadásul nálam a wot is kb így néz ki, mert maxon megy vagy 12 fps-el a csodásan optimalizált motorjával, amellett hogy a war thunder milliószor jobban néz ki, mint a wot, ha csak a grafikát akarjuk nézni... Már attól rosszul vagyok, ha arra gondolok, hogy kéne wotozni egy kicsit, hogy haladjak a fejlesztéssel, nem bírom rávenni magam, hogy elindítsam... Ezzel meg napok óta játszok hosszú órákon keresztül, sok verzióval ezelőtt még a wot is ilyen volt, de már nagyon régen nem ilyen. Pár kommentelő is azt írta, hogy itt ragadt miközben ránézett erre. Kinek mi jön be, én személy szerint maradok ennél és hagyom a wotot, néha kis war thunder. A szórakozás előbbre való mint a "szép" grafika melletti állandó frusztráció és idegeskedés... -
Plata #70 A játék ahogy elnézem full wot koppintás,csak rosszabb grafikával. -
Dewri #69 A játék ötödik napi ajándéka egy extra test hp-t adó cucc volt, fölraktam. Leszedni csak 10 aranyért lehet, vagy kuka, tehát ugyanaz a rendszer mint a wotban. -
Dewri #68 Igen, én az oroszokat nyomom, t1-t2 tök jól ment, aztán a t3 megakadt. Bár alapvetően a wot is ugyanez, az egyes szintek alapágyús tankjai semmit nem érnek a +2 tier ellen, amíg ki nincsenek maxolva, még magas szinten is. Az IS, a KV4 borzalmas szenvedés volt stock cuccal, nyilván itt se lesz másképp. Ráadásul itt egy rossz vesztes csatára kemény 0-50 xp-ket ad. Ahogy eddig kinéz, az xp lesz a macera a fejlesztéseknél, mert a pénz tűrhetően jön, még nullás körökre is ad pár ezret. -
#67 :D -
#66 Az igazi szívás a T3. 10-ből 9-szer t5 csata,sokszor egyedül vagyok t3. Egy kínlódás. Gyorsan túl kell lépni rajtuk. A T2 viszont élvezetes mert csak t2 csatába rak,soha nincsenek nagyobbak. -
cpthungarian #65 Nem fogod elhinni, de ugyanaz, mint a WoT-ban. :D C gomb. :)