• Árnyvadász
    Tegnap Reinhardt-al sikerült két mentőakciót csinálni. Mindkettőnél a charge képességét használtam. Az első esetben Junkrat forgó kereke érkezett a csapatunk felé és abba mentem bele, ami függőlegesen felrepült a levegőbe aztán mi lett nem tudom, valószínű fent robbant fel, így nem sebezett meg senkit. A másiknál meg D.Va tolta be az önmegsemmisítő robotját és azt vittem ki a többiek hatósugarából, így csak én haltam meg, a csapat többi tagja életben maradt.

Amiga: Fixen lévő törpe löveg és Bastion ellen is (ha nincs résen az ellenfél), nagyon jó Reaper. Ha sikerül közelébe kerülni ezeknek, hátulról pár lövéssel szét tudja szedni. Messziről meg Widowmaker. Jut eszembe pont volt egy olyan pálya (Temple of Anubis), ahol ráláttam a toronyra és lőttem mesterlövésszel, de a mellette álló törpére meg pont nem és az meg bőszen kalapálta, így az én sebzéseim szart sem értek. :)

De régebben meg volt egy (talán ugyanezen a pályán) másik eset, hogy a törpe löveg pont két pálmafa mögött volt, amitől az tudott lőni, de Phara rakétái nem tudtak elmenni közte (nem volt annyi hely) és mindig a pálmafa törzsét találtam telibe a lövegnek meg semmi baja nem lett. Aztán muszáj volt karaktert váltani.