• SSSSSSSSSSSSS
    Nem szoktam hozzászólásokat hozzáfűzni az itteni témákhoz, de most kivételesen megteszem. :)
    Megosztanám veletek pár gondolatomat a témáról és egyben reagálnék pár hozzászóló véleményére. Az eddigi tudományos eredmények szerint többféle módon lehet valaki homoszexuális. Például okozhatják a gének, ennek pontos mechanizmusa nem ismert, de receptorok mutációján keresztül hírvivő molekulák megváltozásán keresztül rengeteg módja lehetséges. A másik lehetőség, hogy az embrió egy bizonyos fejlődési szakaszában olyan hormon löketet kap az anyától, ami miatt az agyban a szexualitást meghatározó terület nem a nemnek megfelelően fejlődik. És végül, de nem utolsó sorban bizonyos pszichikai hatások is kiválthatják a rendestől eltérő nemi irányultságot. Kérdezem én, hogy mennyiben tehet bármelyik esetről szegény delikvens? Természetesen létező jelenségnek tartom a "divatbuzikat", de ez a cikk nem róluk szól. Őket nem is igazán szeretném megvédeni.
    Pszichológiai tény, hogy az átlagosnál erősebb homofóbia rendszerint látens homoszexualitást takar. Minden bántás nélkül, ezt azért a gyűlölködőknek érdemes lehet átgondolni. Vagy azt, hogy nem a valakitől "megörökölt" gondolatokat ismételgetik-e csupán.
    Természetellenes gének pedig nincsenek. Ez egy meglehetősen logikátlan kijelentés. Csak gének és az ő variációik léteznek. Meg mindenféle mutánsok. A homoszexualitás különböző állatfajoknál is megfigyelhető. Szóval valamiféle adaptív előnyt esélyes, hogy biztosít máskülönben már régen kiszelektálódott volna. De ha nem így van akkor viszont egy olyan hiba ami a rendszer jellegéből kifolyólag kiküszöbölhetetlen. Szóval kár utálkozni. Ha a sors fintorából születik egy homoszexuális gyereked akkor majd őt is utálni fogod csak mert a véletlen ezt szabta rá?
    Csak ennyit akartam leírni... ;)