Lásd későbbi hsz-t, megveszed 1-2 évvel később leárazva töredék árért. Amilyen állapotban meg kiadnak egyes játékot kb. ennyit kell várni, hogy ne csak szopás legyen vele játszani... Lásd RTW2-őt. Beleöltem a kiadás után vagy 80 órát aztán hagytam a francba. Most meg van Emperor edition és szitne egy telejsen új játék, persze időm nem lesz rá. Inkább vártam volna rá idáig...
Ezen felül vannak olyan játékok, aminek újrajátszási faktora szinte végtelen. Ha nem ilyen a zsánered, akkor persze IJ kártya...
10-15-kba megy mi kerül? Anno újonnan azonnal vettem meg az X-COM-ot, a Civ V-öt, a Skyrimet és egyik sem került ennyibe. A Tomb Raider 1,5 éves, de a GoTY változat is egy rakás DLC-vel 9k volt. Az alapjáték 7k táján lett volna és leárazást várva még ennyi sem...
Az meg tök vicces, hogy "milyenek a magyar fizetések". Aha. Ezek szerint, akkor ezzel minden ellopását lehet indokolni? Vagy, ha nincs pénzed nőre vagy kurvára, akkor mehet a nemi erőszak? Van csinos nőrokonod? "Letölthetem ingyenes kipróbálásra, akkor sem, ha nem akarja?
Egyszerűen nevetséges egyesek szemlélete. Mennyi idős vagy? Mert rájössz majd idővel, hogy a számítógépes játékokon kívül is van élet...