• MarkBlade
    Igazad van. De hozzáteszem ez külföldiekben is megvan. Hétvégén ha játszol mindenki dps. Ha még be is áldozod magad hogy tank vagy akkor nincs heal. Ha heal vagy nem védenek. Ész nélkül majd a végén vesztés és beírják hogy micsoda noob csapat.. te hiába írod hogy tank pls.. vagy heal lexarják. Egyedül nem lehet játszani. Mindenképpen kell barát akivel lehet értelmesen. Év eleje fele belogoltam egy magyar discord csatira ahol nagyon sokan játszanak owt. Egyfajta gyűjtőhelynek közösség építőnek szánták elmondásuk szerint. Én csak társakat szerettem volna comp-ra mert ketten kevesek vagyunk. És fejlődni igazán fix csapattal lehet. A válasz: hanyas szintű vagyok. 1800 körül voltam. Ja hát az kicsi. És egyébként is itt nem is fogok találni mert mindenki platina meg grandm. Mondom játszunk qpt és meglátjátok hogy játszom. Ja azt nem fognak mert arra nincs idejük. Utána meg egyik haverjuk írt hogy boostolják azt meg persze. Nesze neked közösség építés. Mikor ezt leírtam oda..hát igazam van ez van. Ott már van közösség de biztos lesz majd valaki akivel játszhatok a válasz.. inkább kiléptem a közösségükből.