Ground War: Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem ha már elvesztettük legalább pénzt keresek de nem.
Utoljára szerkesztette: noharka, 2015.01.20. 23:19:04
állandóan vagy 5ös SOD T7 szakasz jön szembe vagy T8-as 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.01.20. 16:53:20
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Én megölettem magam , nem jutott eszembe más.Van lőszer újratöltés ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sebzések
Tiger 2 - 2119
IS(1) - 2080
IS(2) - 906
kv1s - 1119
jöhet bármi ellene 😊
ha meg csapatban megyünk még jobb mert nem engem lőnek így nyugodtan tudok célozni vagy a bujkálókat arconcsapni amiket a csapattársak nem tudnak átütni 😊
su101-et is bárhol lőhetem vele minimum 400 de 500 körül sebez bele
egy-egy láncos találatnál van 200-300 dmg de ha ap-vel lövöm ugyanezt akkor csak a lánc megy le 😊
ha meg van idő célozni akkor parancsnok kupolát átüti a HE is
előbb tigrisbe 1600 fölött sebeztem egy lövéssel 😊
úgyhogy nálam ez vált be, lőszer az semmibe kerül egy jó körnél ha kilőnek is megvan a 10ezer profit vip nélkül
csak rohadt lassú és kb mindenhol lehet lőni ugye ez a gond vele 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.01.16. 15:50:57
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
ez a kv-2 lett most a kedvenc tankom a stock ágyúval HE lőszerrel 😄
minden nap ez megy már mióta
azért különösen szar mert pont ilyenkor jönnek fel azok akikkel együtt szoktam játszani és így 1500-2000-es ping ugrásokkal nem valami jó 😄
az utóbbi pár körben viszont kaptam a kv-1re 1.5-es activity szorzót így ilyen 1000-1400as köröket mentem vele
és nem értem ezt mire kaptam mert korábban is mentem nagyon jó köröket de semmi ilyet nem adott rá
most meg átlagos körre is rádobta a szorzót, fura 😊

ezt a 7500at már beletolom a fullos kv-val aztán lesz kb 6500 free xp a 85ös ágyúra 😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.01.11. 13:44:40
de ahogy nézem mire troll lesz a kv1s-ből..azért pár hajszálam ki fog még hullni 😄

foglalják a bázisunkat 40 mp-nél a számláló, nálunk a 2 med totyog mögöttem mellettem.. véletlenül sem mennének előre h legyen esélyünk.. nem értem az ilyenek mit gondolnak mi fog történni, 10 mp alatt átrepülöm a kv-val a fél pályát? 😄
Persze a megfelelő MM manapság már fehér holló sajnos. Eleinte még kevés hatos-hetes volt mikor indult a játék, akkor volt igazán elemében a KV-1!😊
csak előtte a kv-val le kell kűzdeni vagy 100 kört még.. ez az ami nekem szenvedés 😄
a 6os shermanon 160 és harmad annyit sebez vagy kevesebbet..
a 7es m6-ba a lőszer 610 és még az is kevesebbet sebez egy kicsivel mint az az orosz szemét 😄
most már én is rá fogok menni akkor arra a dögre, csak nagyon idegesít a sima kv-ban h olyan dög lassú ezért nem szeretek játszani vele 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Persze ez így is nagyon sovány,nem is tudom hogy fog menni majd t9-10 tankokkal. Most egy nyolcasom van de csak a duplákat csinálom meg vele mert ott már egy gyenge csata 10-15K mínusz. Ráadásul egy jó csata sem hoz többet mint a KV1s. Nyolcas prém tank vagy prém számla nélkül nem lehet már néhány t8 tankot sem fenntartani. Gondolom nem véletlenül nem nagyon futkoznak még tízesek mert ez a rendszer szinte mindenkit megfog.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.01.09. 23:56:40
gondolom a kv-1snél a lőszer azért már vastagabban fog plusz ha lesebeznek akkor ott sem maradhat nagy profit 😊
a 7es m6-al egy körben ellövök 10k-t simán lőszerre, sebezhetek 4-5ezret vele 17-18ezer max amit kaptam
ha gáz van és lesebeznek akkor még 9ezer javítás 😄
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.01.09. 22:46:57
persze ha van aktív vip-ed akkor nyilván más a helyzet 😊
na végülis megvettem a tier 6-os shermant, tök jó kis tank
sokkal fürgébb mint az 5ös simán 40-50 körül lehet vele kaparni a pályán, az ágyúja 3.5 mp alatt tölt, majd a drágábbik kicsit gyorsabb lesz, gondolom lemegy 3 körülire mint az tier 5ösnél
csak az átütéssel lehetnek majd problémák mert az kevés meg természetesen a sebzés sem trollágyús hanem szurkálós
az előbb viszont leüldöztem a hegyről egy kv-1st vele mert simán ütögettem aztán inkább elfutott 😄

kifejlesztettem a 6-os shermant is de nincs lóvé..
tier 5-ben is csak csordogál hiába aratok a troll pz4el 😊
10k profitnak már örülök vele
a wt ebből a szempontból meg a tank fejlesztés szempontjából sokkal barátibb, ott soha nem volt pénz gondom pedig beleöltem pár órát prémium nélkül anno 😊
lehet h minden programozó szabin van..xD
http://www.gamebox.com/tanks/newbie_card.shtml
Please note that everyone can only claim the gift once; and the code will be invalid on Jan 12th, so please claim it in time. Have fun.
itt ki kell választani a lenyíló menüben a karácsonyi pack-ot
de csak pár javító kit...pfff kb mint egy pofon annyit ér az egész 😄
Mi bementünk Tigris-KV1s szakaszban, 3 db IS jött szembe szakaszban. Sok esélyünk volt... Itt is embertelenek a 122-es ágyúk, már a Kv1s is széttépi a Tigrist, mert míg én jó esetben 430at sebzek, már ha épp nem pattanok, az orosz 600-800 között üt vissza és lényegében nem pattan... A II. VH egyik legjobb tankja, akitől mindenki fosott ha meglátta (már egy Pz4 sziluettől is féltek, mert sokszor Tigrisnek nézték messziről), repülőket küldtek rá mert más nem bírt vele, ezekben a tankos játékokban meg semmit nem ér, lepattog, nem üt át, nem talál (egy Tigris nem talál ilyen távokon!!!!!), alig sebez és szétszedik egy perc alatt. Ha egy Tigris van szemben, nem önti el rettegés az ellenfél szívét, ellenben ha IS vagy akár csak egy szaros tier6 KV1s jön, menekül ki merre lát... Tényleg érdekelne milyen lenne egy német fejlesztésű tankos játék, de erre sajnos jelen világpolitikai helyzetben semmi esély...😞
Mondjuk ha realistább lenne a játék, akkor besorolná a Tigrist tier5-be, mert kb olyan ellenfelei voltak, nem IS3-4... A wotban volt is egy rövid kísérlet a történelmi csatára valamelyik verzióban, ahol történelmi ágyúkkal küldték be a korabeli ellenfeleket egymás ellen, de miután sorjázták a német-orosz, német-amerikai 7-0 köröket, és fura módon mindig a német playereknél volt teltház, orosz-amcsi meg alig lézengett a várólistán, valamiért kivették a játékból ezt a módot...😊
Történelmi csata

töröltem az ideiglenes file-okat és betöltött.. 😊
hihetetlen ez is 😄
csak nem volt elég free xp-m a lánchoz és a toronyhoz h feltehessem a t-28as ágyúját úgyhogy a láncot "helyettesítettem" ezzel a 300ezres cuccal és a free-ből megvettem a tornyot 😊
igen mondták h lesz karbantartás ma