• matatom
    Willenbrock : "A társadalom nem önmaguk miatt nem tolerálja a buzeránsokat, hanem két ok miatt: Mert nem hajlandóak elismerni, hogy a problémájuk genetikai rendellenesség miatt van, és mert az emiatti másságukat követendő példaként propagálják. Ha valaki nem kiabálja végig az utcán,hogy ő milyen büszke homokos, akkor szinte senkit nem is fog zavarni, hogy otthon miképpen él."

A fenti kijelentésével nagymértékben egyet tudok érteni, bár mindig lesznek olyanok is, akik csak úgy zsigerből utálják a homoszexuálisokat. A tálalás viszont lényeges. Ha egy meleget a mássága miatt hátrány éri, akkor lehet, sőt kell is panaszt benyújtani, feljelenteni és normális ember módjára akár tüntetni is. Ha viszont a ló túloldalán találja magát az illető és szándékosan provokál, pl. utcalányként öltözve (fél)meztelenül vonul és ordibálja, hogy ez a normális, csupán a többség nem érti, akkor ne is számítson másra, mint megvetésre és kitaszításra.

Genetikai hajlam, vagy predesztináltság majd megmondják az okosok, de az biztos hogy egy valódi meleg nem csak a "szabad akarat" (ha ugyan ilyen formában létezik ez a fogalom) által vált azzá, hanem biológiai háttere van. Ez pedig mutáció, egy "normálistól", vagy ha úgy tetszik nagy átlagtól való eltérés. Ezzel semmi probléma sincs, amíg nem a farkukat lóbázzák az utcán és kiabálják, hogy milyen büszkék. Ha egy hetero csinálná ezt, ugyanúgy kiváltaná a fejcsóválást. De furán néznének az emberek, ha pl. a kopaszok a törpék vagy a dadogósak vonulnának az utcán büszkeségüket a társadalmi szokásoktól kirívóan eltérő módon hangoztatva. A jogokért való normális emberi módon való tüntetés viszont természetesen elfogadható. Bár nem tudom, mivel heteroként nem tapasztalom hogy manapság még mindig olyan hátrányok érik a melegeket, ami miatt cirkuszt kell csinálni? Én sok esetben ennek ellenkezőjét látom a médiában, bár lehet, hogy ezek csak kirakat emberek...

Mielőtt még rám nyomja egyik oldal a homofób jelzőt (a másik meg a buzipártit), gyorsan kijelentem, hogy aki a homoszexuálisakat a másságuk miatt utálja, pont olyan megvetni való és egyben szánalmas, mint az aki melegként kényszert érez arra, hogy az utcán ócska kurvának öltözve hirdesse, hogy ő milyen "büszke".