1104
Tankos játék webes felületen
  • twi452
    nekem egész nap 180 +-5 szokott lenni
    késő délutántól 250 és a csillagos ég :D
  • Dewri
    Nekem nincs lagg problémám... Haverral szakaszban nyomjuk, neki 6ezer, nekem 190 a ping...
  • twi452
    mondjuk lényegtelen..
    így délután, kora este amikor az embernek lenne ideje rá akkor használhatatlan szar az egész úgy laggol
    egyre rosszabb az egész :S
  • twi452
    hozzáadódik nyugi ;)
  • Dewri
    Megvan a hetes M6. Szeretném ha elmagyarázná valaki, hogyan lehet az, hogy bármilyen ellenfél úgy lövi át a 191-es páncélomat szemből, mintha ott se lenne? IS, KV1s, akármi!! Nincs is akkora penjük, mint a páncélom és lazát átcsapják, tornyot oldalról, ami szintén 191, és szemből is, nem a kupolát, mert nem azon van lyuk utána! Direkt azért vettem meg, mert láttam hogy ellenfélnek legyőzhetetlen, most meg gyakorlatilag semmit nem ér, pedig direkt a frontot mutatom!! Azért elmehetnek ezek is a retkes orosz *****************-ba a wottal kézenfogva!!! Tényleg tier6 az utolsó szint aminek még van értelme, hetestől játszhatatlanul szemétté válik ez is...

Ráadásul a legutóbbi frissítés óta a KV1s 122 mm ágyúja rosszabb lett mint a 85 mm-es: vagy nem üt át nevetséges ellenfeleket sem (pl T-28, M4 Sherman), vagy pofátlanul alacsonyakat sebez (nekem 438 a rekordom, havernak ma volt egy 368!!!!!!!! sebzése), ilyen értékek már jóval az előírt minimum alatt vannak!!! Nem rémlik, hogy ellenféltől kaptam volna 400as lövést nagyágyútól valaha...
  • Dewri
    Most még nem tudom. Majd holnap kiderül, akkor ráküldöm a második 3 napot...:)
  • Koridor
    Szerintetek a Login Reward és a Dally Sign-in-ért kapott 3-3 nap vip összeadodik?
    A Dally-t már ma megkaphatnám, de nem érk rá ezért csak holnap akarom aktiválni.
  • twi452
    a 122-essel már gyorsan össze fog jönni az a másik 20k exp arra az ágyúra :)
    800-1000-es köröket lehet menni vele vip nélkül is és még a pénzt is hozza rendesen :D
  • Terawatt
    KV-k egy lassan morgó erőd. ;)
  • Dewri
    Viszont a KV3 alapból siralmas ágyút kap, de megkapja a gyorsabbik 100 mm-t is, ha az IS kifejleszti! Én majd szeretném megnézni a KV vonalat is, annak ellenére, hogy sokan panaszkodnak a lassúságára. Ebben az artymentes játékban egy kemény tank mégiscsak kemény tank! Előbb kifullozom az IS-t, közben megyegetek a KV1S-el, így mire odaérek, a KV3 eséllyel indulhat, legalább sebezni tudja majd a szembejövőket...
  • Dewri
    Igen, elég érdekes leosztásokat tesz be. Az mondjuk tetszett, mikor bementünk hárman nagyágyús KV1s-ekkel és csak ötösök jöttek szembe...:) De nem ez a jellemző.:(

Rakhatnának pár új mapot, esetleg új ágat, mondjuk az angolt, de a legfontosabb egy EU szerver lenne, az orosz verzió szerverén 70 a ping...
  • Koridor
    Inkább ezzel foglakoztak volna, vagy a szakasztol meghülyülö MM-el. Már nem is küzdök vele, csak kilépek a csatából.
  • twi452
    de a laggolás hétről hétre egyre szarabb..
    este 8 körül lehet h a territory war miatt van ez "oké" de most már délután is fos.. 700-1000 pingekre felugrál 2 másodpercenként..
  • twi452
    én azt kihagytam, nagy szenvedés volt de nem akartam beáldozni még 20ezer xp-t csak ezért

viszont ha meglesz a 122-es akkor egy más tank lesz belőle :) 600-800as sebzés és 6.5 mp töltés...eléggé odacsap :)
    ja és 200 ezüst egy lőszer..szóval simán jövedelmező vele a játék nem úgy mint az m6-al ahol háromszor annyit kell fizetni egy lövésért :)
  • Dewri
    Akkor hagyjam a második 100 mm ágyú kifejlesztését, ami gyorsabb mint az első 100 mm és egyből menjek a 122 mm felé?
  • twi452
    berakták újra a karácsonyi 7 napos belépegetős akciót
  • twi452
    azért az IS a 122-es ágyúval igencsak megtáltosodik :D
    most már azt mondom megérte kiszenvedni azt a kb 50ezer xp-t mire meglett az ágyú ;)
    [spoiler]

/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.01.22. 22:50:33
  • Gottfried
    Üdv fiatalok! Lenne egy kérésem ami kb. egy percbe kerülne annak aki segít nekem. Játszom egy kis böngészős játékkal és ha erre a linkre kattintva valaki belép,kapok egy kis plusz cuccot. Csak egyszer be kell lépni,aztán lehet hagyni a francba az egészet.

Előre is köszi!spárta
  • noharka
    Üdv !
    Azért nem értem mert az 1000-es hozzászólásban mást tapasztaltam, és nem prémium járművel is előfordult hogy kevesebbet adott.
    Szerintem nem "imba", mert a csata is jóval tovább tart, ezért akár kaphatnék többet is
  • Terawatt
    Mert túl imba lenne, hogy ilyen könnyen ennyi dmg, ezért kapsz egy negatív szorzót arcadeben.
  • noharka
    Mostanában több árkádot megyek. Az mitől lehet hogy ebben a csatában is 8000-nél többet sebeztem és ezt hozta ki végül:

Azt hittem ha már elvesztettük legalább pénzt keresek de nem.

Utoljára szerkesztette: noharka, 2015.01.20. 23:19:04
  • noharka
    Az a baj addigra szétlőttek volna , mert elég messze voltak és a pálya is nyitott volt,újraéledés után meg ugye lett lőszer is.
  • twi452
    ezek a román SOD-osok is éjjel nappal tolják az tuti

állandóan vagy 5ös SOD T7 szakasz jön szembe vagy T8-as :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.01.20. 16:53:20
  • SZUsszan
    Rammolhatsz még
  • noharka
    Ez egy jó kis árkád meccs volt, az ellenfél csak jött az ágyú elé.Egyszer kifogyott a lőszer is , ilyenkor mit lehet csinálni ?
    Én megölettem magam , nem jutott eszembe más.Van lőszer újratöltés ?

• twi452
    ezért imádom a kv2-őt :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

sebzések
    Tiger 2 - 2119
    IS(1) - 2080
    IS(2) - 906
    kv1s - 1119

jöhet bármi ellene :)
    ha meg csapatban megyünk még jobb mert nem engem lőnek így nyugodtan tudok célozni vagy a bujkálókat arconcsapni amiket a csapattársak nem tudnak átütni :)
  • twi452
    nálam még nem sebzett kicsit a 152es soha ezért is tértem át teljesen rá :)
    su101-et is bárhol lőhetem vele minimum 400 de 500 körül sebez bele
    egy-egy láncos találatnál van 200-300 dmg de ha ap-vel lövöm ugyanezt akkor csak a lánc megy le :)
    ha meg van idő célozni akkor parancsnok kupolát átüti a HE is
    előbb tigrisbe 1600 fölött sebeztem egy lövéssel :)
    úgyhogy nálam ez vált be, lőszer az semmibe kerül egy jó körnél ha kilőnek is megvan a 10ezer profit vip nélkül

csak rohadt lassú és kb mindenhol lehet lőni ugye ez a gond vele :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.01.16. 15:50:57
  • Dewri
    Én sima lőszerrel használtam, szintén a stock ágyúval. A repeszt nem szeretem, mert a kritikus pillanatban biztos, hogy nevetségeset sebez... A rendes lőszer meg üt, ahogy illik.:)
  • Terawatt
    Vizsgák miatt nem sok időm van és akkor is magic the gathering battleground, vagy bfme2-t toljuk haverokkal. Kis nosztalgia :) Egyelőre elég jól állok a fejlesztések terén. Nagyon nem akarok elvadulni, szóval elvagyok a tier 5-6-7es tankokkal. Egyik nap vettem meg az M36-ot, de félek játszani vele. Idegeimre fog menni amíg nem lesz meg a top lövege. Majd ha lesz megint szorzós event akkor kifejlesztem. :)
  • twi452
    na senki nem játszik már? :D

ez a kv-2 lett most a kedvenc tankom a stock ágyúval HE lőszerrel :D
  • noharka
    Tényleg szupi ez a lagg most is játszhatatlan !
  • twi452
    ez a 8-9 körüli laggolás azért rohadt furcsa :D
    minden nap ez megy már mióta
    azért különösen szar mert pont ilyenkor jönnek fel azok akikkel együtt szoktam játszani és így 1500-2000-es ping ugrásokkal nem valami jó :D
  • twi452
    na ez is megvan ;)
    az utóbbi pár körben viszont kaptam a kv-1re 1.5-es activity szorzót így ilyen 1000-1400as köröket mentem vele
    és nem értem ezt mire kaptam mert korábban is mentem nagyon jó köröket de semmi ilyet nem adott rá
    most meg átlagos körre is rádobta a szorzót, fura :)

• twi452
    igen ezt terveztem én is :D
    ezt a 7500at már beletolom a fullos kv-val aztán lesz kb 6500 free xp a 85ös ágyúra :)
  • Dewri
    A KV1s első ágyúja nem sokat ér, a 85 mm már kellemes, szerintem célszerű szabad tépéből kiforgatni ha van rá mód (teherbírásra felfüggesztést venni, free xp mehet az ágyúra), pont a hajkorona megkímélése miatt...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.01.11. 13:44:40
  • twi452
    na én meg szorgalmas voltam.. azért olyan kv-s lassúsággal de össze fog jönni :D
    de ahogy nézem mire troll lesz a kv1s-ből..azért pár hajszálam ki fog még hullni :D

• Koridor
    Tegnap trollkodtam egy kicsit az árkád modban és bekapcsolva maradt, ugy tripláztam le ma A20-at.
  • Terawatt
    Akinek van esze az megtol, de ezt ritkán látom. Sokszor én is elfelejtem, pedig tudom mennyire nagy help.
  • twi452
    na ezért utálom h ilyen lassú szar a kv

foglalják a bázisunkat 40 mp-nél a számláló, nálunk a 2 med totyog mögöttem mellettem.. véletlenül sem mennének előre h legyen esélyünk.. nem értem az ilyenek mit gondolnak mi fog történni, 10 mp alatt átrepülöm a kv-val a fél pályát? :D
  • Dewri
    Hát igen, stílus kérdése. Aki a mozgékonyságot szereti, annak nehéz a nehéztank. Pedig megvan a varázsa. Megfelelő MM esetén kényelmesen egyesével lehet kilődözni mindent, nem kell foglalkozni a beérkező lövésekkel, mert lepattannak. Hányszor volt már ilyen! Osztok valamit szembe, elkezdenek lőni oldalról, nagy része lánctalp, közben meghal a szemben levő, ekkor ráfordulok az oldalsóra és lebontom. Élmény.:)

Persze a megfelelő MM manapság már fehér holló sajnos. Eleinte még kevés hatos-hetes volt mikor indult a játék, akkor volt igazán elemében a KV-1!:)