3813
  • MarkBlade
    Pont ezt akartam nézni megnéztem a képességeit ptr videóban. Annak ellenére képest hogy gyengíteni akarják a goat-ot hoznak egy igazi goat supportot. Az milyen már hogy 14 secenként halhatatlan aura lesz? Anyám.. kp instant kötelező kari lesz.
  • Maala
    Oh, ez érdekes lesz. :-)

#3169: Inkább GOATs support lesz :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.02.26. 20:23:27
  • MarkBlade
    Úgy nézem support lesz. Kiváncsi leszek milyen healt csinál majd. Lehet ezzel akarják megtőrni a goat formát?
  • TBTPumpa
    A következő hős:
  • MarkBlade
  • TBTPumpa
    Javítottam!
  • MarkBlade
    Most küzdöttem fel magam 2000-re.. meglesz most már az arany fegyver is :D
    Nem volt semmi. Olyan emberek jönnek compozni.. anyám. Tegnap bejelentkeztem egy partyba healnek. Jön másik heal meg van a party indul a keresés a csatára. Nézem a healert.. 0 az az 0 heal játék ideje van az összes játékmódban. Beszólok hogy ok de ez most komoly vagy altozik... semmi válasz. Kirakták. Utána ugyanez egy tankal.. Nem azzal van bajom hogy játszani akar de arra való a qp hogy legalább a karit ismerje meg. Mert egy comp ennél 1000* durvább.
    Ha gondolod vegyél fel és küldök meghívót discordra. haverral azt használjuk. MBlade#21970 ez a jó!
  • Zegi Norbi HUN
    Én kb 150-200 óra körül járok a játékban, de csak mostanában kezdtem el competitiveben komolyabban játszani és tényleg nem lenne rossz kisebb-nagyobb csoporttal tolni. :) Nem vagyok egy világmegváltó játékos szerintem, kb 1800 körül tartok jelenleg, többnyire a healert preferálom. Bár mióta Ashe kijött csak vele játszom. :)

Az elején voltak gondok a sok kilépegetéssel mindenféle játékmódból, de azóta másképp állok hozzá. Az 5-ös endorsement szint is meglett később, úgyhogy már egyértelműen más játékos vagyok, mint akkor. :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.02.25. 14:55:36
  • MarkBlade
    Ha ne adj isten úgy döntenétek hogy party-znátok szóljatok..
  • Malakai
    Boy, that escalated quickly...
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.02.24. 14:05:44
  • MarkBlade
    Igazad van. De hozzáteszem ez külföldiekben is megvan. Hétvégén ha játszol mindenki dps. Ha még be is áldozod magad hogy tank vagy akkor nincs heal. Ha heal vagy nem védenek. Ész nélkül majd a végén vesztés és beírják hogy micsoda noob csapat.. te hiába írod hogy tank pls.. vagy heal lexarják. Egyedül nem lehet játszani. Mindenképpen kell barát akivel lehet értelmesen. Év eleje fele belogoltam egy magyar discord csatira ahol nagyon sokan játszanak owt. Egyfajta gyűjtőhelynek közösség építőnek szánták elmondásuk szerint. Én csak társakat szerettem volna comp-ra mert ketten kevesek vagyunk. És fejlődni igazán fix csapattal lehet. A válasz: hanyas szintű vagyok. 1800 körül voltam. Ja hát az kicsi. És egyébként is itt nem is fogok találni mert mindenki platina meg grandm. Mondom játszunk qpt és meglátjátok hogy játszom. Ja azt nem fognak mert arra nincs idejük. Utána meg egyik haverjuk írt hogy boostolják azt meg persze. Nesze neked közösség építés. Mikor ezt leírtam oda..hát igazam van ez van. Ott már van közösség de biztos lesz majd valaki akivel játszhatok a válasz.. inkább kiléptem a közösségükből.
  • TBTPumpa
    Az nem fog menni. A gondolkodásunk és hozzáállásunk másabb, mint mondjuk a minket körülvevő országok játékosainak. A csapatjátékra és közös együttműködésre egyre inkább képtelenek vagyunk.
    Évekig figyeltem a League of Legends/Heroes of the Storm/Overwatch profibb játékosait és ott valamilyen szinten megvan egymás iránt a tisztelet és a csapatmunkára való hajlandóság. És játszottam is velük, így első kézből van tapasztalatom egyik-másikkal. Ahogy egymáshoz állnak, egymással játszanak és kommunikálnak. Merőben másabb, mint az a szint, amit idehaza képviselnek. És ezt idehaza egyetlen csapatnál sem éreztem, még a nagyobb, magukat profiknak kiáltó csapatoknál sem.
    Nincs komolyabb taktikus személy, nincs döntéshozó, nincs irányító, a hazai játékosok hozzáállása is az, hogy majd lesz valahogy és ahhoz alkalmazkodunk. Ismerős ugye? Amikor heal/tank kéne az Overwatch-ban, de mindenki DPS-t választ, mert az a menő, a csapatmunka és az ellenfél meg nem fontos, de ha mégis veszítünk, akkor mindenki egy barom. Legaue of Legends és Heroes of the Storm során kivétel nélkül mindig ezt éreztem és Overwatch-ban is így látom. Premade stream-ben, ha valaki elhibáz valamit vagy éppen nincs jó helyen az adott időben, akkor megy az észosztás, rage és flame. És ez egy csapat és ők akarnak feljebb jutni... Fel kéne már nőni ehhez is, agyban először. Mivel emberek, élőlények vagyunk, másképp állunk a dolgokhoz és minden napunk másabb. Sosem ugyanaz van, mint tegnap. Ugyanazt a teljesítményt sem lehet hozni minden nap, képtelenség, mert nem gépek vagyunk. És meg sem akarjuk beszélni a dolgokat, vagy megérteni mások álláspontját, csupán megyünk a fejünk után aztán csodálkozunk, ha pofára esés lesz belőle.
    De ami kicsiben, az van nagyban is, elég csak megnézni, hogy manapság az emberek hogyan állnak egymáshoz idehaza. A másik egy f@sz és mindig mindent jobban tudok, mint a másik, csak nekem lehet igazam, aki nem ért velem egyet az egy barom. Nincs önkontroll, türelem, empátia semmi és senki felé. Nem is akarjuk megérteni a másikat és helyzetét, inkább elítéljük egyből és elkönyveljük magunknak, hogy a másik nem a mi nézőpontunk szerint gondolkodik és cselekszik ezért csak egy cserépedény lehet.
    Egyik-másik ember simán átlép a másikon, ha ezáltal előrébb tud jutni, több pénzt tud keresni. Elég régóta dolgozom már együtt emberekkel. Rengeteg ember (főként fiatal) megfordult már nálunk, mióta itt dolgozom és rengetegnél ezt éreztem. Nem ezt kommunikálták magukról, de a gyakorlatban mégis ezt csinálták/csinálják most is. És ez már nem csak az emberek között van így, hanem a családok között is. Közben pedig vágynak az elismerésre, sikerre, belső békére, nyugalomra, egészségre, szeretetre és szerelemre, de semmit sem tesznek ennek irányában. Minek is kellene, hiszen minden csak úgy jár az ember számára, nem? Nekünk semmit sem kell tennünk, majd valahogy alakul.
    A fiatal játékosokkal is ez a baj idehaza. Akad pár kivétel szerencsére, de amíg többségben van a butaság, önzőség, önfejűség és a másik semmibevétele, addig ne akarjunk csapatjátékot szimulálni és olyat "álmodni", amit még mi sem hiszünk el. A mai világban rugalmasnak és alkalmazkodónak kellene lenni. Több információ és hatás ér már minket, mint 10-15 évvel ezelőtt.
    Hosszú lett, de valamilyen szinten kapcsolódik a témához. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.24. 12:14:37
  • Malakai
    Talán majd ha ki tudunk juttatni VB csapatot...
  • MarkBlade
    Az öreg már akkor tudta a frankót.. de beszélnek a diversitiről, meg elfogadásról. És közben simán kirekesztenek nemzeteket mindenféle hülye indokkal..
  • TBTPumpa
    Csak Hofit tudom idézni:
    "Nekik most rossz és nekünk most azért nem jó!"
  • MarkBlade
    Rohadjon meg az összes ilyen cég. Amikor fizetni kell eu díjszabás mert oda tartozunk. Amikor kedvezmény van akkor meg hát mégis csak kelethez tartozunk. És erre még az adó dumát sem tudják ráfogni. Ez csak simpla parasztság..
  • Malakai
    És vissza lett vonva a dolog ettől a héttől már, csak "véletlen" volt, S1 forma, nincs több token nálunk.
  • Malakai
    Hero bejelentés még event előtt lesz, na meg talán egyetlen ismert karakter sem kerül megemlítésre a doksiban, ami nem event-re jellemző.
  • TBTPumpa
    Hivatalos LEGO reklám:
  • TBTPumpa
    Máris elkezdődött az idei Archives event felvezetése

Vagy inkább a következő karakter felvezetése lenne?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.21. 20:09:27
  • TBTPumpa
  • Zegi Norbi HUN
    Ha a Blizzard ilyen lelkesen folytatja, szegény Brig is Mercy sorsára fog jutni vagy rosszabb. BTC videójában szerintem jól össze van foglalva, hogyan lehetne megtörni a goats metát. Az pedig egyértelműen nem az ő földig nerfelése. De ha ezt egy egyszerű youtuber is látja és más játékosok is, akkor a fejlesztők miért nem? (költői kérdés)

Mára már egyetértek azokkal, akik szerint a Blizzardnak fogalma sincs a saját játékáról.
  • TBTPumpa
    Megérkezett az új patch, benne a Párizs térképpel.
    Teljes Patch Notes

YT comment:
    "Beware the No Go zones!"
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.19. 20:40:11
  • szomferi
    na igen, az is emberfeletti, amiket tud művelni :D

de ez az egész helyzet, ahogy low hp lesz Widow, és felhördül, miközben landol a sleepdart, és olyat CSATTAN a fejes, ez a 3-as olyan hanghatás, hogy beszarsz :D
    Utoljára szerkesztette: szomferi, 2019.02.19. 19:30:54
  • Malakai
    Megy igen, már kapod a token-eket. Az egész élő stream-ért jár, a teljes stream ismétlésekért, amik nap közben mennek, azért tudtommal nem.
    Perpill engem csak a Lúcio emote érdekel, amiről lemaradtam legutóbb, meg majd ha elérhetővé vállnak az All-Star skinek, akkor azok várhatóan.

ui.: Legutóbb néztem csak a store kedvezmény volt csillagozva régiós korlátozásra az All-Access Pass-ban is.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.02.19. 12:52:11
  • TBTPumpa
    Ezt már megoldották idehaza is? Mert előző szezonban Hungary még tiltólistán volt. :)
    Gondolom a visszajátszás ismétlés nézéséért nem jár a token vagy igen?

Mert akkor gyűjtök a rózsaszín Reaper skinre.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.19. 10:07:41
  • Malakai
    Óránként 3-at ad pontosabban.
  • MarkBlade
    Huh.. ez kemény volt :) Kephrii -vel játszottam pár órán át.. na ő még elmebeteg ahogy lő. Végig game of play volt.
    Nem tudom tudjátok e de ha nézitek a bajnokságot tokent lehet gyűjteni. 1/2 óránként 1 tokent kapunk.
  • szomferi
    nem tudom, hogy látta-e ezt valaki, de valami undorító módon jó volt Linkzr itt, főleg Tracer ellen, huh... valami kegyetlen :D

Linkzr lands a headshot on a sleepdarted Tracer before she hits the ground
  • TBTPumpa
    Busan LEGO Diorama:
  • TBTPumpa
    Hasbro figurák a láthatáron:
  • TBTPumpa
    "Haldoklik a WoW" helyett most "Haldoklik az Overwatch és a Blizzard" van.
    Elvileg jövő héten a Lunar event végével megkapjuk a Párizs pályát az éles szerverekre. Már várom!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.15. 09:48:53
  • Malakai
    Egyébként OW stream-et is többen nézték annál jóval, gondolom pre-show alatt lett összehasonlítva.
    650k-tól persze így is messze volt, meg nem mondom mennyivel 200 fölött volt egyszer, mikor ránéztem, de nem szoktam figyelni.
    Egyébként meg Blade-el értek egyet, Apex-et erősen viszi most még a hype, aztán az majd kiderül ez mennyire tart ki.
    És habár olyan szinten is egyetértek, hogy OW jóval komplexebb játék, meg úgy általában a BR játékok szerintem nem igazán "esport", de végül is bármi esport, amit sokan néznek és minimálisan kompetitív.
  • Árnyvadász
    Osztom. Én már le is töröltem. Random emberekkel élvezhetetlen, ping rendszer ide vagy oda. A kezdeteknél alig kellett várni, pár nap múlva már egyáltalán nem volt annyira pörgős a meccsbedobás. Néha többet vártam, mint játszottam és ahogy teltek a napok egyre hamarabb szedtek ki és egyre kevésbé is élveztem. Mondjuk mint BR magas szintet képvisel és emiatt valószínű hosszú távon is sikeres marad, de részemről marad az OW, mert nekem lényegesen jobban fekszik. (OW-től is falra tudok mászni, szó se róla, de azért az sokat elmond, hogy majd 3 éve szinte naponta tolom.)
  • MarkBlade
    Ez csak hype.. hamar ki fog égni.. nem rossz a játék de közel sem hozza azt a taktikai sokoldalúságot mint az ow. Szaladj, porszívózd fel a ha szerencséd van esik valami és lehetőleg 3-an lőjetek egyszerre valakit, ja és te vedd észre az ellenséget előbb. Nem kell gondolkodni. Persze vannak kiemelkedő lövészek ott is. de semmi extra. Az OW összetettebb azért..
  • TBTPumpa
    RIP Óvervacs
  • Maala
    Hát, OWL 68k néző, szemben APEX Predator tourney 650k nézőjével... Hmm.
  • Malakai
    Holnaptól megy a "Community Countdown" az OWL szezonig.

Holnap rendes OWL csapat scrim-ek lesznek, több új csapat is bemutatkozik valamelyik régi ellen menve, 21:00-tól mennek a meccsek.
    - Paris Eternal v NYXL
    - Atlanta Reign v Uprising
    - Toronto Defiant v Fusion
    - Washington Justice v Shock
    (És egy Mayhem v Outlaws is.)

Vasárnap is még scrim-ek lesznek, utána meg lesznek a nem standard felállású rendezvények, 1v1 Ashe, 1v1 Ana Paintball, meg CTF pl.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.02.08. 17:45:37
  • TBTPumpa
    Elérhető a 2019-es Overwatch League All-Access Pass

Exkluzív skinek és animációk helyett most a nézői élmény fokozásán van a hangsúly. Emiatt az árat is mérsékelték a tavalyi 30 euróról 15 euróra.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.01. 11:08:59
  • TBTPumpa
    Napi Ashe:

Eredeti fájl - PNG formátumban:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.01. 10:35:19