Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
Árnyvadász #1200 Tegnap este nagyon jó meccsek voltak. 15 meccsből kb. 2 lett vesztes a többit sikerült hozni. Pedig az ellenfél is jól játszott. A legutolsó meccsen volt egy fasza momentum. Overtime volt és a payload alig egy méterre a céltól. A csapat többi tagja harcolt, hogy bevigye, az ellenfél pedig védte, igaz a fix tornyait már nagy nehezen sikerült kiszednünk. Ezek egy ideig keményen leblokkolták a csapatunkat és sok időt elvesztettünk miatta.
Én épp halál után indultam, hogy odaérjek a csata helyszínére, de kétséges volt már az is, ez időben meglesz e. D.Va-val begyorsítottam és láttam, hogy nincs idő odaérnem, mert kezdett visszamenni a csík az overtime feliraton, de ekkor egy utolsó esélyként fogtam és átugrattam egy falszakaszt és pont a payload mellé sikerült megérkezni. Mindenhol ellenfél, az enyéim meg nem bírtak igazán közel kerülni hozzájuk. Szemben velem bastion lőtt bőszen, azzal kezdtem rögtön. Kiszedtem viszonylag hamar, aztán fordultam balra és ott egy törpe torony, azt is sikerült, de már nagyon életerő híján voltam. A csapattársak viszont, ahogy bastion és a löveg megszűnt létezni, felzárkóztak. Nekem még a végén a törpét is sikerült kiszednem, és mire betoltuk a járművet a helyére életbe is tudtam maradni. Durva volt.