Tankos játék webes felületen
-
Dewri #1020 Megvan a hetes M6. Szeretném ha elmagyarázná valaki, hogyan lehet az, hogy bármilyen ellenfél úgy lövi át a 191-es páncélomat szemből, mintha ott se lenne? IS, KV1s, akármi!! Nincs is akkora penjük, mint a páncélom és lazát átcsapják, tornyot oldalról, ami szintén 191, és szemből is, nem a kupolát, mert nem azon van lyuk utána! Direkt azért vettem meg, mert láttam hogy ellenfélnek legyőzhetetlen, most meg gyakorlatilag semmit nem ér, pedig direkt a frontot mutatom!! Azért elmehetnek ezek is a retkes orosz *****************-ba a wottal kézenfogva!!! Tényleg tier6 az utolsó szint aminek még van értelme, hetestől játszhatatlanul szemétté válik ez is...
Ráadásul a legutóbbi frissítés óta a KV1s 122 mm ágyúja rosszabb lett mint a 85 mm-es: vagy nem üt át nevetséges ellenfeleket sem (pl T-28, M4 Sherman), vagy pofátlanul alacsonyakat sebez (nekem 438 a rekordom, havernak ma volt egy 368!!!!!!!! sebzése), ilyen értékek már jóval az előírt minimum alatt vannak!!! Nem rémlik, hogy ellenféltől kaptam volna 400as lövést nagyágyútól valaha...