• Maala
    Nem tudom, hogy szülő vagy-e (én nem), de gyerek biztos voltál. Lehetetlen minden egyes pillanatban 100%-osan koncentrálni, még ha ez el is várt - főleg, ha egy állatkertben fokozottan figyelni akarsz(150%-osan? lol) -, aki azt állítja, hogy sikerül neki, az csak áltatja magát. 2 szülővel már kisebb az esély a kihagyásnak, nyilván.

Gyerekként visszaemlékezve meg tudod, hogy, csak azért is kerested a kibúvókat a szülői figyelem alól - én legalábbis így voltam vele, főleg ilyen extra helyeken, mint egy állatkert. Legyél 4, vagy 1x éves. Ettől vagy gyerek, a kíváncsiság hajt.

Én is sajnálom a gorillát, ami történt, az tragédia, ezért nem is gondolom, hogy ennek a gifnek bármelyik porcikája is vicces lenne. :-| Nem hiszem, hogy lehet egyetemes verdiktet mondani az ügyben, az állatkert is lehetne jobban védve - évente milliárdnyi ember látogat állatkerteket, elfogadható-e évi 10-100 hasonló eset, vagy esetleg költeni kell a plusz biztonságra? (Az állatok biztonságáról beszélek, mert a végén az állatok szívják meg, nem az emberek!) Illetve nyilván a szülőknek is - nemcsak az "áldozatoknak", hanem mindegyik szülő szerintem önkéntelenül elgondolkodik ilyenkor - le kell vonni belőle a tanulságot. Aztán továbblépni.

Persze ki a szexi OW gifeket találja viccesnek, ki a lelőtt gorillásokat. :)

Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.31. 13:09:18